Çok sorumluluk gerektiren bişey mi beni evlilikten soğuttular valla :D
Cevabın nedir?
Evlilik için bazı seyler olmazsa olmaz. 1 biyolojik olgunluk. Ergenlige girer girmez lisede evlenmek cok tehlikeli. 2. ekonomik olgunluk. Bir yasanti surdurecek ekonomik gelir olmadan evlilige kalkismak bosanma icin ön hazirlik yapmaktan ya da yoksulluga suruklenmekten baskanbirsey degildir. 3. Sosyal olgunluk. Ailen akrabalarin sosyal cevren şu an evlilik gerceklestirmene musait mi? Hazirlar mi? 4. duygusal olgunluk, sen duygusal ve düşünsel olarak evlilige hazirmisin evlilik ostikr musun. Bunlar olustuktan sonra eş seçimi faktörü devreye giriyor. Eş secerken cok yakisikli ya da guzel, ayni dinden ayni milletten gibi kriterlerin mi var. Bunlar da onemli muhakkak ama bu gibi veriler evlenene kadar gecerli. Evlenip bir evde basbasa kaldiginizda ne kadar anlasabiliyorsunuz, birbirinize ne kadar anlayis gosteriyor sinirlarina saygi duyuyor, uzlaşı sergileyebiliyorsunuz ve birlikte vakit gecirmekten ne kadar keyif aliykrsunuz bunlar kaliyor. Tüm bunları değerlendir. Evlilik çok zor bisey değil ve hatta hem biyolojik hem de ruh sagligi acisindan cok onemli ama hafife alinacak ve gözünü karartıp gerçeklestirilecek birsey de degil.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevdigin insanla hep bir arada olacaksinm beraber uyuyup beraber uyanacaksiniz, beraber gulup beraber aglayacaksiniz, sabah gozunu bir acicaksin karsinda en sevdigin, aksam yine onu izlerken uyuyakalacaksin. Beraber gezip tozcak olsaniz kimseye hesap verme derdiniz yok. Ister yurt disina cikin istersen gece yarilarina kadar gezin tozun.. Sevdiginle olduktan sonra evlenmekten guzeli var mi ya=) Sorumluluk dedigin seyleri sen zaten icinden gelerek yaparsin severek evlendiysen
53 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle
- +1 yıl
bravo! ben de senin gibi düşünüyorum evlilikten sadece düğün organizasyonuiçin korkanlar da var bende onlara bir ekleme yapmak istiyorum.
düğün sevgilinle beraber yaşamak için verdiğin partidir. bu partinin maaliyetini kısıp alicengiz oyunlarıyla uğraşmak bile eğlencelidir:) yeter ki sevgilimizi seviyor olalım:) - +1 yıl
Tesekkur ederim:)
+1 yılBekar oldugum halde kafam basiyo coguseye bakn kizlar evlilign zor oldugunu ailelerinzden gorup duymuyomusunuz sen bekarken sorumlu olmadigin evisleri yemek alisveris bide calisan bayansan zaten hamile kalicaksin sen gexeleri sanci icindeyken adam fosurfosur dogurup vucudunu porsuteceksin otazeligin gidecek vesiradan bikadin olacaksin attigin heradima dikkat edeceksin oyle bekarken erkeklerle konus laylaylom yokoyle adin cikar arkandan bukadinin kasi gozu oynuyo derler. sen gece bebegi emziraltini deistir adam uyusun sabah kalk kahvalti hazirla adamda biyere kadar tm hayatim benhazirlarim der idare eder. sen cocuklarin dertleriyle bogusurken o kimbilir isyerinde nehaltlar yicekki helede gunumuzde evli adamlarin sohbetlerde sayisinin haddi hesabi bellisiz
01 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım bence sen bu aşırı olumlu yorumlara bakma bazıları kendi başları yandığı için başkalarıda yansın düşüncesiyle konuşur çokzor evlilik bizim gibi eğitimli ailelerin çocukları bunu yazıyosa millet neyapmaz ha sen dersen ben tek evleniyim kocam yeri geldiğinde naparsa yapsın hiçbirşeye sesini çıkarmazsan gider o evlilik ama öyle acaba bwni aldatıyomu surayamı gitti parasını nereye verdi o iş arkadaşı evlimi bekarmı diye kıskançlıklar yaparsanız adamlar cinayet bile işliyo eğer deli doluysa yoksada boşanmalar oluyo
+1 yılEvleneceğim kişiye göre değişir. Eger tüm sorumlulugu senin üzerine yıkacak biriyse evet zor. Toplumda kadına belirli roller bicildigi için böyle görüyorsun bence. Kadin çocuğa bakar evi supurur yemek yapar başkada bir şey yapmaz sadece erkeğin dediği olur düşüncesi bazilarinin kafasinda.. Bu zihniyete ki biriyle evlenirsen evet soğursun çünkü evlilik karşılıklı sorumluluklar gerektirir.. Karşılıklı is bölümü
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
97Cevap
Evet zor sevgili olursun çok iyi anlaşırsın ama karı koca olursun 1 sene sürmez. Çünkü o sadece süslendiğinde buluşmaya gelen karını yemek yaparkende temizlik yaparkende göreceksin sadece muhtelif zamanlarda hoş vakit geçirmek için gördüğün sevgilini artık sinirli üzgün çekilmez het anında göreceksin araya birde karşılıklı aileler kültürel yapı geçim derdi de girecek biri evde kalmak istiyorken diğeri çıkmak isteyecek kısaca aşkın yanında mantığınızı mutlaka bulundurun uyumunuza ve isteklerinizin ortaklığına çok önem verin yoksa 5 sene sevgili olup evlendiğiniz o büyük aşkınız evlilikte 6 ayda bitebilir.
