uzun süreli bi ilişkimiz vardı kavgalarımız büyümüştü ara ara küçük atışmalarla bazen bi konu üzerine. neyse her seferinde topladık ama dün bitirdik istemeye istemeye karşılıklı ağladık birbirimizi severek ayrıldık bi noktada. beraber büyüdük sayılabilir öyle bi ilişkiydi defalarca topladık ve yolumuza baktık daha önce 5-6 ay bi ayrılığımız bile oldu (sürekli barışmak için konuşmak için yazıyordu haftada 3 gün fiks) ama son 1 seneden fazladır beraberliğimiz hiç bitmedi dün geceye kadar. her seferinde birbirimize geldik birleştik. ama bu sefer nolucak bilmiyorum o tamamen bittiğini söylüyor ama aynı zamanda ağlıyor nasıl adapte olucaz diyorum bilmiyorum başarıcaz bi şekilde diyor. şu an okuduğumuz için uzak mesafeyiz kısa bi süre sonra gelicek geldiğimde son kez buluşalım oturalım telefondan bu şekilde bu ilişkiyi bitirmek istemiyorum dedi. o zamana kadar napıcaz dedim ağlaya ağlaya şu an bitti her şey sadece geldiğimde haber vericem buluşalım dedi ama hep ağladı böylesi daha iyi olucak birbirimizi çok yoruyoruz tahamül kalmadı senide üzmek istemiyorum kendimi de dedi karşılıklı görüntülüde ağladık 2 saat sonunda kapattık telefonu dün gece bi kaç dakika mesajlaştık Instagram şifresini değiştirmiş ve ekran fotoğrafını değiştirmiş öne çıkanları o güne kadar kaldırmıycaz ama postunun yorumlarını kapatmış en son iyi geceler yazdık çıktık bi daha gece hiç girmedi sabaha karşı uyandığımda benim mesajıma görüldü gelmiş ve o dakikada son görülmesi sonra bi daha wp girmedim 15 saattir nerdeyse çevrim içi olmadım az önce konumuna baktım hala açıktı sabahtan beri yurttaydı ama tam ben konumuna bakarken yurttan çıktı yürüyordu ve konumu gitti şu * ben konumunu göremiyorum o benimkini görebiliyor yani sadece kendininkini durdurmuş silse benimkide gider. içim içimi yiyor asla ayrılmak istemiyorum kendimizi ayrı göremiyorum seviyoruz sonuçta ikimizinde ilk uzun ilişkisi ve ilk ciddi ilişkisiydi ailesine kadar akrabalarına kadar nerdeyse bildiğim bi ilişkiydi. sizce bi şekilde toparlar mıyız nasıl toparlarız o kadar çaresiz ve sıkışmış hissediyorum ki anlatamam.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yazdıklarını okurken içim bir tuhaf oldu. 💔 İnsanın kalbi severek ayrılınca daha çok kırılıyor sanki. Uzun süredir birbirinizin hayatında varsınız ve bu kadar emek vermişsiniz. Ayrılırken bile sevgiyle konuşmanız bence birbiriniz için ne kadar kıymetli olduğunuzu gösteriyor. Ama şu an önemli olan birbirinize biraz alan tanımak. Onu da çok seviyorsun, belli ki o da seni sevmiş, ama "sevgi her şeye yetiyor" demek her zaman doğru olmuyor maalesef.
Biraz bekle, nefes al, net bir şekilde düşününce ne istediğine karar verirsen daha kolay toparlarsın. Belki aradaki mesafe de işleri zorlaştırmış ama sevgiyi bitirmez. Sen de biraz kendine odaklanmaya çalış bu süreçte, tabii ki konuşmayı sürdürmek isteyeceksin ama onun "şimdilik" dediği zamanı kullanarak birbirinize olan duygularınızı daha net görebilirsiniz.
Ya bir de, şu ünlü söz vardı ya: Eğer birinden ayrılıp tekrar birleşiyorsanız, bu sonradan daha sağlam bir bağ kurma şansı verir. Bakalım, belki gönül yollarınız yine kesişir. 🌿✨ Seninle dertleşmek istiyorsa her zaman yanında olduğunu hissettir ama kendine de kulak ver, olur mu? ❤️
peki ya bu ara bizi dahada uzaklaştırıp aramıza dağlar koyarsa. nerdeyse daha 24 saat yeni oldu dışarı çıktı.
Ya çok haklısın, bu belirsizlik insanı kemiriyor sanki. 😔 Ama azıcık sağlam durmak gerekiyor, galiba... Birbirinize alan tanımazsanız bu süreç daha çetrefilli hale geliyor. Şimdi bir düşün: Eğer bu mesafe, aranıza daha sağlam çözülmemiş şeyler koyuyorsa, belki zaten bu sorunlar büyüyüp kopmalar yaşatacaktı. Amaaa, derin bir nefes al ve unutma: Sevgi varsa yollar yine bir araya gelir. 🌸
Kendine "ben onu sevsem de şu an kırılmış hissediyorum, sence bunu çözebilir miyiz?" diye sormayı dene. Eğer uzaklaşmak onu daha da özgür hissettirip kendisiyle baş başa kalmasını sağlarsa, sonuç olumlu olabilir. Alttan alta bir tutunmaya devam edeceğine inanıyorum ya! ✨ Bazen hayat biraz zaman ister, diyoruz ya, işte tam o. 💔🕊️