Aşk İlişkileri Eski sevgilini nikahına çağırır mısın? Covidli_kadın Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben çağıracağım :D Güncellemeler+1 yıl Çağıranları artılayıp çağırmayanları eksiliyorum. Soriiiiiii Eski sevgilini nikahına çağırır mısın? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FizyoterapistBey35 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Altın takacaksa neden olmasın. Ona aldıklarıma sayarım. :D 1 2 Yorumla Covidli_kadın +1 yıl işte modumuz budur :D Yorumla FizyoterapistBey35 +1 yıl Hiçç boşver yahu ne acıyacağım. 😂 Yorumla
Sdaygll Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Bir çeyrek takmıcaksa eski sevgilim olmasının ne manası var 😂 1 2 Yorumla Covidli_kadın +1 yıl Haaah işte bu 😂😂 bundan sonra modumuz budur jdndjfh Yorumla Sdaygll +1 yıl Herzamaaan😂😂 Yorumla
Vicdansiz000 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Beni seven birisi olmadı ki , eski sevgilim olsun. 1 7 Yorumla Covidli_kadın +1 yıl sigara içsem senin için yakardım :D Yorumla Vicdansiz000 +1 yıl Benim için bile olsa sigarayı içerek o güzel ciğerlerinize zarar vermeyin. Yorumla Covidli_kadın +1 yıl içmiyorum zaten yavrum :D Yorumla Vicdansiz000 +1 yıl İçmemeniz çok güzel.Teşekkür ederim yorumuma karşılık verdiginiz için. Yorumla Covidli_kadın +1 yıl estagfurullah, ben teşekkür ederim soruma cevabınız için. iyi akşamlar 🌸 Yorumla Vicdansiz000 +1 yıl İyi akşamlar hanımefendi Yorumla Vicdansiz000 +1 yıl Rica ederim Yorumla
karagülm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Faydası olmayanın varlığını ne yapayım.--Minimalzm- 1 0 Yorumla
imperfect_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Evleneceğim kişi olursa elbette çağırırım 1 4 Yorumla Covidli_kadın +1 yıl eski diyorum eskiiiiiii Yorumla imperfect_ +1 yıl Ben eskiye takılı kaldım yeni birisini istemiyorum kimseyi istemiyorum ondan başka diğer kızların hepsi iğrenç Yorumla Covidli_kadın +1 yıl e çağır nikahına o zaman. :D Yorumla imperfect_ +1 yıl tamam Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Çagirmam tabi geldi, gecti, bitti..Ne isi var eskilerin. 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Niye çağırayım yanımdakinin sevgisine saygı duymayacak kadar genişlik olur 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl balayına beniii çağır sevgilim :D :D 1 0 Yorumla
simpfor Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Hayır Nemrut suratını nıye göreyim 0 2 Yorumla Covidli_kadın +1 yıl belki altın takar ya :D bi işe yarar ümidindeyim Yorumla simpfor +1 yıl Ay altını ona kalsın mutlu günümde midemi bulandiramam ben Yorumla
16Emre34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bugün nikahına çağıran akşamına gerdeğe de çağırır 0 3 Yorumla Covidli_kadın +1 yıl abartma Yorumla 16Emre34 +1 yıl Mezhebimiz geniş değil, cagirmayiz. Karimiza saygımız var Yorumla Covidli_kadın +1 yıl kral hareket Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Altın takacaksa neden olmasın. Ona aldıklarıma sayarım. :D
işte modumuz budur :D
Hiçç boşver yahu ne acıyacağım. 😂
Bir çeyrek takmıcaksa eski sevgilim olmasının ne manası var 😂
Haaah işte bu 😂😂 bundan sonra modumuz budur jdndjfh
Herzamaaan😂😂
Beni seven birisi olmadı ki , eski sevgilim olsun.
sigara içsem senin için yakardım :D
Benim için bile olsa sigarayı içerek o güzel ciğerlerinize zarar vermeyin.
içmiyorum zaten yavrum :D
İçmemeniz çok güzel.
Teşekkür ederim yorumuma karşılık verdiginiz için.
estagfurullah, ben teşekkür ederim soruma cevabınız için. iyi akşamlar 🌸
İyi akşamlar hanımefendi
Rica ederim
Faydası olmayanın varlığını ne yapayım.--Minimalzm-
Evleneceğim kişi olursa elbette çağırırım
eski diyorum eskiiiiiii
Ben eskiye takılı kaldım yeni birisini istemiyorum kimseyi istemiyorum ondan başka diğer kızların hepsi iğrenç
e çağır nikahına o zaman. :D
tamam
Çagirmam tabi geldi, gecti, bitti..
Ne isi var eskilerin.
Niye çağırayım yanımdakinin sevgisine saygı duymayacak kadar genişlik olur
balayına beniii çağır sevgilim :D :D
Hayır kan çıksın istemem 😅
Çağırmam. Eskiyen, eskide kalır
Hayır Nemrut suratını nıye göreyim
belki altın takar ya :D bi işe yarar ümidindeyim
Ay altını ona kalsın mutlu günümde midemi bulandiramam ben
Bugün nikahına çağıran akşamına gerdeğe de çağırır