İnternet & Teknoloji Erkeklere de instadan tanımadığı kadınlar tanışmak için istek atıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Her gün 5-6 kişi fix Güncellemeler10 ay Beyler soru siz atıyor musunuz değil size böyle istekler atılıyor mu? Lütfen doğru anlayınız Erkeklere de instadan tanımadığı kadınlar tanışmak için istek atıyor mu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KumralFilinta Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Kaslı, yakışıklı, zengin değilsen sadece geri takip için ekliyorlar.Çünkü fotosu olmayan kız olduğu bile belli olmayan herkesi istek yağmuruna tuttuklarını biliyorlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Kanka olay tanışma zaten mesaja dönersen yürüme meselesi.. 0 4 Yorumla Soran 10 ay Aynen öyle hazırlan hemen çıkalım akşam alayım seni nerelerdesin hahahhah Yorumla Cevap sahibi 10 ay o kadar hızlı götürende varsa iyi :D Yorumla Soran 10 ay Akşamüstü konuşmaya başladık 4 gibi hazırlan akşama çıkalım alayım seni dedi Yorumla Cevap sahibi 10 ay maşallah Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Tanımadığım hiçbir kadına mesaj atmam ha tanısam bile konuşmak için bir neden yoksa da atmam 1 0 Yorumla
ShrapNeLL Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Instagram kullanmıyorum 0 2 Yorumla Soran 10 ay Ya buna çok özeniyorum ama bir yandan sıkılıyorum çık Yorumla ShrapNeLL 10 ay Instagram da bir şey yok ki boş bir yer 4-5 yıl önce kapattım Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 10 ay İnternet & Teknoloji konusunda 639 cevap paylaştı. Hiç yapmadım, huyum değil. 0 2 Yorumla Soran 10 ay Bebiş soru zaten size yapılıp yapılmadığı senin yapman değil :)) Yorumla FatherLui 10 ay Bana da yapılmadı, saçma. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Kullanmıyorum Instagram reelde bazen spor salonunda evine davet eden oluyor ekmek. cikiyor bazen 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 10 ay İnternet & Teknoloji konusunda 457 cevap paylaştı. Bugüne kadar tanışmak için istek atanı görmedim 0 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 10 ay İnternet & Teknoloji konusunda 426 cevap paylaştı. Hiç atmıyorum. 0 1 Yorumla Maça-As 10 ay Sory. Gelmiyor hiç. Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 10 ay İnternet & Teknoloji konusunda 313 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Kaslı, yakışıklı, zengin değilsen sadece geri takip için ekliyorlar.
Çünkü fotosu olmayan kız olduğu bile belli olmayan herkesi istek yağmuruna tuttuklarını biliyorlar.
Kanka olay tanışma zaten mesaja dönersen yürüme meselesi..
Aynen öyle hazırlan hemen çıkalım akşam alayım seni nerelerdesin hahahhah
o kadar hızlı götürende varsa iyi :D
Akşamüstü konuşmaya başladık 4 gibi hazırlan akşama çıkalım alayım seni dedi
maşallah
Tanımadığım hiçbir kadına mesaj atmam ha tanısam bile konuşmak için bir neden yoksa da atmam
Instagram kullanmıyorum
Ya buna çok özeniyorum ama bir yandan sıkılıyorum çık
Instagram da bir şey yok ki boş bir yer 4-5 yıl önce kapattım
Hiç yapmadım, huyum değil.
Bebiş soru zaten size yapılıp yapılmadığı senin yapman değil :))
Bana da yapılmadı, saçma.
Kullanmıyorum Instagram reelde bazen spor salonunda evine davet eden oluyor ekmek. cikiyor bazen
Bugüne kadar tanışmak için istek atanı görmedim
Hic atmadim sukurler olsun
Normal şeyler
Hiç atmıyorum.
Sory. Gelmiyor hiç.
Evet
Atan olur
Çok kez
Hayır
Ben atmamm