Artan maliyetlere karşı lüks mekanlar, hediyeler olmadan gerçek ve samimi bağlarla mutluluğu yakalamak mümkün mü?

Artan maliyetlere karşı lüks mekanlar, hediyeler olmadan gerçek ve samimi bağlarla mutluluğu yakalamak mümkün mü?

Eşimle sevgiliyken hani cafeye falan gidiyorduk, dışarda yemek yemedik bile doğru düzgün. Sonra zaten kısa sürede sözlendik. Evlilik masrafları falan derken ayda bir falan anca cafeye gittik. Onun yerine çay demledi arabada oturduk sohbet ettik, kamp sandalyesi aldık içecek alıp sahilde oturduk. Ne bileyim çoğunlukla onun köydeki evinde takıldık. Pahalı hediyeler aldırmadım, biraz pahalı olsa paranı boşa harcama dedim. Yanına köye gidince çiçek toplardı kırdan falan, onları verirdi. Sonuç olarak evliyiz, demek ki gönüller bir olunca çok da paraya gerek yok
Ne güzel işte bak mis🌺🌺
Daim olsun💙
Teşekkür ederim 💖
Rica ederimm🌸
Paranın satın alamayacağı öngörülebilir bir mutluluk için, maliyet hesabı yapmaz her iki taraf. Ne biri ister, ne de diğeri çok harcadım der.
Orjinal ilişkinin genlerinde bunlar olmalı. Bir taraf bunu bozuyorsa, o zaman öngörülebilir alışverişe döner ilişki.
"Orjinal ilişkinin genlerinde bunlar olmalı. "
Aynen öyle👌🏻
Durumlar nasıl?
İyiyim şükür🙏🏻💫
Sende nasıl 🙂
İyiyim problem yok 🙂
Sorduğun için teşekkürler.🙂
Bir nasılsın'ı hak edecek kadar denk gelmişliğimiz var buralarda, o kadar olsun:)
Vefalısın güzel🙂👍🏻
Bunun adı vefa mı oluyor:)
Dostluk anlamında aahah alemsin bağlılık gibi anlamlar değil elbet. Burada gördüğümüz kadar çoğu kişi😀
Tabiki o anlamda söylemediğini biliyorum, konu ekstrem yerlere gitmesin:))
Gitmez gitmez burada birbirini bilen bilir. Ekstrem yere bahane arayan da uzak olsun boş ver.😌👍🏻
Zaten burada insanların ne düşündüğü ile hiç ilgilenmedim. Benim konumun dışında işler bunlar. Ayrıca seni insan olarak orjinal buluyorum. Yeri gelmişken farklı anlamak isteyenlere duyurmuş olayım:)
İyi yapıyorsun en güzeli. Orjinal derken ne gibi?🙂Bu biraz ilginç yorum ve farklı.
Burada yorum insanların çoğunun, yazdığı ile yaşadığının bir olmadığını düşünürüm. Ve genellikle doğru çıkar tanıdıktan veya şahit olduktan sonra.
Ancak senden bu hissi almadım. Yazdığın ile yaşadığının bir olduğunu düşünüyorum. Dışarda neysen burada da O'sun.
Teşekkür ederim ve nokta atışı.👌🏻🎯
Evet haklısın farklı çıkan çok.
Cevap
43Cevap
Ben öyle nezih olmayan mekanlarda görüşme yapamam. Ayrıca ev, araba, tenha alanları da kabul etmem. O yüzden gerekirse parayı ben ödeyeyim ama beni itin köpeğin içine sokmasın kksd
Ahaha ya deli tatlı kızıl😂
Son ana kadar ciddi okurken it köpek yerinde kahkaha attım😂😂🌺
Napayım ciddi olamıyorum jdjjdhhs
Olma aşko sana yakışıyor. Bir tarot okuması yap da biraz havamız değişsin yahu bu aralar aşk üzerine olsun ama😂😂💜
Tamam kız, soru hakkım açılsın. Bi tarot patlatacağım kdkdk
Evet ya kesinlikle sen hisleri güçlü birine benziyorsun☺️🌸
İlk gelenlerden olacağım söz😂
Her zaman beklerim 😍
Seve seve her sorunu severek cevaplıyorum ve beğeniyorum🎀🌺
Me too 💖
Evet, para harcamadan/harcatmadan lüks ve şatafat olmadan da mümkün.
