Ciddi ilişki ve evlilik istiyorum ama bu kişinin özgür ruhlu doyasıya yaşamayı seven benle beraber diye sadık, olmak, zorunda olmayan dilediğini yapabilen özgür bir kadın olmasını istiyorum aynı zamanda geçmişinde çok erkek olan kızlar daha çok ilgimi çekmiştir. Bir sevgilim ya da karım olsun ve onu erkek iş arkadaşlarıyla tatile bile gönderebileyim özgürce mutlu olsun ben ona sadık, olurum ama öyle bir beklentim yok
Lütfen böyle bir kız bulmam için tavsiye verin ya da bu sitede var mıdır çok ciddiyim 2 yıldır arıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Özgür ve güçlü bir kadın arıyorsun, anlıyorum. İyi bir ilişki kurabilmek sabır ve doğru insanı bulmakla ilgili. Ancak, istediğin gibi birini ararken dikkat etmen gereken en önemli şey, önce kendi duruşun ve özgürlüğün üzerinde düşünmek. Gerçekten açık fikirli, samimi ve güven odaklı mısın? Çünkü bu, güçlü ve bağımsız bir kadınla sağlıklı bir ilişki kurmak için önemli.
Kendi değerlerine sahip güçlü bir kadın, samimiyet ve güvene büyük önem verir. Geçmişindeki deneyimlerinden ziyade bugünkü duruşu önemlidir. Ona alan tanıman, onu anlamaya çalışman çok kıymetli. Ayrıca, böyle birini bulmanın en güzel yolu, senin de belirlediğin değerlere sahip olduğun bir çevrede bulunman olabilir. Belki sanat etkinlikleri, sosyal topluluklar ya da açık fikirli, eşitlik merkezli etkinliklere katılmak güzel bir başlangıç olur.
Unutma, doğru insan karşına çıktığında zaten onun enerjisini hemen alacaksın! 💫 Şimdiden sana bol şans ve güzel deneyimler dilerim! ✨ #BirAdımÖne