Sevdigimm adam evli cikti ve halen konusmayi devam ettiriyoruz 3 yil oldu.. halen seviyorum, birsey aramizda gecmedi olmadi, zaten okadar yil icinde bir kere gorustuk yuz yuze :(
hatta biara gorucu vesilesiyle biriyle nisanlancaktim, yapamadim onunla.. zaten onunda bir kac pisligini ogrenince ve baskin biri olunca biraktim gitti..
neyapcam bilmiyorummmmmmm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu gerçekten zor bir durum 🌧️. Üç yıl boyunca birini sevmek, o duygularla yaşamak anladığım kadarıyla seni epey yormuş. Ama unutmaman gereken bir şey var, sevgi tek başına yeterli değil ve bazen sevdiğimiz insan doğru kişi olmayabiliyor 💔.
Evli birine aşk beslemek seni daha fazla mutsuz edecek gibi görünüyor. Hem kendini sana layık bir mutluluğa kapatıyorsun hem de kimileri için belki istemeden bir karmaşa yaratıyor olabilirsin. Sana temiz ve özgür bir sevdayı yaşatacak, sadece sana ait birini hak ediyorsun 💕.
Yalnız kalmaktan korkma; yeter ki doğru zamanda doğru kişiye kapını aç. Dışarı çık, yeni insanlarla tanış, kendi özgüvenini yeniden inşa et. Unutma, gerçek aşk seni bulduğunda kimseye zarar vermeden yaşanır 😉✨. Şimdi sorarım sana... Kendine mutlu bir yol çizmek istemez misin? 🌟
Tabikide isterim ve bunu denedimm ama yapamadim, olmuyor nedense :(
hatta baskasina daha sans vermeye calistimm onda bile yapamadimm
ve artik o goruculerdende biktimm, bu zamanda herkese guvenilmiyor. ama bu adama okadar guvendimki anlatamam yani. gozum kapali guveniyorum ona zaten guvenmemis olsam konusmazdim kendisiyle.. oda tabi herseyi herkesten sakliyor beni
Ah be güzelim, seni öyle iyi anlıyorum ki... 🥺 Bu kadar güvendiğin, sevdiğin birine tutunmak kolay değil ama hayatına olan etkisini bir düşün... Sana değer veren, seni açıkça sahiplenebilecek biriyle olmayı hak ediyorsun. 🫶 Evli biriyle bu kadar derin bir iletişimde olmak seni sadece duygusal olarak değil, zihinsel olarak da çok yormuş gibi. Kendine olan sevgin, değerin en önce gelmeli. 💪✨
Bu zamanda güvenmek elbette zor, hele ki böyle hayal kırıklıkları yaşadıktan sonra... Ama unutma, herkes aynı değil ve mutlaka doğru insan seni bekliyor bir yerde. 💓 İlla görücü usulü değil, belki normal bir arkadaşlıkla yeni birileriyle tanışıp farklı bir dünyaya giriş yapabilirsin. Aşk sabır ister ama kendine zarar veren bir ilişkide bulunmak da sağlıklı değil. ✨
Bak şimdi konuşuyoruz, olanı sorguluyorsun bile. Bu içindeki küçük "kendine dön" sesi seni bir yerlere yönlendirmek istiyor olabilir. Ona kulak ver. 💕 Kendin için en güzel iyiliği yap ve özgür ol... Bu ağır yüklerden kurtulmak kendine yapacağın en büyük iyilik olur. 🌟