Değil ve erkek harcamalı jsjjs
Erkek sevdiği kadına para harcar.😅
Para mutluluk getirmez hocam 😃
Evet tek başına yetersiz senin msn Ayça nereye gitti ya aşkınız göze mi geldi yoksa?😂😂
Püü eski aşklara oysaki hala umudumuz vardı😂🥺🤧🤧
Tabi artık msn de yok gerçi instagrama açılır😂😂
Belki de 😂
Belki yaşlandı tabi tescillemek gerek😂
Ayça yanaklı bir kızdı bir hollywood yanağı gerek ona😂😂
😄😄
Fazlası zarar o gösterişe girer gadası
evet mümkündür bence
Tanısmanın ilk evrelerinde şart değil beraber gezip dolasırsınız lakin iş ilerledikce evet şart. Bunun dogum gunusu var yıl donumu var o var bu var, kimse kusura bakmasın ama bu tarz ozel gunlerde, karsı taraf hediye almayıp surpriz yapmıyorsa deger vermiyordur. Ben sevgilimle romantik aksam yemegi yemek isterim, gezmek dolasmak isterim hepsi de paraya bakıyor. Burada olay lüks ya da pahalı olması değil, sadece yapılacak en ufak bir aktivitenin bile parasız olmamasıdır.
Evet aynen öyle. Sadece sözler, davranışlarla olmuyor veya sanalda kalmakla. Ortak keyif alınan şeyler de yapılabilmeli.👍🏻✨
Sözler ruhu besler ama asla yeterli gelmez en güzel örnegi, kızlara hayatındaki erkek cicek almadıgında üzülmeleri diyebilirim
Haklısın çok🌸
Her şey para değildir Bir adam gelir seni güllere.. çiçeklere boğar, hediyelere boğar ama sıfır samimiyet sevgisini bile hiss ettiremiyor. Bir adam gelir seni öyle bir sever ki, görenleri bile kıskandırır, yolun kenarından bir gül kırıp verse bile mutlu olursun.
Çok güzel dedin samimiyet en başta belki de sadece✨
Kessinlikle 😊
Mümkün, illa lüks mekanlarda buluşmak gerekmiyor. Martılara simit atarakta mutlu olabiliriz😃
Whuu bak bak aşk kadını😂🥳🥳💜
😅😅💗
Para harcamadan hiçbir şey yapamazssin. Bunun maliyetini kisitlamka belli oranda kabul edilebilir. Mesela asiei lüks yerlere gitmektense daha ortalama mekanlara gidilebilir. Ya da lüks mekanlara arada bir gidilebilir. Bu tamamen iki kişinin ticari zekasına bağlı bir şey. Bir ilsikide günde 30 bin de harcanilabilir 300 TL de. Bu tamamen kişilerin beklentileri ve karakterine bağlıdır.
Mutlu olmak para harcamakla ilgili bi sey degil bence ama bi yerde oturmak gerekecek malum kis... Ya bu aylarda flort etmeyeceksin ya da pamuk eller cebe😅
Flörtler bahara yaza kalsın😝😅
Cimri degilimmm oglum tutumluyum diyorumm niye anlamiyosunn 😛😅
😅😅
Her ihanet sevgiyle başlar ne güzel işte herkesin gerçek niyeti anlaşılsın
Doğru güzel demiş..
Para inanınki insanı mutlu etmeye yetmiyor biri sizi yüreğini ortaya koyup seviyorsa parkta bile oturursun
Haklısınn..✨
Yok gerçekten. Hadi sanalda kalsa sadece neyse de reele taşınan ilişki de uyumlu olmak gerek.
