Mesela otobüste, metroda bir kadın sana bir kere baktı diyelim bir daha da bakmadı.
Baksa da başını eğip gulumsemene karşılık vermedi. O kıza gidip konuşmanın anlamı yoktur sanırım
Mesela otobüste, metroda bir kadın sana bir kere baktı diyelim bir daha da bakmadı.
Baksa da başını eğip gulumsemene karşılık vermedi. O kıza gidip konuşmanın anlamı yoktur sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Minübüs şöförü bana bakıp gülümseyip bakışarak benimle flört etti ama ben biraz tedirgin oldum korktum başımı çevirdim aslında hoşumada gitti tipimdide 😃
Erkeklerde bikere onlara bakınca onlardan hoşlanmamızın sanması peki, hadi bi kaç kez göz göze geldiniz kız gülümsedi falan desen anlarım
Zaten soru onun uzerineydi. Kızlar birkaç kez mi bakar belli eder gibi sordum
Bir bakışa bu hale gelinmez
Önemli olan kadının gözünde cazibe sahibi olmak.. o da kasla vücutla olur o ayrı
Ama otobüste bakışarak tanıştığım birinin ben herkese böyle olduğunu düşünürüm çünkü tanışmak için çok ironik bir şey bence ve bu yüzden istemem açıkçası
Bu şekilde tanışmak sıkıntı yanlış anlaşılabiliyor
Nasıl tanışmak gerekir
İş ortamından takildigin arkadaşlarının olduğu ortamlardan vb her yerde beklenmedik olabiliyor ama sanaldan biriyle tanışmamanı öneririm git köyden bir kızı kaçır internetten biriyle sevgili olma
İnternetten biriyle gerçekte görüşmeden ciddi düşünülmez ki zaten.
Ben dışarda kovaliyorum. Yalnız biriyim hem takilmalik hem sohbet edecegim birilerini arıyorum.
Tipim fena değil ama cafelere falan tek gidiyorum pek bakan olmuyor ben baksam da göz kontağı kursam da
İsterler
Evet
Birkaç kez bakıştıkları ve gülümsedikleri erkek değil mi