kendin için çalışsacan dostum, kadın için değil. İşine gelmezse imza atmasın ve onların da oyuncağı olmazsın, mecbur değilsin. Malum muhatap olduğun kadın döneklik etse seni kimse kurtaramaz, imza yakışık kalmaz bu devirde, ipleri eline alıp kendine göre bişiler yapmalısın, yoksa oyuncak olursun, seni mahrum veya mağdur edebilirler. Kadınlar kedi köpek çocuk severler ama hesaplarına gelince onlar için bir hiç de olabilirsin, o yüzden bu ihtimal de aklının bir köşesinde olmalı
helal rızık demen pek gerçekçi değil, kadınlar da helal haram yoktur , paranın nerden geldiğiyle ilgilendiklerini sanmıyorum, olması yeterlidir sanırım
@themoon_ sosyal medyadaki kadınlarla gerçekleri bir tutma Bizim aile ve çevremizdeki herkes böyledir. Erkek çalışır karısına çocuklarına bakar kadında evini yönetir eşine sadık kalır gözünü arkada bırakmaz Aile yuva dediğin budur
@themoon_ bende alkolik evde hantal hantal uyuyup karısıni çalıştıran birkaç adam görüp tüm erkekleri genellesem nasıl olur? Neyse anlayan dediklerimi anlamıştır Anlamak istemeyen benden uzak dursun
İki tarafında çalışması gerektiğinin tarafındayım ama sorun buram buram cinsiyetçilik kokuyor. Çocuk bakımını üstlenebileceğini ve de tüm gün ev işi + yemek gibi zorunlu işlerle baş edebileceğini düşünüyorsan, seni tutan ne?
Hayr degl erkeklerde parasz kalabilir tembel olmak isteyebilir issiz kalabilir hatta evde vakit gecirmeyi sevebilir neden erkekler hep çalisır atalarmzdan dnalarımiza böyle kodlanms
erkek çalışmak zorundadır bana göre insan yaşamını sürdürmek için paraya para kazanmak içinde çalışmaya ihtiyacı var ama erkege daha cok sorumluluk düşüyor
zorunluluk olarak degilde hayat arkadaşlığı olarak görüyorum eger ki bir evi paylasiyorsak maddi olarak zorlanirsak evet çalışmak zorundadır ama genellikle kadınlar kendi ihtiyaçları için çalışır
herkes kendi istedigi hayatı yaşıyor canım kimseye sen neden yapıyorsun diye sorgulayamiyorsun mesela evlensem biri bana dese ki mesleğini bırak çalışma senin için mi okudum derim ben bir yerlere gelmek için çok çabaladım okudum işe girdim yukseldim vs... bazı insanlarda koca parası yiyip oturuyum der herkesin kendi düşüncesi saygım sonsuz
Güçlü kadınlar arttı zaten iyice ama hiç öyle sevdiğim adam çalışmasin benimle ilgilensin ben ona bakarım diyen yok. Bana tuhaf geliyor hiç olmaması, güçlü erkekler bunu yapıyor çünkü