Hayır tabii ki kadınlara gösterilen adaletsizlik burada erkeklere de gösteriliyor Hepimiz ayakta kalmak için çalışmak zorundayız çalışmayana ekmek de yok tuz da yok şimdi kadının belli bir görevleri var o da şöyle çalışamaz demiyorum kesinlikle tabii ki de kariyerin alıp ayakta durmak ekonomik özgürlüğünü kazanmak zorunda ama kadına çok yük bırakıyorlar heleki evlilikte ev işleri çocuk bakımı bunların da böyle durumlarda ortak ve yardımlaşa yapılması gerekir hamilelik en zor süreç kadının yükü ağır oluyor çoğu erkek okumuyor çalışıyor Aile zoruyla ve desteksizliği ile Oyuzden doğru eğitim ve iyi yetiştirme tarzı önemli 🌹
erkek olmak kadar zor bir şey yok şu zamanda. evine bakıp geçindireceksin, eşin mutlu olsun diye işten gelince ev işlerine yardım edeceksin, işte patronun yüzünü evde eşinin yüzünü güldüreceksin. haftanın 1 günü izninde onları istedikleri yere götüreceksin. o sinirli iken yalakalık yapıp gönlünü düzelteceksin, sen sinirli iken içine atıp sigaraya koşacaksın. erkeksin sen güçlüsün kuvvetlisin dayanıklısın. hertürlü zorluğa dayanırsın. ağlayamazsın, üzüntünü ya da sinirini dışa vuramazsın, ay gelmeden cebindeki paranın bittiğini söyleyemezsin, söylersen eziklenirsin. senin ailen herzaman frenkeshthain , onun ailesi ise soylu kraliyet ailesidir. babası annesi senden daha kıymetlidir. bir şey diyemezsin onlar hakkında. ama o başladığında kitaplar almaz söylediklerini yazmaya. bu günden kalan söyleyemediklerini bir gün sonrasına saklar. en soon gece olunca erkek beynini kadın ise çenesini dinlendirir. BU KADAR ACI VERİCİ BİR ERKEK HAYATI yaşıyor ülkemiz son dönemlerde.
Erkeklere çok fazla anlam yükleniyor bu hayatta. Aslında bu hayatta değil sadece ülkemize özgü bir şey. Erkek adam ağlamaz, erkek adam gülmez, erkek adam ağır olur. Erkekliği sürekli bir kalıba sokmak isteniyor. Oysa erkeklerde insan bunu kimse anlamak istemiyor. Erkekler odun, erkekler öküz, erkekler duygusuz. Bu ülkede en büyük intihar olaylarını erkekler yaşıyor ama bunu kimse bilmiyor ya da bilmek istemiyor. Biz üzülemeyiz çünkü güçlü olmaz zorundayız. Bu hep böyle olmak zorunda.
Böyle yaşayan insanlar kendi içlerinde bir kaç sınıflara ayrılmıştır.
1. Sınıf daha iyi bir gelecek kurmak için çalışırlar. 2. Sınıf kendilerini işe vererek hayattan uzaklaşanlar. 3. Sınıf ise hırsları ile çalışarak en iyi olmak isterler.
Güzel bir gelecek için şu an dan ödün vermek, şuana yapılan bencilliktir. Bugünü düşünür iken yarına da yön vermek mümkün elbette.
Topluma göre evet. Çalışsın, evine ekmek götürürsün, çocuklarına baksın vsvs bunu robotlar da yapar artık. Yalnız şöyle de bir durum var. Çalışıyoruz ama aktiviteler de yapıyoruz biz erkekler olarak.
Aslında görevi başarılı olmaktır ama ne yazık ki hedeflerin önüne nefsi ondan dolayı acımasızlık, aç gözlülük hırs oldukça insan önüne bunları koyunca erkekler yüz karası gibi görülüyor. Nefse değil hayata odaklanmayı becerebilsek kim bilir Dünya ne kadar ileride olacaktı.
Evet öyle maalesef eşimden biliyorum eşimde yıllarca çalıştı belki inanmazsın ama beni hiçbirşekilde görmedi bende en sonunda terkettim şu an gezmeye gidelim eğlenelim diyor burdan böyle davranıp hatasınk anlayan erkeklere ohh olsunnnn 😅
Ne yalan söyliyim ilk kez sitede erkeklere yapılan haksızlığa değinilen bir soru gördüm, özelliklede bir kadın tarafından :D (aslında 2. Defa ama ilki baya önceydi)
Şanslı erkek ve şanssız erkek diye ikiye ayrılır. şansli olanlar istedigini yapar. şanssız olanlar ise it gibi çalışır.ölene kadarda mutlu olamaz. erkenden öbür dünyaya gitmek mantıklı geliyo o yüzden
Tabiki hayır. Öncelikle duruma cinsiyetçi değil insan gözüyle bakmak lazım. Her insanın erkek kadın fark etmeksizin dinlenmeye, gezmeye, eğlenmeye ve en önemlisi yalnız kalmaya ihtiyacı vardır.
Eskiden belki ama simdi öyle bisey yok neticede herkes hayat musterek olarak bakiyor olaya. Kadin erkek beraber calisiyor erkeginde kendine ayiracagi vakit olmali bu konuda bencil olmamak lazim.
Erkek değil misin cümlesinin sonuna bir Dünya Cümle Ekleniyor ondan sonra bunlar neden agresif 😏 Korsan olasım var yanlış zamanda gelmişim. Tortugayı yeniden mi inşa etsek ne yapsak
evet , ilkel çağlardab bu yana üstümüze bulaşan bir lanet , bagzi kadinlar bu durumu çikarlari için kullansa da bu farkinda olan erkekler için hava civa fisss, işlemez yani.