1 aylık bi ilişkiydi. Pzt ona önceki sevgilimle beraber olduğumu söyledim çünkü yalan olan bi ilişkide yer almak istemiyodum. Söylediğüm günün yarını buluştuk ve bana göre çok güzel geçmişti. Ama mesajlşamalarımızda sıkıntı vardı soğuk yapıyodu. Buluştuktan 2 gün sonra ayrıldı. Sorun geçmişinimle alakalı olmadığını söyledi o olsa ilk gün ayrılırdım dedi ama bi insan niyr durduk yere ayrılır. Artık kendimi değerisz hissetmeye başladım. 3 sevgilim oldu 3ünde de ben savaş verip ilerlemesi uğrraşmak için hazırdım ki uğraştımda. Ama hiç biri kılını kıpırdatmıyo benim için. Anlamıyorum artık sorun ben de mi istedikleri sevgili olmaıyo muyum eğlenceli mi değilim
(Güzel bi kızım herkes söyler ego manasınfa demiyorum ve inanır mısınız güzel olmaktan sıkıldım herkes bu nedenle bana geliyo)
(Güzel bi kızım herkes söyler ego manasınfa demiyorum ve inanır mısınız güzel olmaktan sıkıldım herkes bu nedenle bana geliyo)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ego değil diyorsun ama ego sorun değil de senin geçmiş sıkıntılı o yüzden de ayrılıyor olabilir
Tamam ama seven insan bakireliğe bakar mıydı bilmiyorum. Hani çok yanlış tanıdı beni sanırım.
Bakar kusura bakma ben istemem bence doğru tanımış
halt ye sonra içime oturdu de senin neyine ciddi düşünmediğim birinin hayatına girmek
Ya ne demek ciddi düşünmediğim zatrn ciddi düşündüğüm için dedim ona gerçekleri. Bi kere yaptım diye kişiliğim mi bozuldu sanki. Ne bu ön yargı
ciddi düşünsen hata yapmazsın sığındığın şeye bak "ciddi düşündüğüm için gerçekleri söyledim ona" ne biçim gerekçe bu
Güzellik göreceli bi sey.. benim dayımın kızı da güzel ama senelerdir dogru düzgün bi iliskisi olmadı
Cinsellik yaşadın mı üçüyle ya da herhangi biriyle
1 buçuk yıllık ilişlikimde 1 yıl geçtikten sonra yaşadım
Diğerleriyle yaşamadım
O niye bıraktı memnun kalmadı mı ilkinmiydi
Kullandı gitti işte ne bilim
İlkinmiydi diyorum
ateıst bul onlar kızlık bakmıyor muslimle sevgılı olma
Kimse sevdiği kadinin daha once baska erkeklerin altinda inlemiş oldugunu bilmek istemez
Erkklere karşi dikkatli olacaksin bu devirde insanlari tanimak zor
Kanka bakire olmadığın için ayrılmış bence sizin yaşlarınız kaç peki
18 yaşındayız. Kendisini bu kadar erken yapmanın yanlış olfuğunu söylüyo. Bende zaten doğru demedim ama geçmişim yüzünden sevdiğim birisi kaybettim hayır insanlar aldatınca affediliyo benim ki geçmiş gitmiş
Peki kanka bakirelini ne zaman verdin
10 ay önce. İlişkimin 1 yıl geçyikten sonra yaşandı. Öyle eğlencesine de değildi ilerler diye düşündüm.
Kac kere ilişkiye girdiniz peki
İstrsn istk at ordan konusalm
Tamam atıyorumm
Yazdm
ayrıldı? vay kerata vay ıntıkam almak ıster mısın
İntikam bana göre değil ayrıca öyle bişry yapsam bakire olmadığımı herkese yayıp daha çok büyük intikam alır benden
öyle bır ıntıkam degıl msaj at tek tek anlatayım dınle bak ona bısey yapmayacaksın kendınle alakalı bı at dınle salakca bısey ıse kufur et engelle net
bazıları geçmişe taklı kalıyor
Erkekler önemsiyor işte bunu görüyorsun
Şimdi ne düşünüyorsun
Şimdi bidaha böyle bişey yaşdığımı kimseye söylemem bu zamanda dürütlüğünde bi manasını kalmadığını öğrendim. Herkes kötü insanları seviyo
Hayır asla. Bence doğruyu söylemezsen ilerisi daha sıkıntı olur kimse kandirilmak istemez
Ama ben senin ne olursa olsun iyi bir kalbin olduğunu ve kandırıldığını düşünüyorum
İstersen eğer dertlesip konuşabiliriz senin içinde iyi geleceğini düşünüyorum 🙂 yazabilirim
Evet aslında iyi olur dertleşebiliriz
Buradan istek atarsan ben yazabilirim. ya da sen yazabilirsin bekliyorum
Takip attın mi
Peki bununlada birlikte oldunuz mu
Hayır. Olmazdımda ayrıca kendisi bakir. Zaten ayrılma ihtamliyle ben bunu ona dedim ama içime oturdu o güzel buluşmadan sonra ve kendisi inkar ediyo konunun bakirelikle alakası olmadığını.
Peki buda isteseydi ne yapardın ve siz nasıl tanıştınız bununla
Tabiki hayır yapmak istemezdim. Bi kere yaptım diye artık kolayca yapabilceğim anlamona gelmiyo. Okuldan tanışıyoduk ınstadan yazdı öyle sevgili olduk
Peki yaşlarınız kaç ve diğer eski sevgililerinle ne kadar çıktınız
18 yaşındayız. Eskisiyle 1 buçuk yıl çıktım. 1 yıl sonra ilişkiye girdim diğer 3 ay ağzıma sıçtı gitti. Kullanıldım biliyorum. Ona bunuda dedim
Geçmiş olsun ama buda seni sevmemiş seni sevseydi bakireliği sorun etmezdi
Doğru deilmi
Di mi sevseydi bakireliği takmazdı. Sanırım çok yanlış tanıdı beni
Peki bisey sorcam tkpp atrmsnn
Attım
Yazdim bende
İyi yapışsşin
Fizij nasıl ki sjsh