Esim beni defalarca kez aldatmiş?

Esim evlenmeden önce tanişma uygulamasindan onlarca kizla konuşmuş. Birbirlerine özel fotograflar göndermisler. Ben bunu tesadüfen elime eski telefonunun gecmesiyle öğrendim. Bundan bi kac gün öncede whatsappta kayitsiz bir numarayla konuştuğunu görmüstüm. Süreli mesajlar acikti. Süphelendim ve numarayi bi sekilde aldim ama kime ait oldugunu bulamadim. Bir gün esim telefonda bir seyler gösterirken telefonunu elime verdi ve bende gosterdigi seye bakar gibi yapip whatsapp ina girdim. Bi kadinla konustugunu gordüm. Kadina askim seni özledim falan yazmis. Hemen sordum tabii bu ne diye. Misafirlikte oldigumuz icin sonra anlaticam dedi ama herkes zaten ne oldugunu anladi. Bana kadinla oyundan tanistigini, 40 yaşinda bi alman oldugunu, oyunda ona yardim ettigini falan söyledi ama ben inanmadim tabi. Sonra bi uygulamadan numaranin kime ait oldugunu buldum. Dedigi kadin degildi bi türktü. Eski telefonunu bulunca tanisma uygulamasindan tanistiklarini ögrendim. Kadin esime mesaj atmis tekrar konusmaya baslamislar. Sebebini sordugumda sen bana karsi soguk davraniyosun o yuzden yaptim. Ben hep seni sevdim ama yalnizlik hissini o insanlarla konusarak dindirmeye calistim, hataliyim kabul ediyorum dedi. Bende ona madem benden memnun degilsin o zaman neden benden sevgiliyken ayrilmadin bi de ustune evlendin dedim cevap yok. Ne yapicam bilmiyorum. Kafam allak bullak.

Esim beni defalarca kez aldatmiş?