62 Yorumla- +1 yıl
Adam itinayla anlatmıs
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılBence Geri dönüşü olmayan bir yol evlendikden sonra yeni bir hayata başlamış olursun artık annendeki sorumluluklar sana geçer gençlik ve çoçukluk o anda biter eğer evliliğin ciddiyetinin farkında olmadan bu işe girersen ilerde sıkıntılar yaşarsın. başta söylediğim gibi geri dönüşü olmayann genelde iyibir yol geri dönüşü olmamasının nedeni çocuk ayrılmak isteseniz bire sorumluluğunuzda olan çok değerli ve çok kıymetli bir hassan bir evladınız var olacak o nun bu sürece alışması kolay olmayacak. Tabi bu evlendikden sonra durumun kötüye gitmesinin sonuçları bide bunun tatlı anları var. Evlendikden sonra aileleriniz çevreniz akrabalarınız size karışamaz sevdiğinizle aynı evde yaşamak aynı nefesi solumak yemek yemek beraber yemek yapmak tatile çıkmak gezmek ve sevdiğiniz insandan bir çocuk bunlarda evliliğin güzel olan şeyleri.
00 Yorumla
+1 yılZor tabi bugün helalinden bir kız ve erkek bulmak kadar zor olan evlenmek için para biriktiren gençlerin halli göz önüne gelince çok zor oluyor evlenmenin en iyi maliyeti 50 bin tl sayın başbakanıma sesleniyorum valla evlenmek isteyen bir çok arkadaşım var ama devlet bu konuda en azından faizsiz kredi verse ne kadar iyi olur yoksa üç çocuğu biz evlenmeden nasıl yapalım bende evlenmeyi düşünüyorum ama şu an maddiyattan dolayı erteliyorum... umarım devlet baba evlenme niyetinde olan gemçlere evlilik kredisi verir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik ALLAH huzurunda en kutsal muessese ama zamanı tabırı ıle ınsanlar cok zor olmaya basladı ve herseyıde zorlastıran bız ınsanlarız hıc bır sey tek basına zor hale gelmez bır vesıle var bunada vesıle ınsanlar ıste yoksa evlılık dunyanın en kutsal ve en guzel yasanılan anlarıdır
10 Yorumla
+1 yılSogumana gerek yok. =) sevdiginle ayni yatakta yatip, ayni yatakta kalkmak, sabah ona kahvalti hazirlamak, ise gondermek, aksam onu sabirsizlikla beklemek, onun sevdigi yemekleri yapmak, beraberce oturup cekirdek yiyip tv izlemek. Butun sorunlari yalnizca beraber halletmek. Ne kadar guzell biliyor musun?
Hadi 3 -5 sene snra da bir bebis olsa.. Tadina doyum olmz =)20 Yorumla
+1 yılevlılık gayet guzel eger karsındakı ınsanla anlasabılıosanız sıkıntı yoksa evlılık cok guzel hayatı paylasmak engelsız sorunsuz yasamak ıstedıgın zaman ıstedıgını yapmak bekar olsan sevgılınle ıstedıgın saat cıkamazsın ama evlı olunca öyle degıl al sevdıgını ıstedıgın yere gıt gez dolas guzel yanı evlılık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılHer güzelliğin zorluğu vardır ;) tabi ki sorumluluk olacak ;) Sen ve Eşin sorumluluğunu bilecek ki herkes görevini tam yapacak ya da yapmaya çalışacak gayret gösterecek ki el gelelim öyle EŞ bulmak çok zor ALLAH yar ve yardımcımız olsun iyi kişilertle karşılaştırsın... :S ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılAminn.. hepimizin.
- +1 yıl
Inşallah. . Amin kere amin ;-)
+1 yılelbette ki sorumluluk gerektirir fakat kolaylığı zorluğu, çekilebilir ya da çekilemez oluşu evlendiğin şahsa bağlıdır biraz. iyi düşünüp kendinize uygun biri ile evlenin evlenecekseniz, rastgele, evlenmek için evlenmeyin.
