Selam KS ahalisi! Evet, bugün de bunu merak ettim.. 😃😃 Kadınlar daha ziyade saf ve masum erkeklerden mi hoşlanır yoksa cingöz ve sinsi erkeklerden mi?

Selam KS ahalisi! Evet, bugün de bunu merak ettim.. 😃😃 Kadınlar daha ziyade saf ve masum erkeklerden mi hoşlanır yoksa cingöz ve sinsi erkeklerden mi?

Saf masum derken slk kastetmiyorsun insallah 😃 pasif sessiz utangaç erkek istemem sevmem. Masum derken de iyi niyetli dedikodu gıybet yapmayn insanlari elestirmeyen iyi kalplu merhametli erkek isterim, iki yuzlu olmayan dürüst. Cingoz sinsi istemem. Ama uyanik olsun. Uyanikliktan kastim da sizin anlayisinizla tecrübeli veya serseri değil. Pratik akıllı çözüm üreten uygulayan
Kadınlar cingöz erkeklerden hoşlanmaz, ama zekâya, pratikliğe ve kendine güvene hayır diyemezler. Eğer "cingözlük" kendini uyanık sanmak, sürekli numara çevirmekse, bu itici. Ama hayata karşı kıvrak zekâlı, çözüm odaklı ve ince düşünceli biriyse, bu gerçekten etkileyici olur. Çünkü samimiyet ve güven her zaman çekici olan taraf.
Cingöz derken kendini uyanık sanmak ve numara çevirmek durumlarını kastetmiştim..
O zaman hoşlanmaz aklı olan kadın.
Teşekkürler 🙏😇 ama aklı olmayanlar hoşlanıyor maalesef
Aklı olmayanlarla işimiz olmuyor bizim. O yüzden bilemiyorum 🙂
İkinci gibi olanlar.. Hep tetikte olacak, sürekli ne yaptı, nasıl davrandı gibi soru işaretleri uyandıracak erkekler favorileri.. Her şeyinden emin oldukları erkeğin neyini merak edecekler.. Zaten bıraktıkları gibi bulacaklar saf, masum olanı ve bu hiç heyecanlı olmaz onlar için..
Teşekkür ederim..
Cevap
8Cevap
Hoşlanmazlar, cingöz ve sinsiyi kim napsın...
Öyle olanlar da yaşayıp tecrübe etsinler ne diyelim.
E yoksa nasıl akıllanacaklar.:))
Yani boşuna mı yedik onca kazıkları.
Teşekkür ederim...😌🙏
kadınlar para ve tipten hoşlanırlar
Ben safım o yüzden bana cingöz lazım. Çekip çevirsin korusun yoksa arkamdan kazık atmak için değil
Her türün bir alıcısı olduğu gibi bununda seveni çıkar..
Kesinlikle..
Hiç sevmem bu tip erkek gerekirse uzak dursun ya o ne öyle her işte bir pislik aramaya gerek yok saf erkek iyidir
Ya gözü açık olsun ama saçma sapan hesap kitaplar yapmasın
Hayir hic hoşlanmıyorum çünkü kendimde temiz kalpliyim. Herkes kendisiyle aynı kafadaki kişilerle denk gelir umarım
Sinsi olmak iyi değil ki. Cinsiyet farketmez sinsi kişi zararlıdır
Ben hiç görmedim nedense nerde saf masum erkek var ki olsada ben inanmam söyledin gibi her erkek cingöz sanıyor kendini mantıklı ama eğlenceli dürüst acık sözlü tercihimdir :)
Hayır hiç. Masum olsunlar daha iyi😄
Evet
Cingöz ne ya :D
Hayır mümkünse fırfır dönmesin
Göz oydurtmayın bana hshdja
Evet genelde zeki sinsi kurnaz şeytan tüyü olan erkekleri seviyor kızlar. Saf masum duran erkeklere ezik, pısırık, mal diyorlar
Cingöz olsun anca keser
adrenalini seviyorum 😂
Cingöz erkekleri hiç bir kız sevmiyor mk işleri güçleri sinsilik
Ağzı laf yapan erkekten hoşlanır, iki güldürdüm mü yetiyor.
Saf masum erkekler hiçte masum kadınlara bakmıyor
Ben sevmem öyle uyanık birini 😄🤭
çoğu kadın sever açık gözleri
Sinsi, serseri tiplerden hoşlanıyorlar genelde.
Alıcısına göre gideri olanlar. 😃
Ben hoşlanmam , masum olmalı biraz😀
Saf ve masum seviyorum.
itici ve sıkıcı olmasınlar yeter
Cingöz olsun, sinsi olmasın 😈
Evrenin mesaj kutusu dolmuştur asdfh
Sen saf olan mısın cingöz mü
Uslu bir saftorik olursan şirinleri görebilirsin belki assfgg
Siteyi bana tanıt hadi saftorikss asdghj
Ayy özet geç kalmaya değer mi?
Yahu biraz eğlenip kafa dağıtmak istiyorum. Ufukta aşk kokusu varsa hayır demem asdgh
Sinsiii
Saf masum daha iyi
Bence evet hiçbir kadın canım erkek sevmez
İkinci seçenek
@kafkass31 cingöz
@kafkass31 bence sözleri iyi kullanabilen kişiler
Kadına göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?