Aşk acısını yıllardır atlatamıyorum nasıl atlatabilirim?

Yaklaşık 15 yıldır aşk acısı çekiyorum. Kişinin ismi X olsun. X ile hiç sevgili olmadık, onu sevdiğimi biliyordu ama bir dönem bana umut verdi ve duygularımla oynadı. Yollarımız kötü ayrıldı. Tam üniversiteye başlayacağım dönemdi. Bu süreçte yeni insanlar tanıdım, part time çalıştım, bir yandan okudum. Ayrıca Allah'a daha fazla yöneldim. 15 yıl içinde yapmadığım aktivite kalmamıştır onu içimden atmak için. 2 kişiyle sevgili oldum bu süreçte ama yok yürütmeyip ayrıldım. Sadece X'e benzeyen bir patronum oldu çalışırken, bir tek onun yanında olmak beni mutlu etti bu 15 yıllık süreçte. X hiç aklıma gelmiyordu çünkü yanımda gibiydi. Patronumla konuşurken X ile konuşuyorum zannediyordum. Sonra patronumla da yollarımız ayrıldı ve benim aklım yine X'e gitmeye başladı. Derken yıllar geçti ve ben hala X'i unutmadım. Bu patronumla çalışırken X'e hasret duygusu pek olmuyordu içimde ama özellikle bu birkaç haftadır hasret duygum çok fazla, acı çekiyorum resmen. Bana sen çok değerlisin, değmez vs. Tarzında yorumlar değil de daha gerçekçi yorumlar yapın lütfen. Aşk acısını nasıl atlatacağım ben?

Aşk acısını yıllardır atlatamıyorum nasıl atlatabilirim?