41 Yorumla- +1 yıl
aynen doğru
Dogru ve mantikli bir tercih yaparsan guzel bir sey. Ama tamamen duygusal olarak hareket edersen iki gonul bir olursa falan dersen cehennemin fragmanini izlersin bir omur
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sana uygun olmayan biriyle olduysa zor... yorucu... biktirici... yok uyum ve dayanisma sevgi durumlari varsa neresi zor ki.. rizasini istedigin Allah cunku.. her hareketini ona gore attigin zorluklar. Bile kolay gelir. o dusunce azmettirir.
61 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum. .. Allah hayırlı kişileri çıkarsın karşımıza...
Valla benide cok soguttular. Bazilarida koca kaciyomus gibi. hemen evleniyolar. Bide cogu kadin kendini saliyo hemen. Bende oyle olcam. diye cok. tedirginim olmazmisim. gibi. geliyor ama :(
47 Yorumla
Soran+1 yılEvlenincede bakimli olmak sart
- +1 yıl
ya bakımlılığıda bırak evlendikten birkaç yıl sonra erkekğin ilgisini üzerinde tutmak imkansız dışarı bilgisayar telefon heryer kadın kaynıyo biri birgün mutlaka ayartır
Soran+1 yılNeden biz kadinlar bu kadar erkeklerin ilgisini uzerimizde tutmaya calisiyoruz ki onlar baskasindan etkilenebilirse bizde etkilenebiliriz bence o kadar guvensiz olmamak gerekir
- +1 yıl
evetya orası öyle aslında. neden kadınlar sürekli çırpınıyor. erkeklerde baksın kendine :D arada güven olması lazım güven şart. bence bizim şimdi hayatımzda güvendiğimz sevdiğimz birisi yok ondan öyle düşünüyoruz kızlar. belki sizin vardır bilmiyorum ama benim yok ve ondan öyle düşünüyorum bence. bide bu aralar bazı arkadşlarım evlendi daha 19 20 yaşlarındalar :(
Soran+1 yılErken mi sence 19 20 yas
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğil uyulması gerek bazı temeller var saygı sevgi seks sadakat.. saygı olmassa bu sevgiyi gün gectıkce azaltır sevgisizlik ise Seksi etkiler seks ise evliliğin temel ihtiyaclarındandır ve seks olmassa sadakat olur ve ıhanete adım baslanır bunları esıt hizalı domino tası gıbı dusunun tekı yıkılırsa hepsı yıkılır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı. Öyle bohem bisey degil bir kutup ayisiyla bersber yasamayi düşün iyi taraflarını gorebiliyorsan evlen oyle fazla da hayallere kapılma cocuk olana kadar sıkılırsın cocuk olunca da tek derdin o olur yaşlanır gidersin
10 Yorumla
+1 yılBirbirini seven iki insan, ne olursa olsun birbiri için her şeye katlanır. Zorluklarla mücadele eder. Zor zamanlarınızda olacak, iyi zamanlarınız da... Bunlara rağmen birbirinizden hiç vazgeçmezseniz, dayanışma içinde olursanız mutlu olursunuz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayat başlı başına her dönemde zaten zor. Varsın evlilik zor olsun. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg00 Yorumla Bekar olup yalnız yaşamak daha zor. Herşeyin iyi tarafı olduğu gibi kötü tarafı da var. Yapacağın her işte terazini bir kefesine iyi getirileri koy, diğer kefsine kötü getirileri. Doğru bir evlilikte iyi taraf her zaman ağır basar.
10 Yorumla
+1 yılben çaba göstermekten ve emek harcamaktan korkmam diyorsan eger balıklama atla zarar etmezsin yapamam diyorsan kimsenin kahrını çekemem falan dersen bu sayfaya daha çokk soru yazarsın
00 Yorumla
+1 yılevlilik zor değil kardeşim ama hayat zor işte çalışmak cabalamak gerek cabalamasan o evlilil-k zindan olur insanın başına kardeşim
20 YorumlaDünyanın en büyük sorumluluklarından birisi. Doğru insan ile yaparsan bunun ağırlığını hissetmezsin bile. Doğru insan olayı tamamen.
10 Yorumlaolayın muzurluk kısmı bir yana. asıl önemli olan kabulleniştir. insan kabullenemediği, hayatını sindiremediği birini sevemez. belki saygı duyar. ama asla sevemez. ve cicim ayları bitince kavgalar başlar.
