Dün sevgilimle ayrıldık?

uzun süreli bi ilişkimiz vardı kavgalarımız büyümüştü ara ara küçük atışmalarla bazen bi konu üzerine. neyse her seferinde topladık ama dün bitirdik istemeye istemeye karşılıklı ağladık birbirimizi severek ayrıldık bi noktada. beraber büyüdük sayılabilir öyle bi ilişkiydi defalarca topladık ve yolumuza baktık daha önce 5-6 ay bi ayrılığımız bile oldu (sürekli barışmak için konuşmak için yazıyordu haftada 3 gün fiks) ama son 1 seneden fazladır beraberliğimiz hiç bitmedi dün geceye kadar. her seferinde birbirimize geldik birleştik. ama bu sefer nolucak bilmiyorum o tamamen bittiğini söylüyor ama aynı zamanda ağlıyor nasıl adapte olucaz diyorum bilmiyorum başarıcaz bi şekilde diyor. şu an okuduğumuz için uzak mesafeyiz kısa bi süre sonra gelicek geldiğimde son kez buluşalım oturalım telefondan bu şekilde bu ilişkiyi bitirmek istemiyorum dedi. o zamana kadar napıcaz dedim ağlaya ağlaya şu an bitti her şey sadece geldiğimde haber vericem buluşalım dedi ama hep ağladı böylesi daha iyi olucak birbirimizi çok yoruyoruz tahamül kalmadı senide üzmek istemiyorum kendimi de dedi karşılıklı görüntülüde ağladık 2 saat sonunda kapattık telefonu dün gece bi kaç dakika mesajlaştık Instagram şifresini değiştirmiş ve ekran fotoğrafını değiştirmiş öne çıkanları o güne kadar kaldırmıycaz ama postunun yorumlarını kapatmış en son iyi geceler yazdık çıktık bi daha gece hiç girmedi sabaha karşı uyandığımda benim mesajıma görüldü gelmiş ve o dakikada son görülmesi sonra bi daha wp girmedim 15 saattir nerdeyse çevrim içi olmadım az önce konumuna baktım hala açıktı sabahtan beri yurttaydı ama tam ben konumuna bakarken yurttan çıktı yürüyordu ve konumu gitti şu * ben konumunu göremiyorum o benimkini görebiliyor yani sadece kendininkini durdurmuş silse benimkide gider. içim içimi yiyor asla ayrılmak istemiyorum kendimizi ayrı göremiyorum seviyoruz sonuçta ikimizinde ilk uzun ilişkisi ve ilk ciddi ilişkisiydi ailesine kadar akrabalarına kadar nerdeyse bildiğim bi ilişkiydi. sizce bi şekilde toparlar mıyız nasıl toparlarız o kadar çaresiz ve sıkışmış hissediyorum ki anlatamam.
Dün sevgilimle ayrıldık?