Red flag'in anlamı, bir kişinin veya durumun potansiyel olarak problemli veya tehlikeli olabileceğini gösteren işaretlerdir. Onlarla ilişki kurulmaz yani :)

Red flag'in anlamı, bir kişinin veya durumun potansiyel olarak problemli veya tehlikeli olabileceğini gösteren işaretlerdir. Onlarla ilişki kurulmaz yani :)

*galerici değilim
Gym salonuna üye olup düzenli gidersem de, kendim için giderim... Karı kız için değil...
Bu durumda, red flag sinyalleri vermiyorum sanırım...
Gel gör ki, bu kardeşiniz (veya ağabeyiniz), boşanma davası sürerken karısının 5 ayrı erkekle ilişkisi olduğunu öğrendiğinden beri, kadın cinsinden uzak duruyor...
Ayıp oluyor / kız bulmak için gitmiyorum spor salonuna yanlış bir algın var oradakileri az buz tanıyorum tanıdıklarımın çoğuda kötü insanlar değil
/ bazıları ancak pis boğaz ve cidden takılınmayacak kişiler denk geldiğim oluyor ancak sen bir insanı tanıyamıyorsan zaten ilişki kurma
Listeye katılıyorum o kadar doğru ki. Uzak durulması gereken erkek özelliklerini güzel bir dille ifade etmiş bence. Böyle bir erkek ile ilişki çok uzun sürmez zaten.
Cevap
70Cevap
Neden genelleme yapmak veya sadece sosyal medyadan gitmek yerine karaktere odaklanmıyoruz? Takipçisi, iletişimi, ilgi alanları ve tepkisi. Bunlar da önemli ama gerçekten ilk sırada olacak ve bütün listeyi oluşturacak kadar mı? Mesela neden cahil, gamsız, korkak gibi özellikler yok? Düşüncesiz, anlayışsız, tembel, kibirli, bencil biri bence bütün bunlardan çok daha tehlikeli. Sırf twitter hesabı var diye o kişi çöp olmuyor ya da araba satışı yaptığı için karaktersizin teki olmuyor. Bu "normal bir kadının" red flag lsitesiyse ben anormal bir kızım. Çünkü buna katılmıyorum. Çok daha donanımlı ve anlamlı şeyler yazılabilirdi. Şizofren gibi her gün takip listesini, keşfetini, uygulamalarını kontrol edeceksek belki de sevilecek bir insan değil köpek almalıyızdır?
Çok iyi yorum
@Andromedadanbirkız teşekkürler
Gözlemlerim doğrultusunda yazdıklarım. 🌾✨
@silür teşekkürler ✨💫
Doğru olanlara ek:
Bakımsız erkek
Konuşmasını bilmeyen nezaketten yoksun
Herkes hakkında hüküm veren kadından çok dedikodu yapan
Nargileci tayfa
Herşeyi ben bilirim diyen
Bön nö dörsöm o olor diyen mağara kaçkını
‘Ben aradığımı buldum ama bekar kızlar bu kuralları da dikkate alın sonra üzülürsünüz’ başarılar 🌸
Bu daha gerçekçi bir liste olmuş
tas sonrası sansürlü kısmı anlamadım.
Bide şu bana biraz saçma geldi. Instagramda takip ettikleri takipççilerinden çok olan kısmı. Benim takip ettiklerimin çoğu sayfa mesela. Kimse yok takipçi listemde. Kişi olarak değilde sayfa olarak takip ediyorum daha çok.
Öbür yandan eklersek bir çok şey eklenebilir bu listeye.
Örneğin sorumluluk almayan erkekler.
Hatasını kabullenmeyen.
Haksız olduğunda özür dileyip hatasını kabul etmek onu telafi etmek için çaba göstermek yerine ses yükselterek veya konuyu farklı yerlere çekerek kendini haklı çıkarmaya çalışan tipler.
Sürekli şikayetçi olan her şeye bahanesi olanlar.
Yalan söyleyen.
Gösteriş meraklısı olan.
Baba parası yiyen baba parasıyla şov yapan hava atanlar.
Liste uzar gider.
Bu arada takipçisi ve takip edeni az olanlar da tehlikeli arada kız ekliyorlar sonra hemen çıkariyorlar herkesle konuşur bu tipler , Başıma geldi daha ilk birkaç günden borçlarindan bahseden sizinle rahat rahat konuşan para isteyen erkekler olur sakın direkt iletişimi kesin , Eski sevgilisinden kötü bahseden erkek sizin de hakkınızda kötü konuşur ters düşerseniz , birde asker astsubay uzman çavuş erkeklerden olabildiğince kaçın ancak yakın çevrenizden çok iyi tanıdığınız biri olmadığı sürece çoğu kız peşinde koşar, son olarak size kaba davranan küfür eden bir kez bile olsa , özür dilemyei bilmeyen erkeklerden uzak durmanız tavsiyem..
Ofansif mizah adı altında kızları zorbalıyor, cool bad boy erkek ayağına sosyal medyada borsa kaplanı türevi boş beleş tipleri kendine örnek alıyorsa bundan kaçın..
Bu tiplerin ne aşka inancı vardır ne de edebi mahremiyete saygısı.
Çok görüyorum bunların peşine düşen kızları kendinize yazık edersiniz.
Cinsel yönelimi başka olan kızlara sulanan onlara sapıkça sorular soran etkilemek için size şöyle saygı duyarım böyle desteklerim diye caka satan ama yönelimi farklı olan bir erkeğe ana avrat düz giden milletin ahlakını bozuyorsunuz diyen erkeklerde olabilir bence bu listede
Twitter ve instagram takipçi sayısı konusunu doğru bulmuyorum benim sevgilim gündemden haber olmak için twitter kullanıyo ben de aynı şekilde instagramda da bebek sayfaları ve Galatasaray hesapları takip ediyo ve abartmayacak şekilde spor salonu da önemli değil ama var bazıları sosyal medyaya sürekli üstsüz foto atan kız avlayan vs bu konuda biraz hak veriyorum.
Bu listeyi yapan kadının en az 250 tane sevgilisi olmuştur ve ileride eğlence erkeği Aşkım sen benim ilkimsin başka da kimse olmaz diyecek kadar da Pervasız ve ve yalancı davranacaktır asıl kırmızı bayrakların ta kendisi bu listeye yayınlayan kadının ta kendisi
Ben şunu anlamıyorum sonuç olarak ilişkiye daha başlamamışız bir erkeğin çok kız takip etmesi bir anlam ifade eder mi adam bekar yani edebilir önemli olan benden sonraki tutumu değil mi? Şu an hiç bir kız takip etmeyen erkek bulmak imkansıza yakın bir şey gerçekci olalım...
Twitter kullanan erkeklerden uzak durma konusunda haklılar muhakkak oradan bir gönderme vs yapıyorlar küfürlü maç twetlerini görünce zaten anında soğuma geliyor bana...
Galerici ne alaka onu anlamadım. Twitter kullananda alakasız bunlar kişiye göre değişebilir kalanlar zaten herkesin bildiği şeyler Takipci konusuna gelirsek bir şekilde İşi gücü olmadığı tanımadığı kendisine tamamen yabancı Kızlar varsa yine sorundur zaten Takip ettikleri takipcisinden felan fazla olmak zorunda değil Tabi bunun tam tersi Kızlar içinde geçerli Tanımadığı etmediği elalemin adamları varsa direk geçerim.
Twitter konusu hariç katılıyorum.
bunlara ek olarak,
kadını sahiplenme duygusu olmayan tipler
arkadaşıyla sohbet eder gibi davranan tipler
Bunlardan da uzak durulması gerektiğini düşünüyorum
Twittera katilmiyorum onun disindakiler cok cok dogru red flag olarak cimri olmasi surekli senin onune koydugu birilerinin olmasi kibar olmamasi arkadaslarinin icinde senin hakkında mizah yapip gulmesi de eklenebilir
Siz istiyorsunuzki biz her oxospulugu yapalim ama erkekler moron olsun. Yok oyle bir dunya. Red flag mis. O flagin diregini sokarlar bi tarafina bu kizin
Takip ettikleri takipçilerinden fazla olan erkek kısmına katılmıyorum haber sayfası motor sayfası bilmem ne olunca ben bu şiktan eleniyorum onun dışında hepsini geçtim 😂😂
Liste mantıklı
Katılıyorum, sürekli anlık isteyen erkek, ilk günden boydan foton var mı diyen erkek, sadece akşam yazan erkek, cimri erkek, dedikoducu erkek ve daha fazlası 😀
Twitter neden red flag? Snap’de mı acaba red falg’dır? Ex’im bu şeye göre baya bi red flag’dır. Aolkü var, twitteri var, fazla kız ortamo (takipçisi: 800+ ama geneden takip ettikleri daha fazla). Acaba sürekli Instagram gruplarında takılan biri red flag mıdır? Ordaki kızları anında eklemek ve 1 hafta icinde tanıdıktan sonra “kız kardeş gibi” olması?
Takipçi şeyi dışında katılınabilir bir liste bence mesela ben sadece sevgilimle masejlaşmak için sosyal medya kullanıyosam ne olacak arada arkadaşları takip etmeyek mi?
Sürekli boy-kas gösterisi yapan erkek flörtözdür net , acıtasyonlu şarkılar dinleyen erkekten de olmaz unutamadığı birileri var mutlaka, tik-tok kullanan erkeği de ekleyelim.
redpillci erkek, muhafazakar erkek, parasevici erkek, anacı erkek, kültürsüz erkek, ortamcı erkek, fanatik erkek
gym faresi disinda hepsine katiliyorum
ben fitness yapan erkegi kendime daha yakin buluyorum acikcasi cunku bende gym faresiyim 😅
Bench pr kaç kral
@Mehmet_Efe01 sana kaç lazım
Lazım olduğundan değil brom Merak ettim sadece
@Mehmet_Efe01 bench press çok yaptığım birṣey değil açıkcası en son 80di ama
Lavuk eğer kolpa atmıyosan 80 Bench kadına göre aşırı üst düzey bir ağırlık hani tanıdığım çoğu erkek daha kendi kilosunun üzerinde Bench atamıyor
@Mehmet_Efe01 Lavuk ne be önce konuṣmayı öğren
Takip ettiklerinin çoğunun kız olması evet katılıyorum ama twitter da sorun yok bence ben de gündem takip ediyorum
Merak ediyorum da zaten bu adamları nereden buluyorlar? Kız çevresi olan erkek hariç hiçbiri ile tanışmadım yani
Ama bunlar daha eğlenceli aşkomm efendi erkekler sıkıcı olur askommm bunları yontmaya çalışırsak hem eğleniriz hem canımız sıkılmaz askommm 😄😄
Cok dogruuu bır oglan aureklı vılt bakımına gısıyordu yvsk gıbı bırseydı bır maddenın dogrulugu bıle yeter
Gym faresi olunca ne oluyor hani onun dışındakileri anladım da spor da mı yapmayalım erkek dediğin kaslı olur demesini biliyorsunuz ama sksmkz
Haklılık yanın var ama tam olarak ne istiyorsun ya ne istiyorsunuz. Arkadaş öyle ayrı kafalardaki bu kızlar her biri bir kafada
Galeri ve Twitter'ı anlamadım ama diğerlerine katılıyorum. Bazı maddeler direkt her insanda olması gereken şeyler.
Nice araba düşkünü gördüm galerici değillerdi ama düşkünü olan da aşırı toksik oluyor zaten
Listenin hepsinin olmadığı bir erkek nadirdir diye düşünüyorum realist olmak gerek ama bir kaç unsur önemli tabi başkaları da olsun sendr ol ne ya😂😂
Yine on numara cevap 😂
Nerede vatan millete hayrı olmayan insan bu kadın grubunda, listeye bak taleplerim olmuyor demiyorda. Altından sanki.
leyn twitter ne alaka. ilk açıldığı yıldan beri üyeyim😂😂😂
çıkarın şu twitteri listeden
Artı ağzı bozuk çok küfür eden ne istediğini bilmeyen trip atan naz yapan erkek ödsöwşps
evet bu davranışlardan uzak durmak istersiniz fakat gerçek şu ki bunlar mıknatıs gibi çekiyor sizi sayın bayanlar :)
Para varsa kuma bile oluyorlar. Listeye gülüyorum sadece 😄😄
Bazıları abartı bence listedeki ama çoğu doğru, ekleyecegm listeye tek şey ikizler burcu olması
ay bide yeni tanisir tanismaz guzel sozcuklere bogmalarii love bombing yapip ghostluyolar
Bunu yazan kızın aradığı profil 😂
https//youtube. com/shorts/u4U6SCxTDpY? si=nUf8xWMyMV1hZ_q5
Erkek yakışıklı ve saygınlığı varsa bu dediklerini bizim ülkedeki hiçbir kız görmez :D
Şu en sondaki dile getirmezler ama hep arkadan iş çevirirler 😒
BU Erkeklerle bizde takılmıyoruz zaten bu kadar da kör göze parmak sokmanızdan keşke kendimi yetersiz hissetmeseydim dedim.. ben bayağı tercih edilecek erkek miyim.
Mesaj atıp 1-2 saat ortalıktan kaybolan erkekleri de ekle
😅😅 @Yamaal sen takılıyor musun bu olanlara 😂😂
Sahsen ben katılıyorum 😃😃
Yorumlar ve listeler erkeklerden soğuttu asdhdhdj
Bende hiçbiri yok ve kaliteli yalnızlığım ile başbaşayım
Buna bide ana kuzusu olan erkekleride ekleyin aşkolar
Boyle erkeklerden gercekten uzaklasasim geliyo spor haric ama bende sporcuyum cunku
twitterda red flag paylasan bunu goren erkeklere red flag yapistiran red flag görller djdhdjjd
Bu listeyi yapan kadın acaba kendine öz eleştir yapmış mı? Hadi diyelim ki bu listede ki hiçbir şeyi yapmıyor peki bu listeyi hazırlayan kadın öyle bir erkeği hak ediyor mu?
hazirlayan kadin yürüyen red flag brom
Nasıl yani?
bunlari yazabilecek kadar tecrübesi olan kadinin en asa 10 15 tane eski sevgilisi vs si olmasi lazim
Yalnızca Twitter kullanıyorum, diğerlerinin hiçbirisi bende yok.
Bu eksik daha çok var boş ver silin gitsin zaten öyle erkekleri
Galerici konusunu elestirenler galericiyle tanişmamiştır. Hepsiii aynı.
Günümüzde yaşananlara istinaden tespitler doğru 👍🏽
Oha listeyi gizem denen kadın kim tanımıyorum o hariç full çektim 😂😂
Bakim sana ben de çok diyorum red flag miymişmiymişim 🤔🤔
Çok şükür listedekilerin hiçbiri bende yok ama kız arkadaşa da ihtiyacım yok
Anasının eteklerinden çıkmayan erkek de var 😂
3. Seçenekten elendim beyler siz devam edin ben sporuma devam 💪
Hiçbiri değilim ama halen hayatımda kimse yok. Ne tuhaf değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?