Giderim
Gitmem, ne münasebet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Giderim, şöyle giderim kız arkadaşım yoksa eğer benim kavalyem olması için 1 günlüğüne benim kız arkadaşım rolünü yapacak bir kızla giderim ama eski kız arkadaşım boşuna çağırmıyordur nispet yapmak için çağırıyordur ama böyle dediğime bakma ayrılmak falan beni o kadar sarsmaz da eski kız arkadaşımın evlendiğini duysam yıkılırım. Bunda şaka yapmıyorum.
Hayır ben gitmem ama gidenleri vardır elbet Eski sevgili düğününe çağırma durumu, kişisel tercihlere ve ilişki geçmişine bağlı olarak değişebilir. Bu tür durumlarda, dikkatlice düşünmek ve içsel duygularınıza, düşüncelerinize ve ilişki geçmişinize göre karar vermek önemlidir. Eski sevgilinizle ilişkiniz nasıl sona erdi? Duygusal bir kopuş mu oldu yoksa arkadaşça bir şekilde mi ayrıldınız? Eğer ilişki geçmişi zorlu veya duygusal olarak karmaşıksa, düğüne gitmeyi düşünmeden önce duygusal olarak hazır olduğunuzdan emin olun. Eski sevgili düğününe katılmak, bazı insanlar için duygusal olarak zor olabilir. Eğer hala eski sevgilinizle ilgili duygusal bağlarınız varsa veya düğün sizin için bir anımsatıcı olabilirse, gitmeyi düşünmeniz uygun olmayabilir. Eski sevgili düğününe katılım, ilişkilerdeki değişimi kabul etmenin ve arkadaşça ilişkiler kurabilmenin bir işareti olabilir. Eski sevgilinizle aranızda bir dostluk varsa ve her iki taraf da rahatsızlık duymuyorsa, düğüne katılmak uygun olabilir. eski sevgili düğününe gitmek kişisel bir karardır ve herkesin kendi duyguları, ilişki geçmişi ve içsel değerleri doğrultusunda değerlendirmesi gerekir. Düğüne gitmeye karar vermeden önce duygusal olarak hazır olduğunuzdan emin olun ve sizin için en doğru kararı verin.
Merhaba,
Hayır, eski sevgilim düğününe çağırsa gitmem. Sevgili eski oldu ise sıkıntı sorun olmuş demektir ki ben her daim elimden geleni üstüme düşeni yapmışımdır, yaparım! Yani benden kaynaklı bir sorun olmaz. Hata yapan o'dur!
Böyle birinin hiçbir şeyine gitmem. Yolu açık benden uzak ırak olsun. Eskiler ile eskilerim ile hiçbir şekilde işim olmaz...
Davet edilmemisse tabiki gidilmez ama davet edilmisse bile gitmem bunun sebebi eski sevgiliyi mutlu gormek degil, hicbirseyden haberi olmayan masum bir adamin (damat) mutlu anini ilerleyen zamanlarda benim kim oldugumu ogrendiginde dugundeki tum mutlu anilarinin yalan oldugunu hissetmemesi icin gitmem…
Cevap
30Cevap
Gideyim de ne kaybettiğini bir kez daha görsün 🙄 gitmem tabi şaka yaptım
Aynen bende gitmem ne işim var. Ama böyle yapan insan ne yazık ki çok fazla. Onca şey yaşadığı insanı nasıl düğününe çağırıyor hiçbir şey olmamış gibi..
Hayır, gitmem. Gururum ve kendime saygım var benim.
Aynen bende gitmem. Yani ne işim var gitmem. Sonuçta ilişki bitmiş gitmiş o artık yeni biriyle evleniyor düğününe gitmek aşırı saçma bir durum olur. Yani çağırması bile başlı başına saçma bir durum..
+1 👍👍
Beraber çocuk yapıp, kocasına mı baktıracağız. Niye çağırıyor ki. Onu o saate kadar engellememiş olmam bile saçmalık olur zaten. Olmaz yani öyle şey.
Ümit Besen gibi ben,"nikahına beni çağır sevgilim" demiyorum, çıtayı yükseltip "istersen şahidin olurum" da demiyorum, onun için gitmem. Çağırırsa da ayıp etmiş olur
Giderim şahsen hayırlı olsun diye de 1 tanede çeyrek takarım
Ben asla gidemezdim. Yani hoş bir durum değil şahsen bu. Bir zamanlar sevdiğin insanın düğününe gitmek kadar saçma ve kötü bir durum yok ya.
Eğer aramızda bir şey yaşamadıysak veya dostça arkadaşça ayrılmışsak gidilir bence herkesin düşünce yapısı tabi ki farklı ama ben 1 2 sevgilim oldu bitmişse bitmiştir ama hayatımda hiçbir yerleri olmadı o yüzden gidebilirdim
Üç satır "giderim" yazısı yazıyordum ki yazı bitmeden gitmemeye karar verdim. İlerideki eski sevgilim, ex aşgıım ben gelmiyom🤪😂😂😂
Müsaitsem giderim :D beni aldatan kızın düğününe gidip 20 tl takıp takılan adamım ben djnfdfd
Ben giderim kader bizi seçnedi ama ona layik birimi diye görmek isterdim
Beni çağırmamıştı ama hal hatır bile sormadan ben evlendim yazıp fotoğraf göndermişti düğünden
Beni çağırmamıştı:) Çağırsaydı bilmiyorum belki giderdik arkadaşlarla beraber
Ne işim var işim olmaz..
Aynen bende aynı fikirdeyim sizinle. Yani ne işim var sonuçta bitmiş gitmiş bir ilişki. Bence o insanlara ayıp olur o yüzden ben ne giderim ne de o insan ile hiçbir şekilde konuşurum ve görüşürüm..
Öyle biri yok ama olsa ve böyle bi halt yese reddetmem hem düğünde hayatımın aşkını bulabilirim belki giderim
Gitmem ben de bir şey merak ettim sen aşkolok musun?
Gitmem , ne işim var
Aynen bende gitmem. Bu saçmalıktan başka bir şey değil. Ama gerçekte maalesef bu durumu yaşayan insan çok fazla. Hatta utanmadan davetiye gönderen insanlar bile var
Yeni sevgilimle beraber giderim 🤓
Yeni sevgilimle giderdim ona kapak olsun diye😏😎
Hayır gitmem tabi ki de
Yok bir de nikah şahidi olayım.
Bir, ikisi harici giderim.
Cagirmasada giderim ve gittimde
Böyle saçma bir şey olamaz
Bi ceyrek takar geliriz
Biten şeyin arkasindan gitmem
Hayır gitmem ne gerek var aksiyona
Oldu altında takalım geline
gitmek isterim ama cok üşenirim