Aşk acımı nasıl dindireceğim içimdeki yangını bir türlü söndüremiyorum arkadaşlar 3 yıl oldu?

2020 yılında tanışmıştık bir arkadaşımın aracılığıyla acı günümde kötü günümde yanımda olmuştu hep asla yanlız bırakmadı beni fakat birgün küsmüştü bana liseden arkadaşım ben barıştırırım dedi kızın Instagramını attım kızla konuştu o kızla konuşunca olan oldu kız bana düşman oldu benden soğudu ben kötülük yapmadı namusuna iffetine kötü söz söylemedim yan gözle bile bakmadım zaten ben hep kendi kendime sevmişem o beni arkadaş olarak bile sevemedim seni denedim dedi arkadaşımı çok seviyor onu savunuyor arkadaşım kızla aramı açtı ben barıştık biz kızla teşekkür ederim engelle dedim ben seviyorum o kızı dedim hayır engelleyemem dedi meğer ikisi de benden habersiz dost olmuşlar her Allah'ın günü birbirilerine mesaj atarlarmış ikisinide hakkımı helal etmiyorum bunu onlarada söyledim en son kızla 2023 yılının Ağustos ayında konuştuk tamamen koptu artık her şey çektirdiği zulmü acıyı bana tattırdı Kendide yaşar umarım birgün

Aşk acımı nasıl dindireceğim içimdeki yangını bir türlü söndüremiyorum arkadaşlar 3 yıl oldu?