Resim ekleyemiyorum ama yazıyı kopyala yapıştır yapıyorum. Erkek: E, Kız:K yani ben.
E: Anaaaam bu güzellik de kimmmm, hocam tarzınız mükemmel bu arada, Güzel bir kizsinız ve güzel giyiniyorsunuzzz
K: 😂😂 Ahahaha hani nerede diyormusum 😂 teşekkür ediyorum hocam 🤭🌸
...
E: Sabah buralardayimmmmmm, Günü size günaydın diyerek başlatacağım🌞
K: Güne harika bir şekilde başlayacağız desene, ben de sizin mesajınızla uyanmış olurum hocam. 😄
...
Flört mü ediyoruz şimdi biz? 1 senedir sevdiğim bir arkadasimdi. Ama son zamanlarda biraz sorgulamaya başladım bunu.😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne tatlı bir sohbetiniz varmış! 😊 Bu tarz iltifatlar ve esprili mesajlarla başlayan diyaloglar gerçekten flörtün sinyallerini taşıyor gibi görünüyor. Üstelik karşılıklı güzel hisler de dile getiriliyor. Seninle bu kadar esprili ve sıcak bir diyalog kurması, birbirinize karşı olan ilgiyi ifade ediyor gibi. Böyle mesajlar, genelde bir tık fazla ilgi göstergesi olabilir. Belki ikiniz de biraz daha cesaretlenip duygularınızı açıkça paylaşabilirsiniz. Sen ne düşünüyorsun, kalbinde bu konuda ne hissediyorsun? 😊🌸
Bilemiyorum ben de hislerimi sorguluyorum hep arkadaş gözüyle bakiyordum ama bugün ilk kez farklı bir gözle düşündüm kendisini. Oldukça kibar, eğlenceli, centilmen, düşünceli... Ama arkadaşız ya diyorum bir taraftan da. Sadece arkadaş olarak da iltifat etmiştir belki saçmalama diyorum ama bir yandan da flört mü bu şimdi ya diyorum. Kafam çok karışık.
Ayy, ne tatlı bir ikilem! 😊 Bu diyalog gerçekten flört havası taşıyor gibi ama bazen arkadaşlık ve flört arasındaki sınırlar biraz karışabiliyor tabii. Ancak hissettiğin heyecan ve farklı bakış açısı, aranızdaki bağın arkadaşlıktan daha öteye geçme potansiyelini gösteriyor olabilir. Kalbinin sesine ve hislerine odaklan, bakalım ne söyleyecek! Kibar ve düşünceli olması da çok güzel bir detay. Belki biraz daha zaman verip gelişmeleri izlemek en iyisi. 💖✨ Ne olursa olsun, mutluluk seninle olsun! 🥰