Evlilik bana çok zor geliyor?

Yeni evlendim 25 Ağustosda evlendim
Ama evlilikte çok zorlanıyorum
Mesela sabah kahvaltısı hazırla sufrayı kaldır bulaşık yıka onun arkasına öğlen yemeği yapayım diyene kadar saat 12 1 buluyor geri birdaha sufra hazırla yemek hazırla yine bulaşıktı oturmaya dinlenmeye vaktin kalmıyor akşam oluyor yine aynısı artık evlilikten tiksinmeye başladım gerçekten kendimi aynı bir hizmetçi gibi görüyorum evlilikten biraz soğudum tiksindim geri ev işiydi temizlikti vs abbooooovvv
yatak ser yatak kaldır şimdi hamileyim çocuk oldumu bak sen işte çamaşır yıka çamaşır ser ondan sonra çamaşır katla dolaba yerleştir ya tam bir eziyet kızlar siz evliğinizden memnunmusunuz hiç canınızdan beziyormusunuz evlendiğinize pişmanmısınız gerçekten bir bayan olarak çok zor ve yorucu ben çok yoruluyorum kolay değil istediğin gibi kafa dinleyemiyorsun aynı bir eziyet çile kahrı gibi evlilik
bazenleri gerçekten kendimi çok mutsuz moralsiz hissediyorum çocuk oldumu ruhsal olarak nasıl bir durumda olurum bilmiyorum evliliği kaldıramıyorum bazen işimi yemeğimi bulmadığımı yetiştiremiyorum aynı benim gibi evlilikten canından bezen var mı?
Evlilik bana çok zor geliyor?