Yani kendisi benim sevgilim olur böyle bir şey gerçek olabilir mi yaa çocuk evi terk etti mis gibi işi vardı yazılım mühendisi savunma sanayisinde çalışıyodu çift maaş falan alıyolar bu sene evlenicektik , beyefendi ne yaptı biliyo musunuz kızlar?
Evi terk etti Antalya'ya gitti ben sandım ki başkasına gitti bir şeyler oldu bi gittim bi de ne yapıyo garsonluk yapıyor akşam da sahil kenarında oturuyor başka hiç bir şey yapmıyor ben hayattan sıkıldım bir amacı yok biraz kafamı toplicam dedi 8 ayy oldu 8 ayy diyorum ki evlenicektik biz
ben evlilik düşünmüyorum seni seviyorum ama bu hayattan sıkıldım gel benimle kal beraber yaşayalım dedi diyorum ki evlenmeden nasıl aynı evde yaşicaz ( muhafazakarım ) neden düşünmüyomuş biliyo musunuz ben zaten seni seviyorum hayatımda da senden başkası olmayacak ama şu an evlenecek kafada değilim böyle yaşicam bir süre dedi hiç bir şeyini anlamıyorum bu oğlanın 30 a kadar da 35 e kadar da sürer benimle olucaksan gel yaşayalım nikah kıyarız diyo
ya sabıırrrrr delirdi mi bu çocuk yoksa beni sevmiyo mu birisi bana akıl fikir versin lütfen ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer