20 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 20 gü
Hayıırrrr yoktur :D Ancak bir süre ara verilir. Ya da çapkınlık sayısı çok aza indirgenir ama yine de çapkınlık yapılır. 5-6 yaşlarından beri tanıdığım yakın arkadaşlarımın hallerini göz önüne alıyorum da, ben çapkınlık yapmasına izin vermediğim için benimle bile görüşmüyor :) Anlık olarak evet. O kadın için durulur ama içinde varsa bir insanın o huyu aslaaa değişmez. Bu huyunu bir başkası değil ancak ve ancak kendisi istediğinde değiştirebilir...
12 Yorumla- 20 gü
K bakma ama evli olmalarina ragmen hala capkinlik pesindeyseler karaktersizmis arkadaslarin
- 20 gü
Öyleler zaten :D Aldatan herkes karaktersizdir arkadaşımmış kardeşimmiş hiç tanımadığım bir insanmış fark etmez...
En İyi Cevaplar
- 20 gü
Öyle ortamlara girdim çıktımki neler gördüm neler yaşadım. Kadın dediğin varlık gerçekten bambaşka bir varlık en kralını ayakkabılarının altına post eder istese. İşi bilmek önemli. Koskoca yapılı vücudu olan yakışıklılık abidesi arkadaşımı kız arkadaşının çizmelerini yaladığını gördüğümde anladım gerçekleri bende. Bizler kadının yanında neyizki?
19 Yorumla- 20 gü
Iste bu yuzden Kadinin zekasini hicbir zaman hafife almayiniz
- 20 gü
bunu bana hiç söyleme. Ben baskın kadın otoritesine maruz kaldım iyi bilirim. Kadın bu dünyadaki en güzel varlıktır herkesin istediği ama onun kendisinin seçtiği olur mesela. Benim gördüklerim emin ol çok daha fazlası. Kadının zekası ile asla başa çıkılmaz ve daha fazlası olduğunuda düşünüyorum en kralını bile dediğim gibi kapısına köle yapar.
- 19 gü
Değil mi ya bir hayvandan farkınız yok, irade sıfır, kadına tapmanız lazım, kadının yanında nesiniz ki?
- 19 gü
@_RuleMaker_ kendi gorusunu yaptin basklarinin goruslerine saygi duymak zorundasin kendi isine bak
- 19 gü
bunlar boş teneke işlerine gelmeyen şeyleri duymak hoşlarına gitmiyor. Değersizleştirmeyi seviyorlar bendende bu talepler beklenir diye korkuyor.. Ben engelliyorum geçiyorum hepsini
- 19 gü
Yala yala
- 19 gü
@_RuleMaker_ kimseyle sohbet ettiğim yok yalakalandığım yok hala boş tenekeden ses geliyor.
- 19 gü
@_RuleMaker_ ben bu çocuğu tanıyorum gerçektende boş yere sataşmışsın semih gerçekten çok değerli bir insan herkes görüşünü özgürce paylaşabilir ayrıca yaşam tecrübelerinden paylaşım yapmış neye dayanarak bu yorumları yapıyorsun anlam veremiyorum.
- 19 gü
@_Ecem_Naz_ boş ver ece boş boş konuşuyor engelledim zaten.
Çapkınım ve vazgeçmeyi düşünmüyorum, iyi böyle.
Diğerlerinden farklı bir kadın tanırsam da kendimi dizginlerim...
Beni dize getirmek bir kadının hünerlerini aşar (;
00 Yorumla
- 20 gü
yok be leylosum hep rol kesiyor bunlar ancak Allah belalarini verirse yola geliyolar onda bile yine gizliden gizliye bir seyler karistiriyorlar😀
17 Yorumla- 20 gü
Boyle karaktersizlerin Allah belasini versin zaten 😂
- 20 gü
verir verir yarina kor da yanina koymaz😀
- 20 gü
Yarina kalmaz biran once verir insallah🤲😂
- 20 gü
😀😀
- 20 gü
yarin ortalikta cok yakisikli ama yamuk adamlar görcez 😀
- 20 gü
😂😂
- 19 gü
tesekkur ederim 😘😊
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
20 gü
Kesinlikle her Mecnun’un bir Leyla’sı vardır be canım! 🥂 Aşk dediğin öyle bir güç ki en çapkını bile tövbekar yapar. İşte o kadının ruha dokunan bir bakışı, tarifsiz bir havası olur. Ah, bir de kendine güveni tam değil mi! Öyle bir kadına denk gelince erkekler "çapkınlık neymiş?" diye unutur vallahi. 😏 Sence de öyle değil mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
49Cevap
s
20 güErkek kendi isterse dizginlenir o insanın karekterindedir çapkın adamsa hicbir kadın dizginlendiremez
17 Yorumla- 20 gü
Oylemi
- 20 gü
Öyledir karekter sonradan alınmaz unutma bu kadın erkek hepsi için geçerli
- 20 gü
Her iki taraf ta birbirine karsi saygi sevgi olunca kimse kimsenin dize getirmesine gerek yok
- 20 gü
Bende onu dedim ya
- 19 gü
Tm anladim🙄
- 19 gü
İyi bakım
- 19 gü
Peki
u
20 güOnları dize getirecek tek şey; Aşk.
