Bizim bir öğretmenimiz vardı, ben daha 12 veya 13 yaşındayım. Ama aşırı böyle aşık gibiyim. Hocamın gülüşü falan hatta bana seslenmesi bile çok hoşuma gidiyordu. Taki sevgilisi bir gün okula gelinceye kadar skkdkdkd. Sonra büyüdüm falan aşk mıydı emin değilim ama o zaman böyle bir şeydi benim için kdkdkdkdk. Sizin var mı öyle anınız?
Olmuştum da benimki çok saçma bir sebeptendi. İlkokulda İngilizce öğretmenimiz vardı kadın, benim memleketliydi. Sırf benim memleketimden diye aşık olmuştum, bu da böyle bir saçma anımdır. d
Yok be şaka yapıyorum. Doğru aynı yaştaydık ama olaylar öyle bir şekilde gelişti ki.
Final zamanı ve bütün bölümler sınavda biz sınavdan erken çıktık hoca gözetmendi.
Matematikten geçemiyorum bu hoca o gün yine gözetmen olacaktı mat sınavı günü.
Arkadaş yerime gireyim geçerim dedi.
Bende malım ya hocaya koridordayken gidip dedim olur mu öyle şey senin yerine başkası giremez dedi.
Tam hoca odasına gidecek arada biraz mesafe oldu yüksek sesle hocam bir deneseydik dedim.
Bunu derken bütün bölümlerin sınavı bitmiş sınıfların kapıları açılmış koridor öğrenci dolmaya başlamıştı.
Hocada bağırdı hele bir denede göreyim dedi.
Olayı bilmeyen herkes hocaya teklif etmiş diye dedikodu yapmaya başladı herkes o günden sonra iyi cesaret koskoca profesöre teklif edilir mi diye dediler durdular.
Kimse inanmıyor ki sınav için dediğimi yarım sene emdiğim süt burnumdan geldi.
Ne kadar özür dilesem kabul etmedi rezil ettik özürü olur mu bunun.
Derslerinde bilen varsa bu konuya anlatsın dedi bir gün parmak kaldırdım.
Bana bak ister dersime gir ister girme çıtın çıkmayacak eee bilen cevap versin dediniz dedim sen hariç herkes konuşsun rezil etti sınıfta beni erkek hoca olsaydı s... r git diyecek gibiydi kibarca onu demek istedi zaten.
Ama seni geçireceğim bir daha suratını görememek için dedi. Yoksa atılmalık ceza alacaktım disipline bile vermedi yine helal olsun.
Orta okulda. Onun hariç lisede de felsefeci kadın hocamız yine taş gibiydi. Mezun olduktan sonra liseden bir gün okul müdürü denk gelmişti ne yapıyon falan derken konu felsefeciye geldi fantezindi senin o kadın dedi sjsjajaj koskoca müdürün dediğine bak