Aslında bu güçlü bir toplumsal meseledir. Sağlıklı medeniyet inşa edebilmenin temeli kadın ile erkeğin arasındaki itimadı sağlamaktır. Açık konuşmak gerekirse bu toplum içerisinde böyle bir şey sağlanamadı. Sağlanamamakla kalmadı cinsiyet düşmanlığı toplumda otorite oldu. Artık buradan da geri dönüş yok, Mustafa Kemal’in hedeflediği toplumsal düzenin çok uzağında kaldı Türkiye Cumhuriyeti. Bundan sonraki süreç, lanetli ve alçakça bir yok oluş en sonunda da hak.
Başlı başına kendileri Aşırı beklentileri Geçimsiz ve huysuz karakterleri Uyumsuz çatışmacı anlayışsız ve başına buyruk tavırları sonuç belli ihtiyarlayıp kedi bakmak
Geneli bilmiyorum ama benim sebebim şu, anlaşılmamak. Sözümün eksiğini bilen, duygularımı anlayan hayallerime ortak olan bir insan yok. Hiçbir konuda öylesine geçip gidemiyorum. İzlediğim filmden, yanından geçtiğim çiçeğe kadar düşünüyorum ve bu hallerimi bırak anlamayı fark eden bile olmuyor. İnsan anlaşılmadığı insanla nasıl sohbet edebilir, çiçek açabilir ki? Anlaşılmadığım birini de sevemem. Yalnızlığa tutunuşum bu yüzden.
1-Kendilerini mutlu etme sorumluluğunu bir sevgiliye yüklemek yerine, kendilerinin üstlenmiş olmasıdır. 2- Karşısına yalnızca bir insan gerçekten insan çıkmasını beklemektedir.
3- Yalnız kalmak istemeleri
4-Daha önce defalarca yanlış kişilerle yanlış ilişkiler yaşadığından aşka küsmüştür.
5-Doğru adamın bir türlü gelmek bilmemesi 6-Geçmişte yaşadıkları güven kırıcı olaylar veya seçicilik olabilir.
Bende istiyorum kendimden diyelim. Evliyim kafam çok doldu özellikle kocamın annesi yüzünden ve onun çevresi o yüzden sakinleşmeye hiçbirini duymamaya ihtiyacım var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Annemin hasta olduğunu unutmayı sonra kayınvalidem sürekli eşimi doldurması eşimle onun yüzünden kavga etmemiz ondan bı yere gidip kafam dinlemek çok istiyorum yapamıyorum