Tabi onlar manipüle de pek usta olurlar.
Öyle demek düşer ancak🙂
Hayır canım olur mu öyle şey hiç?🙂🌺
Her zaman okurum ve elimden geldikçe destek olurum. Kadın kadının yurdu olmalı🎀💜
Rica ederimm @basak6419
Burada yarasa olarak aklımda kalmıştın geç uyumayı sevdiğimizden seninle aramda esprisi olmuştu anımsıyorum🪩🌸
Latifeler olan kişilerle aramda daha samimi hissederim:)
Evet hatırlıyorum😅
Ne güzel ne mutlu iyi geldiyse🌺
🌷💜
Mümkün, ilişkiden kim ne neler bekliyo? Kimisi eppek arası kokoreç ister (wow), kimisi yatla boğaz turu ister (yuh)
Kokoreç sevmiyorum o pas😂
Yat kat kadar da hayalim yok.😂
Lakin elbet bunlar kişiye göre değişir.
Size istinaden bi örnek vermedim tabi, mesela ben nerde isterdiiiim, nezih bi çay bahçesinde, sonraki buluşma bi avmde (zevkini öğrenmek açısından, hediye seçerken lazım olcak), sonrakinde morgda (şaka şaka), sonrakinde akşam yemeğinde, sonrakinde ortak karar veririz zaten
Yok anladım ben zaten sizi soru sahibi olunca kendimden örnek verip yazdım☺️
Sıralama güzel başarılı morg detaylı espri güldürdü😂
:D
😅
Cebimde hala 20 lira varda, birisi beni param için sevebilir mi acaba
ADSŞLAKFSKŞDFDFASFDSA
20 lirayı paylaşırsa sever belki😂😂
Belki de 😂
Tavuk pilavcıya gitsek nolurdu ki 😅
Mümkün ama evlilik gibi konularda ileriyi düşünerek hareket etmek gerekiyor diye düşünüyorum
Katılıyorum sana @pembeboyaliodam
Her zamanki gibi olgunca yazmışsın.🌸🌸
Öyle düşündüm bende 😊🍫💕
Yorumun epey altta kalmış. Çok sonra gördüm💜
Olsun önemli degil, biliyorum ben seni 😅🩷🎀
Sağol bebek💜🌸
Mümkün olabilir, eğer ki sürekli hediye alınsın kafasında olanlar için öyle olmayabilir. insan sevdiğini özler, görmek ister. Küçük de olsa onu mutlu etmek ister. illa pahalı şeylere gerek yoktur.
Her şey karşındaki kişiye bağlıdır.
Valla bayan olan sensin ve bunları bayanlar istiyor sen söyle mümkünmü
Mümkün "kadın" diyelim:)
Bayan hitap şekli😌
Hayır.
Doğrudur ama dil kurallarında bayan hitap şeklidir. Kadın ise cinsiyet belirtir:)
Neyse rahat ettiğiniz gibi söyleyin sorun yok 😌
Rica ederim.
Mümkün tabi.
Tabiki mümkün, unutmayın ki;
Gülümsemek bedava :)
"Gülümsemek bedava 🙂"
👌🏻
Mesela ben "Biscolata' yı" görünce bile mutlu oluyorum :)
Para sadece basit bir araçtır efendim :)
Biscolatalar mutlu ederler😂😂
İyi ki varlar onlar :)
Gölge adamlar gölge ederler :(
Teşekkürler:)
Bence flört döneminde çok para harcamamak lazım tamam gezdiğim yüz tozduğumuz yerlerde elini cebine götürmek bir erkek için olması gereken şey ama öyle çok pahalı hediyeler falan bence gereksiz sonuçta flort adı koyulmamış bir şey
Mümkün değil gibi erkekler için sorun değil bu durum da kızlar illa ki erkeğin para harcamasını istiyor kendine hediye alsın, randevuya çıkarıp onun parasını versin
Mümkün tabiki de ama karşındaki kişi de bu şekilde mutlu olmalı aksi halde biri mutlu oluyorken diğeri maalesef olamıyor ve sonu ayrılık
Mümkün ama arada küçükte olsa güzel hediyeler gerekiyor bazen vakitten ayırıp bir şeyler yapmak bile güzel bir hediye olabilir.
Mümkün öyle çok lükse gerek yok küçük şeyler de mutlu eder mesala ben kahve severim kahve alabilir 😅
Para mutlu olmak için bir araçtır. Lüks mekan veya lüks hediyeler olmak zorunda değil ama bu parasız mutlu olunacağı anlamına gelmiyor..
İşte bunun için ilk aşk diyoruz belki de. Çimenlerin üzerinde oturmak, simit - ayran, el ele yürümek, saçlara dokunmak, nefesini hissetmek.
Flört için bide para mı harcayacaz 😂😂
Sanal daha ekonomik :pp
🤣🤣🤣🤣
Bu zaman için evet ama herşeyi maddi düşünmemek gerekir
Olduğu sürece sıkıntı yok cebimde akrep de yok harcarım para
İmkansız para harcamıyorsan flörtünde olmaz kız arkadasında bu devirde kadınların tek kriteri para
Mutluluğu neyde aradığına bağlı.. ama para harcama dan bişey olmaz maalesef bu zamanda
Derin duygularla birbirini tamamlama hissiyle her şey mümkün bence
Para harcamadan mutluluk da mümkün tabi ama kısa sürer gerçekçi olmak lazim 😀
"Aşk karın doyurmuyormuş" öyle deyolla
Mümkün tabikide misal seven insan sevdiğiyle bir cafede oturup birşeyler yemek yerine çimlerin üzerinde sevdiginin gözlerine bakarak içtigi suyun bile tadı farklılaşır bence
Mümkün bence her zaman her yerde para geçmez
🌷
Para mutluluk getirir mi bilmem ama cok parasizlik kesinlikle mutsuzluk ve stres getirir
Bu devirde nefes almaktan sonra gelen en önemli şey para o yüzden hiç sanmam ergenler için geçerli değil tabii onlar park köşesindede mutlu olur
Lüks mekanlara gitmek için sevgili olmuyorum ki ben. Tabi ki arada gidersek sevinirim bir yerlere. Illa ki lüks olacak diye bir şey yok
Mümkün gayette güzel olur. Lüks neye göre kime göre herkese göre değişir elbette. Ama kendi hayat standartları çerçevesinde neden mutlu olmasın ki
Gofret mi alacağız kıza? İlla ki çıkacak...
😂😂
Arcamiceksen niye teklif ediyon
Yazın anlaşılmıyor.
Para harcamiceksen niye niye çıkma teklifi ediyon
Sen etme
Ahaha ben niye etmişim gibi yükseldin bu kadar sakin😂😂😂
Yükselmedim onun için söyledim çünkü teklif eden erkek ler bittide erkekler
Sanaldan reele taşıyacaksa zaten.
Bu sefer anladım
Ben anlamadım
Para yoksa bu işler sıkıntılı. Maddiyat her zaman önemli.
Erkekler ile sevgili 😍 olup kendilerini cinsel 👱👐👩 partner olarak kullandıran kızlar için mümkün değil
Para mutluluk getirmez.
Aklını kullanana her şey mümkün
Para harcamadan olmaz
Para harcamak her an mutlu eder..
Mümkündür çiftin hayata bakışı belirler.
Aşk bile ticarete döndü artık :D
Artık neredeyse imkansız.
Mümkün bence
Bence de. Kelimelerin gücü, samimiyet yetebilir.☺️
Whuu imza sözler.🥳
Eee şarkı çıkar mı bundan yenu😅
😅😅👍🏻
Parasız flört olmaz
Sanmıyorum 💅🏻
Hayır tabi ki de
biraz zor bu zamanda
Para harcamadan flört te edemezsin