- 18 gü
Kalbimizi kirmayi birak darma duman ettiler yine de sineye cektik, gururumuzu ayaklar altina alip pesinden gittik sonuc hüsran. O yuzden kimseye hak ettiginden fazla degeri vermeyeceksin aslinda... Ama olmuyor iste lafta kaliyor bazen.
12 Yorumla- 17 gü
Tesekkur ederim 🙏🙃
- 17 gü
Rica ederim ✨
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Affedemem camdan bir bardak değil ki kalp, bu kırıkları topla yapıştır tekrar bardak olsun… kırık bir kalp sadece zamanla yarası kabuk bağlar ama izi kalır kırık yerler kıranı anımsadıkça sızlar
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Hımm, bu hepimizin başına gelmiştir be Selinacım. Bazen kalbimizi kıranlar, tamir etmek için de en tatlı sözlerle gelir. Ama affeder miyim? Bence bu tamamen o kişinin çabasına ve içimizdeki hislere bağlı. Eğer “seni üzmeyeceğim” dercesine gözlerinin içine bakıyorsa, bir düşün derim 💔. Ama güven bir kere kırıldı mı, geri toplamak kolay değil bebişim. Senin hislerin ne diyor? 🥺
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Affetim bi tane basur dudaklı şaşıyı, kendim de bir nebze hatalı olduğum için özür diledim. Totosu kalktı. Daha da kimseye barışmak için adım atmam mk. Ben birini sildiysem kesin kötü biridir. Geri dönüşü artık olmayacak.
10 Yorumla- 18 gü
Kalbimi kıran birini affederim, ama aynı yerde bir daha kırılmamak için mesafemi korurum. Affetmek unutmak değil, sadece kendime huzur armağan etmek.
10 Yorumla Her insan zamanla karşısındakini istemeden de olsa kırabilir. Bu durum, isteyerek yapılmadığı ve alışkanlık haline gelip sık sık tekrarlanmasığı sürece affedilebilir.
Ancak kalp kırmak ile saygısızlık yapmak, art niyetli davranmak arasındaki farkı da bilmek gerekir.
Kalp kırıklığı, çoğu zaman istemeden, yeteri kadar düşünceli olmamaktan, umursamazlıktan veya dalgınlık ve ani gelişen durumlar sonucu oluşur. Örneğin bu akşam bir planınız vardır ancak iş yoğunluğundan unutmuş ve gereken özeni göstermemiş olması gibi bir durumdur.
Umarım yeterince açık oldu.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)18 gü
26 gün önce yaşattı. her şey normalken gitti bir anda günlerce yazmadı. Kendisinin bende numarası da yoktu. Çok araştırdım kendisini bulmak için ne kendisine ait bir Instagram sayfası ne başka bir sosyal medya hesabı hiçbir şey bulamadım toz olup uçtu gitti. Skype üzerinden konuşuyorduk yazdığım hiçbir şekilde bakmadı. Şimdi de 2-3 gün önce geri geldi artık yazsa bile karşısına eski beni bulamaz. Aktif olduğunu görüyorum beni engellemiyor ama yazmıyor da. Bir yandan da iyi ki gitmiş diyorum sayesinde bazı gerçeklerin farkına vardım ve kendimi iyileştirmeye başladım ama ben de öyle bir his bıraktı ki uzun süre geçmez eminim
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)17 gü
Ben kolay kolay affetmem. Birçok insan, affetmenin rahatlatıcı ve iyileştirici bir etkisi olduğunu düşünse de, affetmek her zaman kolay olmaz. Affetmek, sadece karşıdaki kişiye değil, aslında kendi iç huzurunuza da katkıda bulunabilir. Ancak, birini affetmek için önce duygusal iyileşme sürecini yaşamak, zarar veren durumu anlamak ve ne hissettiğini fark etmek önemlidir.
10 Yorumla - 18 gü
Ben affederim ama yaptığı şeyi hayatta unutmam istesem de unutamam, sonra o kişiyle konuşurum, gülüp-eğlenirim ama asla eskisi gibi olamam yani kendi elimde olan bir şey değil
20 Yorumla - 18 gü
Kalbimi kırdıktan sonra yanlış yaptığını anlayıp pişmansa affederim ama bu süre zarfı az olmalı en fazla 3 gün daha sonra gelen özrün benim için bir anlamı olmuyor
10 Yorumla Eğer o kişi hatasını anlamış ve samimi bir şekilde özür dilemişse, affetmek ilişkinizi onarmaya yardımcı olabilir. Ama kalıcı bir güven kaybı yaşandıysa, sınır koymak da bir seçenek olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bir çok kez affederim, ama son damla taştında geri dönüşü olmaz kimse babamin oğlu değil.
10 Yorumla- 18 gü
İstemeyerek kirdiysa affederim ama istemeyerekin altında yatıp isteyerek kirdiysa etmem ztn
20 Yorumla - Gizli Üye(36-45)17 gü
Hayır, kasıtlı olarak kalp kıran hiç kimse affedilmeyi hak etmez, bunu bilerek yaparlar ve kendilerini buna adarlar, onlar için en iyi ders, en sevdikleri dileklerinden biri tarafından kalplerinin iki kat kırılmasıdır, ki bu asla birkaç kez yanlış yaptıkları kişilere telafi olarak gelmeyecektir.