00 YorumlaGörselin tam tersi doğru zira dünya kafasına koyduğunu yapan erkeklerin kurduğu düzen üzerine bu noktaya geldi.🤣
14 Yorumla- 18 gü
Dunyayi biz kadinlar yonetiyoruz djdjsss
- 18 gü
Gercekler bunlar kabul edin artik sjsjjj
Kimse başka birini değiştiremez, değişim kişinin kendi isteğiyle gerçekleşir. Eğer bir erkek, gerçek anlamda bir bağ kurmak istiyorsa, bu bağ kurduğu kadının etkisiyle değişime açık olabilir. Ama bu, tamamen onun seçimine bağlıdır.
10 Yorumlas
20 güBence yoktur. Yapmak isteyen her şekilde gizli gizli yapar. Ancak belli bir zaman sonra yaşlandıktan sonra durulur kadın da erkek de olsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yok agam sadece belirli bir sure erkegi o modda tutabilecek kadin vardir.. erkek capkinsa o oyle kalirr.. erkek kadin sever vucut sever ten sever teni tene degdirmeyi sever.. linclemeyin bu hem evrimsel psikolojide hem dinde hem felsefede boyledir..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence yoktur, insanın huyu değişmez ve fırsatını yakalarsa yine yapacağını yapar.
10 Yorumlau
20 güHayır çapkın erkekler dize gelmez. adam da olmaz onlardan
10 Yorumla- 20 gü
Hayır yok boşuna hayal dünyasında yaşamayın. Çapkın biri çapkındır sahip olmadıkları her zaman sahip olduklarından daha çekicidir. İsterse Adriana Lima olsun yanındaki.
00 Yorumla Nayır her çapkın erkeği dize getirecek kadın yok.. Cinsel açlığın Afrika'sında abaza müptezelleri görüp herkesi genelleyip erkeklerin hepsini biraz hafife mi alıyorsunuz siz
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)20 gü
Böyle diye diye erkeklere evcilleştirmek adına yaklaşıyor bazı kızlar, hayal kırıklığı yaşayıp kullanıldım diye ağlıyorlar ama sonra... Bu söylemden vazgeçin artık
30 Yorumla - 19 gü
Valla bir erkek kendini biliyorsa her türlü dizginler kendini bir kadına ihtiyacı yokdur o konuda kendi kendine dize getirir merak etmeyin.
00 Yorumla m
20 güDize getiririm, getirirler, ama zaman kaybı olarak görüyorum kimseyi yontarak geçiremem en değerli zamanlarımı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Her hep öyle sanıyor kadınlar ama farketmiyorlar siz varken size göre ayak uyduruyoruz siz hımm tamam artık istedğim erkek oldu diyorsunuz sadece
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Bence vardır. Çoğu erkeğin hayatını hem olumlu hem de olumsuz şekilde etkileyen figür bir kadın vardır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olabilir ama şahsım adına cevap verirsem düzgünü varken neden çapkını ile uğraşayım..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Önemli olan nefsine hakim olabilmek cinsiyet farketmiyor
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)19 gü
Hep bu kafalardan kaybediyorsunuz çünkü doğru yoldaki erkekler size sıkıcı geliyor. Yolu bozuk adamı da düzeltip sıkıcı bir insan haline getirmeye gerek yok ama anlamıyonuz kiiiii
00 Yorumla - 19 gü
Erkek düşmanlığına bak, işine geleni yapan erkekmiş, gerekeni yapan erkektir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır. Mış gibi yapan bir erkek ve ona inanan, inanmak isteyen bir kadın vardır 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benim tarzım değil bu ya çok seven erkek değişir diyorlar ama ben güvenmiyim.
