Nikahına beni çağır sevgilim demiş Ümit Besen abimiz lakin tabii ki gitmem, ne işim var yahu, ah Ümit Besen abimiz hatta şahidin de olurum demiş, Ümit Besen abimize katılmasam da şarkısı güzel, bu arada ilkokulda sevdiğim çocuğun adı da Ümit'ti, artık ne alakaysa :D Ümit diyince aklıma o Ümit geldi, ne yapıyor acep, neysem bu saatlerde saçmalıyorum, daha fazla konuşup da saçmalamamak için şarkıyı paylaşayım, madem andık Ümit abimizi şarkısını paylaşmazsak olmaz.
Kısa bir süreliğine olsa da olmuştur. Biz erkekler bir kadının güzelliği ile bağlılığının ters orantılı olduğuna inanırız. İşte sen hiçkimseye bağlı kalamayacak türden bir kadınsın.
Şahsen benim iş hayatına giren kadınlara karşı güvenim çok daha az. Çünkü kendi çevremizde evli bayanların hâl ve hareketlerini görüyoruz. Dolayısıyla bence bu devirde bir erkek evlenecekse kesinlikle ev hanımı biriyle evlenmeli.
Yokya inanın genelleme yapmak gibi bir niyetim yok. Ancak Kadınlarımızın yaradılışında böyle bir sıkıntı olduğuna inanıyorum. Ayrıca şunu da unutmayalım: Cennette Adem babamıza yasak elmayı yemeye teşvik eden Havva annemizdi.🙈
Tamam da şekerim, bizi bu tarz duygulara teşvik eden sizsiniz. Hani derlerya ateşle barut yan yana durmaz. İşte bu sözdeki ateş sizsiniz. Ne yazık ki elinizdeki barutu tükettikten sonra başka barutlara temas etmek gibi bir yatkınlığınız var.😭 Kadın demek zaaf demektir.☝️
Kadın nedir kadın annedir kadın eştir kardeştir biz olmazsak hayatınızı düzene bile sokamazsınız bırak şimdi ateş barutu ortada suç varsa yarı yarıya hepsi
Noktayı çok güzel koydunuz Başak hanımcığım. Her ne kadar çekişsek de kadınlar gerçekten de bizleri yaşama bağlayan hayatımıza anlam katan güzel varlıklar. Çok güzel bir kalbiniz var. Umarım ruh eşinizi bulup bir ömür boyu mutlu olursunuz. İyi geceler.🥰
Giderim valla o göbekli kel kocasini görmek isterim :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
28 gü
36 yaşındayım yipenim evleniyo 22 yaşında 😂😂söz kesildi herkes bana soruyo sen nezmaan evlenceksin die kısmetin nezmaan gelceği belli olmuyo hayır bi dayı olarak torunun rvlenmeside ilginç sizce neyapmak lazım 😀?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Gitmem ne işim var? Ben ayrıldığım kişinin telefon numarasını bile siliyorum anında.. Benim hayatımdan çıkan, benden uzak Allah'a yakın olsun..
Hayır tabiki gitmem.. Zaten bana ulaşmak gibi bir cesarette de bulunamaz..
Kocasından utanmiyorsa yinede bana davetiye yolluyorsa gitmem rezil olmuş olacagi kadar
Yok daha neler, gitmezdim...
Damat beyin aklını karıştırmak istemem
Nikahına beni çağır sevgilim demiş Ümit Besen abimiz lakin tabii ki gitmem, ne işim var yahu, ah Ümit Besen abimiz hatta şahidin de olurum demiş, Ümit Besen abimize katılmasam da şarkısı güzel, bu arada ilkokulda sevdiğim çocuğun adı da Ümit'ti, artık ne alakaysa :D Ümit diyince aklıma o Ümit geldi, ne yapıyor acep, neysem bu saatlerde saçmalıyorum, daha fazla konuşup da saçmalamamak için şarkıyı paylaşayım, madem andık Ümit abimizi şarkısını paylaşmazsak olmaz.
https://youtu.be/1dOKeElDd7g?si=tCz66umX7xFnO8atGüzel fikir. Senin çok miktarda eski sevgilin vardır şimdi. Seni nikahlarına çağırmaları çok işine yarar.
Nerden biliyosun çok sevgilim oldugunu
Çünkü çok güzel bir kadına benziyorsun Başak. Eminim birçok erkeğin kalbini çalmışsındır.😅
Belki benim kalbimi çalan olmamıştır onların aşık olması degil benim olmam önemli ya
Kısa bir süreliğine olsa da olmuştur. Biz erkekler bir kadının güzelliği ile bağlılığının ters orantılı olduğuna inanırız. İşte sen hiçkimseye bağlı kalamayacak türden bir kadınsın.
Biz önce güvenmek isterşz güvenmediğimiz hiç kimseye kalbimizi açmıyoruz o yüzden diyosunuz bu kadınlar ne istiyor diye
Maalesef içinde yaşadığımız çağda kadınlarda çok erkekler güven problemi yaşıyor.😌
İkili ilişkilerde bu karşılıklı degilmi erkek kadar kadında ihanet edşyor şimdi
Şahsen benim iş hayatına giren kadınlara karşı güvenim çok daha az. Çünkü kendi çevremizde evli bayanların hâl ve hareketlerini görüyoruz. Dolayısıyla bence bu devirde bir erkek evlenecekse kesinlikle ev hanımı biriyle evlenmeli.
Bakın genelleme yapmayın evli erkekleride görüyoruz
Yokya inanın genelleme yapmak gibi bir niyetim yok. Ancak Kadınlarımızın yaradılışında böyle bir sıkıntı olduğuna inanıyorum. Ayrıca şunu da unutmayalım: Cennette Adem babamıza yasak elmayı yemeye teşvik eden Havva annemizdi.🙈
Adem babamızda yemeseydi dimi silah zoruyla yedirtmediler sonuçta
Başak Hanım siz kadınlar yok mu siz... Yasakları ihlal etmek konusunda uzmansınız.😅😅😅
Tek başımıza yapmıyoruz dimi bizim kadar sizde suçlusunuz
Tamam da şekerim, bizi bu tarz duygulara teşvik eden sizsiniz. Hani derlerya ateşle barut yan yana durmaz. İşte bu sözdeki ateş sizsiniz. Ne yazık ki elinizdeki barutu tükettikten sonra başka barutlara temas etmek gibi bir yatkınlığınız var.😭 Kadın demek zaaf demektir.☝️
Kadın nedir kadın annedir kadın eştir kardeştir biz olmazsak hayatınızı düzene bile sokamazsınız bırak şimdi ateş barutu ortada suç varsa yarı yarıya hepsi
Noktayı çok güzel koydunuz Başak hanımcığım. Her ne kadar çekişsek de kadınlar gerçekten de bizleri yaşama bağlayan hayatımıza anlam katan güzel varlıklar. Çok güzel bir kalbiniz var. Umarım ruh eşinizi bulup bir ömür boyu mutlu olursunuz. İyi geceler.🥰
Teşekkür ederim
Aa tabi ki giderim gitmesem ayıp olur 😎 çok ciddiyim
Habahhahab göçmen damarı işte😂
🤣🤣🤣
İstersen şahidi olurum sen mutlu ol sevgilim hadi imzayı git bebeğim beni Soran olursa eski bir tanıdık dersin
Gitmem ne işim olur
Biliyorum gitmezsin more😂
Yani bende öyle 😂
Seni bilmezmiyim ben😂
Bilirsin sen beni 😂
Hem bilirim hem anlarım seni😂
Yani anla birazda tanıyorsun beni 😂
Birazmı seni burada en iyi tanıyan benim dimi 😂
Yani en iyi tanıyan sensin beni 😂
En iyi anlayan benim bu arda onuda ekliyimde😂
Yani doğru bak bu 😂
Tabiki senin biricik morenin ben senin😂
Yani more 😂
Biliyosun dimi niye bastıra bastıra söyledigimi😂
Yani biliyorum 😂
Hahahhahah çok fenayım bak unutmam😂
Unutma kız zaten 😂
Unutmam hemen ezbere alırım😂
Al al ezbere al unutma 😂
Ölsem unutmam oglak burcuyum ben yazdım kenara😂
Yaz kız kenara yaz haha
Yazdım yazdım hiç unutmam merak etme 😂
Unutmazsin bilirim 😂
Unutmam hemende sorarım olmalımı olmamalımı😂
Yani sor bana sormak istediğinde 😂
Soruyorum zaten kaçarmı benden yavru 😂
Kaçmaz senden 😂
Kaçmaz tabiki 😂 yalnız çok kıskançmışım onu fark ettşm hahahhah
Oğlaklar kıskanç olur normal 😂
Bukadar oldugunu fark etmedim ben😂 baya baya kıskançlık yaptım😂
Olur oglakta olur 😂
İlk defa bukadar oldugunu fark ettim neden acaba😂
Neden sen daha iyi bilirsin kendini 😂
Biliyorumda cevaplıyamıyorum şimdilik😂
Hadi bakalım 😂
Ahhahbahahha başlıkta bi
Anlaşırsak ondan sonra itiraf ederim belki😂
Hadi bakalım inşallah 😂
Ne zaman el şıkışıyoruz 😂
Yani bak ne kadar anlayışlıyim 😂
Tabiki canım moreni kırmazsın sen😂
Kırmam kırmam 😂
Hababbabaha yarın anlaşmayı hazırlıyorum ozaman sizi imzaya bekliyorum efenim😂
Haha one len 😂
Senin maddelerinin onayı yarın öbür gün bişey olursa elinde belge olsun taksitlerde gecikme falan olur mazallah😂
Anladım o mesele haha tamam olsun
Hababbaba ki icraya baş vur dşye seni gğvenceye alıyorum😂
Evet buda bir kanıt 😂
Yani nekadar düşünceliyşm bak😂
Bayağı dusuncelisin 😂
Çok kendimi yakacak kadar hemde😂
Eskilrrim bana ulaşamaz. Ulsşma imkanı olan böyle bir mallığa cesaret edemez
Gittim. Hatta gelin albümünü ben çektim 19 yaşındaydım albüm çekimi işim değildi
E madem çağırmış , derin dekolteli bir elbise giyip gitmiyim mi?
Sadece bir tanesine gitmem. Diğerleri ya evli ya da kötü ayrılmadık.
Benim birisiyle ilişkim bitmişse tamamen bitiririm ne işim var nikahta felan
Çağıramaz beni bir daha göremez duyamaz bulamaz
Giderim tabii.. kullanım kılavuzu lazımsa veriyim derim damada 😎
Giderim valla o göbekli kel kocasini görmek isterim :D
36 yaşındayım yipenim evleniyo 22 yaşında 😂😂söz kesildi herkes bana soruyo sen nezmaan evlenceksin die kısmetin nezmaan gelceği belli olmuyo hayır bi dayı olarak torunun rvlenmeside ilginç sizce neyapmak lazım 😀?
Bana sorma valla 34 yaşındayım daha o evreyi bende bilmiyorum
😂😂soru olarak yazcaktım ben bunu yanlışlıkla cevap olarak yazdım snaa Allahımmmmm
🫣😂
Eski adı üstünde Eskide kalmalı ne soru nede zihin meşgul olmalı diye düşünüyorum
Yok artık… iletişim dahi kurulmaması gerek diye düşünüyorum…
Tabi iki tane beşlik takı takıveririm geçmiş ten borç vardı
Ulan ilk ten borcu diye okudum
İşim gücüm yok bana nispet yapmasını mı seyredeceğim gadası 🙃
Başak hanım size mesaj atamıyorum sistem yorumları siliyor özelden anlatsam olur mu bana yazmanız gerekiyor heralde
Dm bak
Eski sevgilimle niye iletişim halinde olayım ki
Çağırdı evet gitmedim ama seyrettim akrabası canlı yayın yaptı
Neden çağırıyor bilinmez eğer arkadaş kalmayı becere bildiysen gidebilirsin
Hangi enayiyi buldu diye bi gider bakarım asha
giderim ama ortama bağlı :D
Eski sevgililerimin düğününe gittim 😂
Ne işim var. Bilezikde takayım bari tam olsun.
Gitmem gerek yok.
Giderim eşi de biliyorsa
Çağıramaz bile, kesinlikle de gitmezdim
Ben kimsenin daha bişeyine gitmem
Mutlu olmayacağınız ortamlarda işiniz olmasin
Hangisi olduğuna bağlı
Ümit besen miyim m k ben
cagircak haddi vermem
'Takacağımı taktım, gelemiyorum' derim.
Ne gidecem işim olmaz
Sanmıyorum, gururum buna müsade etmez
Tabikide hayır 😃 neden gidecem 😃
Gidip beleş pasta yerim
ya ne gidicem issiz miyim o kadar ahshahahsh
Öyle birisi yok
O yüzden istesemde gidemem😂😂
Ümit Besen nikah masası
Hayır gitmem.
Gittim ben 😁😁😁
Ciddimisin 😂
Evet bana gıcık vermek için davet etti bende gittim dügününe dansta damattan daha çok bana baktı😆😆😆
İlginç olmuş gerçekten
Yık gitmem
İğrenç bir durum
Küçük altınımı alıp giderim evet
Öyle bir imkana erişebileceğini düşünmüyorum
Senin gibi bir guzeli kaybeden adam hayata küser
Ben giderim beline kuvvet kardeşim derim
Hayır
İnadına giderim
Giderip altin bile takarım 😄😄
Hahaha bencede
İşim olmaz