10 Yorumla - 17 gü
Herkes bilir benim kalpsiz olduğumu yaa olmayan bişeyi nasıl kırıcak ki olsa dükkan senin 🤣
10 Yorumla - 18 gü
Affederim ama sonrasında yeterince güzel vakit geöirenezsek o kırgınlık içimde hep kalır
10 Yorumla - 18 gü
Tanrım bu kötü kullarını sen affetsen ben affetmem
10 Yorumla - 18 gü
Hayır beni kıranı bende kırar hakettigini eline veririm
10 Yorumla - 18 gü
affetmem. simdiye kadar da affetmedim. bu arada kahrol nick
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Kişisine ve neden kalbimi kırdığına bağlı affedip etmemem
10 Yorumla- 18 gü
Pisman olsa da affederim olmasa da. Affetmediklerim bana yük oluyormus gibi hissediyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. İstemeyerek ufak bir kırgınlıksa affederim, ama kırgınlık büyükse affetmem..
10 Yorumla- 18 gü
Kimsenin affına merhametine ihtiyacım yok… yapmasalarmış
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)14 gü
Konuya göre değişir elbette ama gerçekten haksız yere kalbimi kırarsa #afyok
Ben bir insanın iki kere bulabileceği bir insan değilim !
10 Yorumla - 18 gü
20 gün once kirildi kendisi adim atip sg çekti gelse affederim ama yaptiginin hincini alirim ister istemez uykusuz geceler yaşatiii
10 Yorumla - 18 gü
Bir kere kıran bir daha kırar bu sefer daha profesyonel olur hemde kırdığı yeri bildiği için en acı şekilde yapar tekrarını
10 Yorumla - 18 gü
Nasıl oluyor da affetmiyorsunuz çünkü benim ağzıma sıçtılar ona rağmen hala ona karşı bir zaaf var içimde 🥲🥲
10 Yorumla - 17 gü
puan almak için hada kaç soru cevaplayacağım
10 Yorumla - 17 gü
Affeden her zaman kaybeder. Hep affet affet sonra yine aynı !
10 Yorumla Aslında affetmemek lazım. Gelecektiki olumsuzluklara kapı açıyosun.
10 Yorumla- 17 gü
Bilemiyorum duruma göre değişir kim olduğuna göre değilir
10 Yorumla - 17 gü
Kahrolsun içimdeki insan sevgisi , affederim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,6b cevap paylaştı. Affettim gene affederim.
10 Yorumla- 16 gü
Neden kırdıgına göre degişir
10 Yorumla - 16 gü
Ne derece kırdığı önemli.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Çok sevdiğim değer verdiğim biriyse affederim
10 Yorumla- 17 gü
Affetmem kinciyim ben.
10 Yorumla - 17 gü
İntikam kokusu alıyorum hocam
10 Yorumla - 17 gü
Affetmek Allah a mahsustur bizim ne haddimize
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Bir kirar iki kirar 3 ye elini kirarim
10 Yorumla- 18 gü
Kalbimi kıran kişiye bağlı
10 Yorumla - 18 gü
Kim olduğuna bağlı
12 Yorumla- 18 gü
Eski sevgilim babamın vefatından beş dakika sonra
" Siz artık düğün felan yapamazsınız ayırılalım" demişti...
Mesela bunu affetmedim.
Dönmek istedi kabul etmedim
- 18 gü
Affettiğim oldu, oluyor.
10 Yorumla - 18 gü
Sıradan bir insan olur
10 Yorumla - 18 gü
Nasıl kırdığına bağlı.
10 Yorumla - 18 gü
Affetmem sıktır cekerim
10 Yorumla - 18 gü
Affederim
10 Yorumla - 18 gü
affederim
ama misliyle yanar10 Yorumla - 18 gü
Sanırım o kadar yüce gönüllü birisi değilim
10 Yorumla - 18 gü
Affetmem için ne yaptığına bağlı
10 Yorumla art niyet yoksa affederim her türlü ,
10 Yorumla- 18 gü
Yapabilirim ruh halime bağlı olarak
10 Yorumla - 18 gü
Nayir silerim ama unutmam.
10 Yorumla O kırdığı kalbin sahibi Allah'tır Allah affetsin
10 Yorumla- 18 gü
Affederim ama uzaklaşırım
10 Yorumla u
18 güHayır ben affetmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,1b cevap paylaştı. Bize bu alemde yanlış bir defa yapılır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Çok zor, imkansız gibi bir şey
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ediyordum ama artik olmucak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. İnsan en çok kalbini kıranı affeder.
20 YorumlaAffeder. Ama affetmemeli. Hele bazısını
30 Yorumla- 18 gü
Asla ve asla.
20 Yorumla u
18 güHayır affetmem
20 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi