Aşk İlişkileri Eski sevgiliniz sizi düğününe çağırsa gider miydiniz? u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Eski sevgiliniz sizi düğününe davet etseydi gider miydiniz? Giderdim Gitmezdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Eski sevgiliniz sizi düğününe çağırsa gider miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Gitmem 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Daha önce gittim. Hem altın takmadım, hem göbek atıp karnımı doyurdum. 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Ben olsam asla gitmem ne işim var. Sonuçta bir yaşanmışlık var ne bileyim insan yinede her ne kadar da ilişkisi bitmiş olsada üzülür öyle görünce. Yorumla Saddov +1 yıl Çocukluk ilişkiydi ve sonra 2 sene aynı sınıftaydık. Sevgili olduğumuz zaman msne bile giremiyorduk 😂 Yorumla
liya425214 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Evleneceği kıza saygısızlık olur. Düşünsenize düğününüze evleneceğiniz adamın/kadının eski sevgilisi geliyor. Saçmalayamayın. 2 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bende aynı fikirdeyim. Evleneceği insana çok büyük bir saygısızlık olurdu bu o yüzden ben asla gitmezdim. Hemde ne işim var düşmanımın düğününe giderim ama oraya gitmem Yorumla
centiliman Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Gitmezdim mutluluklar dilerdim 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bende gitmezdim. Ama asla mutluluklar falan dilemezdim. İşim yok eski sevgilimin düğününde falan sonuçta ilişki bitmiş gitmiş ayıp. Yorumla centiliman +1 yıl Herkes kendine yakisanı yapar misali öyle yapardım ben 😊yoksa dediğniz doğru :) Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Giderdim ve ona kocaman bir kedi dışkısıyla dolu kuyu hediye ederdim 😄 0 0 Yorumla
Sebine2003 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır 2 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bende gitmem ne işim var eski sevgilimin düğününde falan. Hem evleneceği insana çok büyük bir saygısızlık olurdu bu. O yüzden asla gitmezdim.
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Hayır gitmem 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bende gitmem işim yok eski sevgilimin düğününde. Hiç hoş bir durum değil hemde çağırması ve senin gitmen. O yüzden ben gitmemeyi tercih ederdim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gitmem
Daha önce gittim. Hem altın takmadım, hem göbek atıp karnımı doyurdum.
Ben olsam asla gitmem ne işim var. Sonuçta bir yaşanmışlık var ne bileyim insan yinede her ne kadar da ilişkisi bitmiş olsada üzülür öyle görünce.
Çocukluk ilişkiydi ve sonra 2 sene aynı sınıftaydık. Sevgili olduğumuz zaman msne bile giremiyorduk 😂
Evleneceği kıza saygısızlık olur. Düşünsenize düğününüze evleneceğiniz adamın/kadının eski sevgilisi geliyor. Saçmalayamayın.
Aynen bende aynı fikirdeyim. Evleneceği insana çok büyük bir saygısızlık olurdu bu o yüzden ben asla gitmezdim. Hemde ne işim var düşmanımın düğününe giderim ama oraya gitmem
Gitmem niye gideyim ki
Gitmezdim mutluluklar dilerdim
Aynen bende gitmezdim. Ama asla mutluluklar falan dilemezdim. İşim yok eski sevgilimin düğününde falan sonuçta ilişki bitmiş gitmiş ayıp.
Herkes kendine yakisanı yapar misali öyle yapardım ben 😊yoksa dediğniz doğru :)
Giderdim ve ona kocaman bir kedi dışkısıyla dolu kuyu hediye ederdim 😄
Giderim ama onun için iyi olmaz.
gideriz o kadar esek degiliz
Hayır
Aynen bende gitmem ne işim var eski sevgilimin düğününde falan. Hem evleneceği insana çok büyük bir saygısızlık olurdu bu. O yüzden asla gitmezdim.
Hayır gitmem
Aynen bende gitmem işim yok eski sevgilimin düğününde. Hiç hoş bir durum değil hemde çağırması ve senin gitmen. O yüzden ben gitmemeyi tercih ederdim.
cagirmadi
Giderdim