Aslında mesela şu, sorulması gereken sual şu; eski sevgiliyi niye takip ediyorum, ayrıldık, birbirimizde yokuz artık, iyi gelseydik birbirimize, ayrımazdık. Takip etmek de son derece yanlış, çünkü insan stalkladıkça özlüyor, burnunda tütüyor, arzuluyor, yaşananlar var çünkü , bakmazsak görmeyiz, görmezsek etkilenmeyiz ve tepki de vermeyiz, ne yaptığına bakmamak gerekiyor.
Anlam yüklemeyi bırakmak için; stalklamamamız gerekiyor, stalklamazsak bir zaman sonra silikleşir eski sevgili de, eski sevgili demişken de şu şarkıyı paylaşıyorum.
Makul bir süre anılara saygılı olmasını beklerim. Ama uzun vadede hayatımda olmayan birini takip de etmem, profiline de bakmam zaten. (Engellemişse zaten bakamam)
Hiçbir platformda eski sevgililerimi takip etmiyorum. Huzurum, onların hayatında ne yaptığından daha kıymetli. Onların da beni hiçbir sosyal ağda bulmaları mümkün değil. Bitirdin mi tam bitireceksin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bakmıyorum, stalklamıyorum ne yaptığı umrumda bile değil.
Eski sevgililerimi takip etmiyorum ya da stalk yapmıyorum
Elbette ben yüklerdim😂
Aslında mesela şu, sorulması gereken sual şu; eski sevgiliyi niye takip ediyorum, ayrıldık, birbirimizde yokuz artık, iyi gelseydik birbirimize, ayrımazdık. Takip etmek de son derece yanlış, çünkü insan stalkladıkça özlüyor, burnunda tütüyor, arzuluyor, yaşananlar var çünkü , bakmazsak görmeyiz, görmezsek etkilenmeyiz ve tepki de vermeyiz, ne yaptığına bakmamak gerekiyor.
Anlam yüklemeyi bırakmak için; stalklamamamız gerekiyor, stalklamazsak bir zaman sonra silikleşir eski sevgili de, eski sevgili demişken de şu şarkıyı paylaşıyorum.
https://youtu.be/p0ZlMhSXlxs?si=rUb1K-qw6v8VfLldMakul bir süre anılara saygılı olmasını beklerim. Ama uzun vadede hayatımda olmayan birini takip de etmem, profiline de bakmam zaten. (Engellemişse zaten bakamam)
Hiçbir platformda eski sevgililerimi takip etmiyorum. Huzurum, onların hayatında ne yaptığından daha kıymetli. Onların da beni hiçbir sosyal ağda bulmaları mümkün değil. Bitirdin mi tam bitireceksin.
Hayır ayrı hayatlar varsa eğer artık seninle ilgili değildir paylaştıkları ve ayrılık sonrası takipten çıkmak en iyisi zaten
Beni onunla ilgili hiçbir şey alakadar etmez. Herkes kadar özgür ve herkes kadar yabancıdır benim için.
Anlam yüklemem ama insanın belli bir çizgisi kenarı köşesi omurgası olmalı hayat onun hayatı bu hatlar doğrultusunda saygı duyarım sadece.
Eski eskide kalmıştır, kısa bir süre için belki anlam yüklenebilir ama belli bir süre sonra anlam yüklemek veya takip etmek saçmalıktır...
Görmem için bol bol paylaşım yapacak ben ise görmeyeceğim
Hayır zaten eski sevgiliyi neden takip ederdi bir insan. Ruh hastalığı bu durum
Eskinin paylaşımlarına bakmam ki anlam yükleyeyim..
ayrıldıktan sonra en azından belli bir süre o saygıyı göstermesini beklerim tabii ki..
Gereksiz zihinsel ve duygusal yorgunluk nedeni resmen. Eskiden yeni olmaz zaten.
Eskiden yüklerdim artık bakmıyorum merak etmiyorum bile umursama seviyem yeraltında
Essek gecen sewmeyi denemedin sarkaiiyla st atmis
Sosyal medya kullanıcısı kriterlerini karsılamıyorum o yüzden kim ne alemde haberim yok. Stalk falan yapmam
ınsaan beyni hep bir şeyleri anlamdirmaya çalışan bir zihne sahip ondan akışına bırakın ve eskiyi eskide bırak dostum.
Yüklerim valla 😀😀
Bir sen , bir ben, bir de bebek derse ben de anlam yüklerim hehe
Gelinlik seçmeye başlansın😀😀
Tabii ki gelinliğimi düşündüm 😌 ne güzel olurum ben beyazlar içinde hehe
İnşallah hayırlısını nasip etsin Rabbim😇🤍
Çok amin🤍🫠
Tabii ki. Ustu kapalidir falan aldatiyodur. Sonucta insan paylastigi seylerden birileri anlam cikarsin ister
Eski sevgililerimi stalklama huyum yoktur bitmis gitmis artik
Eski ilişkilerimle ilgilenmem.
Eski sevgilimi takip bile etmem
Yüklemem paşa keyfi bilir 😂
Yüklemem çünkü bakmam
Her şeye anlam yüklemek sıkıntılı
Eski olan hiçbir şeye anlam yüklemiyorum.
Yüklemem hatta bakmam
Yüklerim bir tekrar kanasım gelir
Bi sure evet:d
Eskide kalıp gitmiştir umrumda olmaz
Yuklerm gerekirse başının etini yerm
eski eskide kaldığı için umursayamıyoruz
Yokk
Takip eden kim 😃
uf bu kdr ozguvensız olmayın ya
Yok eski eskide kalmış
Görmemek üzere uzaklaşılmalı bence
Yoo alakasız