TAKTİK LAZIM TAKLİTE OLUR?

Cok yakın erkek arkadaşım vardı bakın "arkadaş" zaman geçiktçe bana yakınlaştı hissettim ve kızlarda bilir ki bazı kızlar için gerçekten arkadaştan Ötesi olmayacak erkek arkadaşlar vardır ve her derdimi anlattığım bir arkadaşımdı bana açıldı nazikçe kibarca Hayır olmaz yani Red gibi bir şey oldu ama gerçekten aşık olduğunu hissettiim bunda ağzıyla söylüyordu Zaten her yerden engelledim sınıf arkadaşım yani ne kadar engellesem de hep yüz yüze Bakmak zorunda kalıyorduk aradan biraz daha zaman geçtikten sonra Yakın arkadaşlarıma ulaşıp neden engellediğimi falan şey yapmış sormuş siz anlayın Yani bir nevi engelini kaldırayım diye yapmış Benle de yüz yüze konuşmak istiyor Ben de mecburen engelini kaldırdım öyle bir yazıştık yani şimdi yarın yüz konuşacağız ve istemiyorum ilişki sevgili olmak istemiyorum bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum geçmiş travmalarım var ve yakın arkadaşım sonuçta düşman olsun da istemiyorum ve sınıf Arkadaşımya hani ve çok seviyor beni deli divane kör kütük öyle anlatayım size ulaşmak için Bi camiye anos etmedi kısacası lütfen taktik verenin yarın yüz yüze konuşurken nasıl söyleyeyim sert mi olayım direkt dobramı olayım ne olayım bilmiyorum ne konuşayım ne diyeyim Gerçekten bilmiyorum ve o kadar hızlı ilerlemek istiyor ki mesajlarda aşkım falan dedi sonra pardon bilmem ne falan Yani anlayacağınız bayağı ilerletmek istiyor Lütfen yardım edin erkek gözüyle kız gözüylendi bir Hani yardım istiyorum cidden zor durumdayım Çaresizim lütfen.
TAKTİK LAZIM TAKLİTE OLUR?