AşkoKuşko Sence şu anda flört başlangıcında sayılır mıyız?

Dönem başında benden hoşlanan bir kız vardı, ama ben de kızın kankasından hoşlandığım için ona yüz vermiyordum. Sonra o kız sınıfından başka bir çocukla çıkmaya başladı, ama kısa süre sonra ayrıldılar. Geçenlerde okulun kantininde otururken kız ve hoşlandığım kız da benim yakınımda oturuyordu. Aslında yanlarına gitmek istedim, ama ne tepki vereceklerini bilmediğim için direk yanlarına gitmek yerine biraz çevrelerinde dolaşıp dikkat çekmeye çalıştım. Sonra ikisi yanıma geldi ve dönem başında benden hoşlandığını düşündüğüm kız " Oturabilir miyim? " dedi ve sonra karşımdaki sandalyeye oturdu. Ayrıca birkaç gün önce de okulun genel WhatsApp grubunda beni kibirli biri gibi gösteren birkaç mesajdan dolayı birçok öğrenciyle tartışmıştık. Kızlar yanıma geldikten sonra dönem başında benden hoşlandığını düşündüğüm kız " Gruptakilere sinir oldum ya, çok boş yaptılar. " dedi, ben de " Aslında ben kibirli biri değilim, ama canımı çok sıktılar. " dedim, o da " Biz seni biliyoruz " dedi. Sonra " Görüşürüz " diyerek masadan kalkıp okulun içindeki masalarda oturmaya başladılar. Sonra sınıf WhatsApp grubunda komik bir video paylaştım ve kız da random attı ve " Koptum " yazdı. Daha sonra sınıf WhatsApp grubuna o kıza yazdığım birkaç bilgi içerikli mesajın son 2 tanesine 💗 emojisi attı. Sonraki gün kıza " Nasılsın? Biyoteknoloji final sınavına gelmediniz, o yüzden merak edip sormak istedim " yazdım. O da " İyiyim, sen nasılsın? Akşamdan kalmaydık, Yağmur'la uyuyup kalmışız " dedi. Ben de " O da iyiymiş 🙂 " yazdım. Sonra bana sınav hakkında bir şeyler sordu , ben de cevap verdim. Son olarak bana " Aaaa tamam " yazdı. Ayrıca dönem başında benim kurduğum " Hocasız Tdvs - 2024 " adında bir WhatsApp grubu var. Dün o kızı da grubuma ekledim. Sence kızla etkileşimimiz nasıl. ?
AşkoKuşko Sence şu anda flört başlangıcında sayılır mıyız?