İnstagram’da bir hesap çıktı karşıma. Şaka yollu kızlara bir şeyler soruyorlar ve sonra tanışmak istediklerini söylüyorlar. Kızların da hoşuna gidiyor ve tanışıyorlar falan.
Laps diye tanışmak isteyen erkek kadınları ürkütür mü yoksa bu hoşlarına mı gider?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ürkütür tabii ki. Damdan düşer gibi olmaz bu işler. Niyetini sorgularım o kişinin. Ve sonuç pek iç açıcı olmaz.
Tanıyıp anlamadan olmaz öyle laps diye falan. Çetelere para yatırmak isteyenler yiyebilirler o teklifleri sdfsdfdf 😅
İşin püf noktası delikanlı, insan evladı ve güvenilir olmak yoksa tanışma şeklinin bir önemi yok bugüne kadar benden şikayetçi olan olmadı.
Laps diye olmasa nasıl tanışılır ki bi yol storyleri filan beğen oo
Bir yıl*
Beni ürkütüyor nedense bana yapan herkese yapar derim artık kim cevap verirse kafasında oluyorlar
Laps diye tanışmak isteyeni ben şahsen ciddiye almam öncesinde kısa bir konuşma olmalı.
Ortada karşılıklı bir çekim varsa bence ikiside memnun olur
Verdiği izlenme göre değişen bir durum genelinde ürkütür.
Yani ben şahsen ürkmem ama önce güvenmem lazım tamamen guvenene kadar kendimi tamamen açmam araya çizgi çekerim mesafeli olurum nolur nolmaz😂
İtici gelir
Ürkütmez ama rahatsız olurum açıkçası
Bu arada o tarz hesaplar gerçek değil büyük bir geneli kurgu oluyor o kadınların çoğu ayarlanmıştır bu tarz videolar için yani aslında o kadınlar o sayfa için tutulmuş oyuncu gibi bir şeyler
Genelde sosyal medyada bu tarz sayfalar böyle yürüyor böyle işliyor diye biliyorum
Türkiye'de zor o iş
Nasıl bir şekilde tanıştığı önemli
Rahatsız oluyoruz
korkuyoz aw
Yok ya pat diye tanışmak hoş değil bence
Kim olduğuna bağlı
Rahat kızlar sever. bilmeyen canım ürker
Ben seviyorum hayirdan anladigi surece
Bence çok ürkütücü
Hoşuma gider tabi ki cüretkar oluşu
Engel sebebi
Yok artık