Savunulmadım ne yapacağım?

Kız arkadaşımla bir kaç aydır beraberiz doğum gününü özel bir yemek ile kutladım ve arkadaşları ile de organizasyon yapmak istedim.
Arkadaşları kabul etti, ancak sonrasında kalabalık olacaklarını söyleyip beni istemediler.
Haliyle kızdım böyle bir şeyin bana karşı saygısızlık olduğunu söyledim ama nafile.
Dün akşam doğum günü yaptı arkadaşları bende şimdi memleketime doğru yola çıkacağım kız arkadaşım ile son vakitlerimizi geçiremedik ve başka bir gün tercihi de yapamadı arkadaşları o teklifi de yapmıştım. Sevgilim ise beni savunma ihtiyacı duymamış hiç. Bunu duyunca kızdım. Ben onun için karşıma alırım her şeyi o bunu yapamadı. Beni sağ dışı bırakacakları tek senaryoyu seçtiler, gittiğimi bile bile başka gün de düşünmediler.
O arkadaşların düzgün arkadaşlar olduğunu düşünmüyorum. Sevgilime karşı güvenim de kırıldı sanki ne yapacağım bilmiyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Bu olay beni neden bu kadar etkiledi?
Asıl kırıldığım şey sevgilimin beni savunmaması mı, yoksa arkadaşlarının tutumuna göz yumması mı?
Anlamıyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Ayriyetten gece çok sinirlendim çok kötü bir hale düştüm,
İnsanlardan saygı beklemekten ve insanlardan özveri düşünce beklemekten saçma bir şey olmadığını anladım.
İnsanlara karşı benim saygı göstermem gerektiğini anladım.
İnsanlar bu durumlarda üslubumun 10/10 ol asını bekliyorken üzülen yine ben oluyorum.
Artık çıldırma derecesine geldim savunmadığı için kendime çok kızdım bağırdım çağırdım dayanamıyorum.
Savunulmadım ne yapacağım?