Merhaba,
Kabiz oldum ve mahfoldum.
Evde kayisida yok eczanede kapali yoksa lavman yapardim.
Evdeki yontemlerle ne yapabilirim? lutfen yardim edin mahfoldum gercekten.
Corba ve 1 kasik zeytinyagi ictim ama yinede gecmiyor.
Kabiz oldum ve mahfoldum.
Evde kayisida yok eczanede kapali yoksa lavman yapardim.
Evdeki yontemlerle ne yapabilirim? lutfen yardim edin mahfoldum gercekten.
Corba ve 1 kasik zeytinyagi ictim ama yinede gecmiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nöbetçi eczane bul canım bak yarını bile bekleme direkt eczane bul. Bekunis diye bir ilaç var 15 TL falan. Onu al ve 2 tane aynı anda yut. 2 saat geçmeden karnın ağırıp tuvalete gidiceksin. Ben üniversite de çok sık oluyordum kötü beslenme sonucu. Bu ilacı hiç eksik etmezdim. 2 tane yut ve bekle. Rahatlıycaksın. Hemen nöbetçi eczane bul Bekunis al
Cok sagol gercekten ama turkiyede yasamiyorum ve su an eczaneler kapali.
Cok korkuyorum gercekten.
Evde yapabilecek yontemler biliyorumusun?
A101 den formun karışık bitki çayını al kabı pembe renkli (bu saatte bulamayabilirsin banabi den falan bak). 2 bardak demle yarımşar limon sık iç. Tuvaletten çıkamazsın :D
Turkiyede yasamiyorum maalesef.
Baska yontemler var mı ?
Hmm yani yeşilçay falan da olur. Ama dediğim karışık bitki çayının içinde civanperçemi olduğu için daha etkili. Senin bünyeni bilmediğim için pek bir şey de diyemiyorum. Siyah çay da hazmı kolaylaştırır. Eğer çay içmek istemiyorsan katı yemeyi bırak. Sebze vs ye bide kaysı falan iyi gelir
Evde kaysi yok. Ne yapabilirim. corba ictikten sonra hemen sut icsem olurmu?
Cunku bir yakinim soyledi ve ishal yapiyormus.
Yani sütte iyi gelebilir. Ne zamandır var bu durum
bu sabah basladi tuvaletim ve tum gundur tutuyorum.
Üzüldüm valla geçmiş olsun. 1 dal Sigara iç diycem son çare
Bildigimiz sigarami? o ise yararmi? yarin eczaneden fitil ya da lavman almayi dusunuyorum. sence lavman acitir mi? eskiden yapmistim ve gayet iyiydi ama uzun zamandir yapmadigim icin korkuyorum.
Zaten birçok insan sigarayı o yüzden içiyor. Ama sigara içmiyorsan boşver. En kötü biraz spor yap zıpla faln hareket etmek de iyi gelir. Baktın yine olmadı dediğin gibi lavman yaptır. Acısa bile kabız olmaktan iyidir
Haklisin ama tam ucunda nasil lavman yapabilirim? eczanede kapali sabaha kadar nasil dayanacagim. Anneme ilac al desem almaz oh olsun der sende kuru seyler yemeseydin der.
Google sor kanka. Konuyla alakası yok ama sence benim tipim nasıl profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım 😊
Bence insanlara nasil oldugunu sormamalisin.
Kotu elestiri verirler anca ve ozguvenin azalir.
Bana sorarsan tatlisin
Haklısın öz güvenim zaten yok olsa sormazdım psikolojik sorunlarım var 😊 tatlısın dediğin için teşekkür ederim 😊 tatlısın derken nasıl yani masum çocuksu mu 23 yaşındayım kaç yaşında gözüküyorum?
Kendini sevmeyi ogrenmelisin. Benimde hic ozguvenim yok. Ama insanlarin senin dis gorunusun hakkinda ne dedigini surekli kafaya takarsan hayati kendine zorlastirirsin. Onemli olan dis gorunus degilki zaten.
Haklısın ama takıyorum işte
Bende oyleyim ama bosver hayatin tadini cikar.
Bu konuyla ilgili konuşalım mı özel olarak
x per midir nedir ondan yok yazamam
İnstagram kullanıyor musun?
Salatalık ve sulu şeyler ye iç.
Sabundan biraz al popona sok bak nasıl tuvaletin geliyor sonra o tuvaletle sabun çıkıyor
cok komik senin basina gelse anlarsin
Ben şaka yapmıyorum ciddi söylüyorum
Aynısı başıma gelmişti bunla çözdüm
Sabun nasil girerki fazla buyuk degilmi?
Sabunu tüm değil fitil gibi küçük bir parça koparican sabundan
cesaret edemem. baska cozum var mı ?
Valla benim bildiğim bu denedim olmuştu tabi gerçekten ucunda tuvaletin varsa uygula karnı ağrıtıyor çünkü sabun
tuvaletim zaten ucumda nasil girebilirki?
Girer fitil vercek zaten eczacı da sana çok içine sokmadan biraz içinde kalsın sabun eğer yapacaksan
oyle cok acitir ya. Eczane kapali ama ve lavman olurmu. Lavmanmi daha acitir yoksa fitil? ona gore yarin sabah alacagim
İkisi farketmez ama benim dediğim şeyle gerek kalmaz ama yinede sen bilirsin çok hafiften yakar kayganlastirir orayı çıkartır ama sen bilirsin
ama cok korkak birisiyim. baska bildigin cozumler var mı ?
Bol su iç , salatalık ye devamlı
Tamam cok sagol
Kayısı ye üzüm ye
evde yok baska yonler var mı ?
Elma ye 1 2 tane
Kayısı ye
evde yok
Sipariş et
kuru kayısı
evde yok :(
Bilmem
Fitil kullan