00 Yorumla- 20 gü
Kesinlikle ama kesinlikle var. Adamın ruhunu söküp alıyorlar
00 Yorumla - 20 gü
Her güzeli Leyla her çöl aşanı Mecnun sanmamak gerek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mecnunsa getiririm, çapkınsa uğraşamam. Şimdiki Mecnunlar da çapkınlıkta zirve yapmış sjjsh😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Hayır yoktur. yapmak istiyosa yapar illaki ruhun bile duymaz
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)19 gü
Bence kadının kendine ettiğini kimse kimseye etmez, kadın kadar kadının degerini başka hiç kimse düşürmüyor ülkede, çapkını yola getirmek mi?
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)20 gü
kizlar
capkin olmayan erkek bulmak ❎
capkin erkek bulup degistirmeye calismak ✅02 Yorumla- 20 gü
Ne kadar degisik bir bakis acisi
- Cevap sahibi20 gü
degisik degil normal olan bu. Hani acik sacik giyinen bi kizla beraber olan erkek onu kapatmak isteyince kapali kiz alsaydin ya diye kiziyosunuz ya bu da ayni mantik.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sanmıyorum bazılarını
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Çapkın olmadığım için bilemem maalesef
10 Yorumla- 19 gü
Anasinin babasinin adam edemedigini siz mi adam edeceksiniz. Nesiniz siz ilham perisi filen?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. bi 10 15 dakika belki
15 Yorumla- 20 gü
hic utanmiyoda insan bi inkar eder 😀
u
20 gü@portakallıjöle utanma arlanma kalmamış memlekette :(
- 20 gü
ahaha 😀
- 20 gü
- 20 gü
Yoktur.
11 Yorumla- 20 gü
Vardir
- 20 gü
Yoktur hevesi geçince yine aynı fışkıyı yer 😃
02 Yorumla- 20 gü
Ahaahaa fiski guzeldi yiyene afiyet olsun😂
- 20 gü
😃🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çapkın olmadığım içün no problema
016 Yorumla- 20 gü
Mutlaka vardir iltifat ettik bee daha ne istiyosun
- 20 gü
Umarim iyi anlamda soyluyorsundur😄
- 20 gü
Bilemememin olmak istedim😂
- 20 gü
Bilemem klavye kafayi yedi
- 20 gü
😊😊🤭
- 20 gü
Tesekkur ederim seni alan alip basina koysun cidden
- 20 gü
Rica ederim🙏🌸😊
- 19 gü
Var bence benim daha önüme çıkmadı Ahshahhsjahsb
00 Yorumla - 19 gü
Yani, benim oldu. Gıdığını yediim
00 Yorumla - 19 gü
Beni kimse dize getiremez 😂
00 Yorumla Her Firavun’un bir Musa’sı vardır.
00 YorumlaErkekten erkeğe değişir beni getiremezler..
00 Yorumla- 19 gü
Çapkınlık diye bir şey yok, o.. puluk var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Çünkü kadın sinsi olduğu için arkadan iş çevirir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İşte o zaman evleniyorlar 😂
00 Yorumla- 20 gü
Her çapkının bir katili var bence
00 Yorumla - 20 gü
Yok öyle bir şey.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ya tutarsa diye uğraşmaya değmez…
00 Yorumla- 20 gü
anasıın karnından doğmadı daha:)
00 Yorumla Erkeğin zekasına göre değişir o.
00 Yorumla- 20 gü
Yoktur. İnsanoğlu değişmez asla
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çapkın olmadığım için bir şey diyemiyorum abla
00 Yorumla- 20 gü
Eşekten düşmüşten beter olsunlar ki vardr
00 Yorumla - 20 gü
Ben olduğuna inanmıyorum. Kimse değişmez çünkü
00 Yorumla - 19 gü
Yok be ablacım nerdeee
00 Yorumla - 18 gü
Vardır
00 Yorumla - 18 gü
olabilir
00 Yorumla O sadece filmlerde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. ben varim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Daha çok erkek kadını dize getiriyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Aklını alır
00 Yorumla- 19 gü
Var evet
00 Yorumla - 20 gü
Bence var
00 Yorumla - Devamını Gör (13)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi