Spor Asın al bayraklarııııı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Yapay Zekaya Sor 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 maçı alırız diyenler kimlerdi? Güncellemeler1 yıl Süper soru🇹🇷 Asın al bayraklarııııı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
poseydon296 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Ben kaybeder dedim çok şükür yanıldım inşallah hollandayi da eleriz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla poseydon296 1 yıl Amin Yorumla
Psikopatbirinsan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben 😃😃astık mı 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Astık tabi ya 🇹🇷🇹🇷 Yorumla Psikopatbirinsan 1 yıl 😃😃👏👏 Yorumla
epistemoloji34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Son dk kalbim duruyordu 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Neyse ki bitti 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 şimdi Hollanda düşünsün Yorumla epistemoloji34 1 yıl Bence de 😎🇹🇷 Hollanda maçı daha rahat geçecek bence öyle hissediyorum Yorumla Soran 1 yıl İnşallah be Yorumla epistemoloji34 1 yıl İnsallah 🙏🏻 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Spor konusunda 571 cevap paylaştı. Ben demiştim inanmıyorlardı :D 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Sen dediysen zaten bitmişti olay başlamadan 😄 Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl ahahahh niye kız kahin miyim ben :D Yorumla Soran 1 yıl Jckzkkdka ben mutluyum ya şu an ondan saçmalıyorum Yorumla FısFısOdaSpreyi 1 yıl Allah arttırsın :D Yorumla Soran 1 yıl Amin hepimizin Yorumla
Kalemikuvvetli Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Aldı da noldu ki bize giren çıkan bişey yok suriyleiler yala daha ülkede bizi de milli maclarla uyutuyorlar işte maçı izlemedim bile 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Güzel bir başarı elde ettik neden sevinmeyelim? Şu Suriyeli meselesi de tez zamanda çözüme kavuşacak (yani inşallah) Yorumla Kalemikuvvetli 1 yıl Ben ce futbol izleyen Suriyelilerin gitmesini istemiyordur Yorumla Kalemikuvvetli 1 yıl Futbol izlersen kavuşmaz sana Suriyelileri dayatan avrupanin yaptigi turnuvadan ne bekliyonki Yorumla Soran 1 yıl Alakası yok. Ne olursa olsun onlar ülkemizi temsilen orada maç yapıyor izlemeyecek miyiz yani Yorumla Kalemikuvvetli 1 yıl Bence sende izleme boş ver bizim asıl meselemiz Suriyeliler olmalı Yorumla Soran 1 yıl Nasıl göndereceğiz onları peki? Yorumla Kalemikuvvetli 1 yıl bilinçli olarak. Futbol izleyerek olmaz Yorumla Psikopatbirinsan 1 yıl Boş insan boş yorum. Kafanın almadığı şeylere yorum yapma. Yorumla
KarizmaGenç1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Maçı kazanacağımızı tahmin etmiştim doğru bildim 2 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Spor konusunda 868 cevap paylaştı. Hollanda ezer geçer bizi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok onu da alt ederiz Yorumla Gök-mavi 1 yıl Zor Yorumla Soran 1 yıl İzlemeden bilemeyiz Yorumla Gök-mavi 1 yıl İzleyelim Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 872 cevap paylaştı. yendikk 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben dedim 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl https://youtu.be/sb2digd_v2Y?si=3Rrvvw9WzPLXBSG3 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben kaybeder dedim çok şükür yanıldım inşallah hollandayi da eleriz
İnşallah
Amin
Ben 😃😃astık mı
Astık tabi ya 🇹🇷🇹🇷
😃😃👏👏
Son dk kalbim duruyordu 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Neyse ki bitti 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 şimdi Hollanda düşünsün
Bence de 😎🇹🇷 Hollanda maçı daha rahat geçecek bence öyle hissediyorum
İnşallah be
İnsallah 🙏🏻
Ben demiştim inanmıyorlardı :D
Sen dediysen zaten bitmişti olay başlamadan 😄
ahahahh niye kız kahin miyim ben :D
Jckzkkdka ben mutluyum ya şu an ondan saçmalıyorum
Allah arttırsın :D
Amin hepimizin
Aldı da noldu ki bize giren çıkan bişey yok suriyleiler yala daha ülkede bizi de milli maclarla uyutuyorlar işte maçı izlemedim bile
Güzel bir başarı elde ettik neden sevinmeyelim? Şu Suriyeli meselesi de tez zamanda çözüme kavuşacak (yani inşallah)
Ben ce futbol izleyen Suriyelilerin gitmesini istemiyordur
Futbol izlersen kavuşmaz sana Suriyelileri dayatan avrupanin yaptigi turnuvadan ne bekliyonki
Alakası yok. Ne olursa olsun onlar ülkemizi temsilen orada maç yapıyor izlemeyecek miyiz yani
Bence sende izleme boş ver bizim asıl meselemiz Suriyeliler olmalı
Nasıl göndereceğiz onları peki?
bilinçli olarak. Futbol izleyerek olmaz
Boş insan boş yorum. Kafanın almadığı şeylere yorum yapma.
Maçı kazanacağımızı tahmin etmiştim doğru bildim
Bekliyordumm ztnn
Hollanda ezer geçer bizi
Yok onu da alt ederiz
Zor
İzlemeden bilemeyiz
İzleyelim
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
yendikk
Merih merih
Astık 😁
Ben dedim