Diğer Bayrak hazırlığı yaptınız mı? ScoobyyDooo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aylar sonra mutfağa girdim. Tuzlu kurabiyeler benden bu sefer (boyutları aynı değil farkındayım ama anne diye ağlayan iki bebeyle anca 🙈) inşallah yarın yeni tükkandan baklava ve fıstıklı kurabiyeler de gelecek 🍪 Bayrak hazırlığı yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 93,7b cevap paylaştı. Yapmadım maalesef afiyet olsun :D 0 3 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Teşekkür ederim canım benim u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim abla, bu arada sitede göremezsem, Bayramını şimdiden kutluyorum. sevdiklerinle birlikte güzel ve mutlu bir bayram dilerim ✨😊 ScoobyyDooo +1 yıl Teşekkür ederim seninki de mübarek olsun
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık şimdiden iyi bayramlar.. 😊 0 2 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Teşekkür ederim. Miniklerin ve senin bayramınız mübarek olsun 🙏🏻 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Teşekkürler.. Sizinde bayramınız mübarek olsun.. ☺️ Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ellerine sağlık 💙 0 9 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Teşekkür ederim gel birlikte olsun Yorumla saskinomayra +1 yıl Ah keşkeee Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Yolunuz düşerse bekleriz 🙏🏻Yeni dükkan da var artık baklava da yedirir göndeririz sizi 😂 Yorumla saskinomayra +1 yıl Ooo harika 💙 inşallah olur bir gün Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Bekleriz her zaman 🙏🏻Tatil planınızı çevirin bir ara Antep’e Yorumla saskinomayra +1 yıl İnşallah. Yolunuz İzmire düşerse biz de bekleriz ♥️ Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Emin misin üç tane oğlum var benim 😂 Yorumla saskinomayra +1 yıl 🥰😄 Bi an düşündüm de korktum Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl 😂🙏🏻 Yorumla
Johncois Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 587 cevap paylaştı. Bayrak savaşı mı🙃😅 0 12 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl “Anne diye ağlayan iki bebekle anca” 😂😂 Yorumla Johncois +1 yıl Yaşlar kaç 😅 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl 4 ve 6 ay 😂 Yorumla Johncois +1 yıl Seni yormamak lazım hiç kıyamam😅 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Valla güya ara boyum uyudu diye yapayım dedim büyükle küçük başımdan inmedi Yorumla Johncois +1 yıl Bu hesapla 3 oluyor ama😅 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl 3 oğlum var zaten Yorumla Johncois +1 yıl İkiz mi biri Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl Yok hayır biri 4 yaşında biri 2 yaşında biri 6 aylık Yorumla Johncois +1 yıl Bak demin 2 yi unutmuştun😅 Yorumla ScoobyyDooo +1 yıl O uyuyordu çünkü Yorumla Johncois +1 yıl Çok detaycısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapmadım maalesef afiyet olsun :D
Teşekkür ederim canım benim
Rica ederim abla, bu arada sitede göremezsem, Bayramını şimdiden kutluyorum. sevdiklerinle birlikte güzel ve mutlu bir bayram dilerim ✨😊
Teşekkür ederim seninki de mübarek olsun
Ellerine sağlık şimdiden iyi bayramlar.. 😊
Teşekkür ederim. Miniklerin ve senin bayramınız mübarek olsun 🙏🏻
Teşekkürler.. Sizinde bayramınız mübarek olsun.. ☺️
Ellerine sağlık 💙
Teşekkür ederim gel birlikte olsun
Ah keşkeee
Yolunuz düşerse bekleriz 🙏🏻
Yeni dükkan da var artık baklava da yedirir göndeririz sizi 😂
Ooo harika 💙 inşallah olur bir gün
Bekleriz her zaman 🙏🏻
Tatil planınızı çevirin bir ara Antep’e