00 Yorumlaevli biri olarak şunu söylemeliyim gerçekten bekarlık sultanlıkmış
62 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
sevdiğim kişiyle evlendiğim halde evlilik çok zor çalışan bir bayanım işten eve gel yemek çamaşır temizlik vb şeyler hep benim üstümde hergün aynı şeyleri yap dur, bekarken annem hep söylerdi ne olur yardım etsen bana diye şimdi anlıyorum sadece iş olarak değil kendi ailenizden birinin lafını duysanız gocunmazsınız ama eşinizin ve ailesinden en ufak bir sözde zorunuza gider daha varda yazmaya erindim
Gizli Üye(36-45)+1 yıldengin biri sevebilecegin biriyse evlen
sorummluluk ortak olur eşin bencil olmazsa sana her konuda yardımcı olur
AMA SERSERİ işe güce gelmez adam var ondan ben korkuyorum ondan uzak dur20 Yorumla
+1 yılBana göre zor hep bir kadına bağımlı kalmak evden işe işten eve gitmek hele benim gibi gece hayatı olan biri
Çocuk olunca ne olacak hiç bilmiyorum o velet tepemden düşmeyecek yetiştirmeside var bunu zor iş evlilik00 Yorumlaçok keyifli birşey çocuğuna don almak paran yoksa çok güzel donlar alıyorsun.. evlilik zor meslektir..
00 Yorumlasorumluluk sahibi olmayı kabul edersen değil yok etmeden evelnirsen hayat çekilmez olur :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne zannetin lay lay lom mu eşine kaktıgında kahvaltı akşam da yemek yapcaksın evi düzeni senin olcak
20 YorumlaZira kadın; dudaklarıyla sevgili, elleriyle Anne, sözleriyle dost ve bakışlarıyla çocuk olmalı. Bulursam evlenirim :)
22 Yorumla- +1 yıl
evlilik öyle cinsellikten ibaret değil bizim türk kızları hem tozpembe bakar ama külkedisinin büyüsü gibi cicim ayları bittimi sabah oldumu gerçek hayatın zorluklarıyla başbaşa kalınca anlıyo neyin ne olduğunu
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Doğru kişiler bir arada olduktan sonra dünyanın en huzur veren ortamını kurmuş olursun, hayırlısı de fazla düşünme.
20 YorumlaEvlilik çok güzel bence ama dediğin gibi sorumluluğu agir.. düşünsene bütün ev senin üstünde yemek desen zamanında. Ne bilim hayirlisi
10 Yorumla
+1 yılŞunu baştan belirtiyimki sevgi, aşk olmassa o evlilikte iki tarafta çok zorlanır. Bu durum sonucunda yani sevgi olmassa ne saygı olur ne güven olur nede başka bişey. Evlilik çekilmez hala gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorumluluk hayatin her alaninda var. sadce evlilikte degil. sevdigin biriyle olursan sorumluluklar viz gelir mutluyum sukur
10 Yorumlabeni de soguttular ya düşünüyorum ama korkuyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBekarlığında zorluğu var evliliğinde - şimdi tek tek saydırma bana bunları.
kuralsız!10 YorumlaEvlilik zor değildir evliliği zorlaştıran bireylerdir... iki kişi anlaştıktan sonra evlilik kadar güzel birşey olmaz bu hayatta...:)
00 YorumlaBunun cevabını evlendikten sonra vericem yaşamadan bilemem... Kimisi zor diyor , kimisi kolay diyor. ^.^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2345680-1-aydir-evliyim-ama-karimla-iliskiye-giremedik
bence zor evlenme dıyebılırım00 Yorumlaçok gerektiriyo sorumluluk falan ben bile bazen korkuyorum ama iyi yanlarını düşündükçe mutlu oluyorum :D
00 Yorumla
+1 yılbelirgin bir yol haritası varsa basit ve eğlencelidir.
ancak belirsizlik ve çaresizlik varsa o yol direk uçuruma çıkar.
hıngk.!! diye kalırsın.00 Yorumla
+1 yılevlilik tabi ki sorumluluk getirir zorluk evlenmekte değil o evliliği yürütebilmekte
00 Yorumlaevet zor. devlet yönetmek gibi bir şey dikkatli olmak lazım :)
10 Yorumla
+1 yılEvlendiğin kişiye bağlı herşey :D tabiki sorumluluk alacaksın sonuçta bir yuva kuruyorsun :)
00 Yorumla
+1 yılSorunluluk elbette var ama evlilik ortaklıktır. ve karşılıklı olması gerekiyor.
00 Yorumlaevlilik zor değil, yaşam şartları ve aradaki saygıyı uzun süre korumak zor.
00 Yorumlağünümüz şartlarında zor evin varsa daha rahat sürersin :D
00 Yorumlahayatın monotonlaşır sevişmelerin azalır berbat biş, i işte
02 YorumlaKötü değil ama sorumluluk gerektirdiği doğru ama herşeye rağmen güzel
10 Yorumla
+1 yılHayatın bir parçası, istediği kadar zor olsun. He 50-60 yaşına geldiğimde yalnızlığa katlanırım diyorsan başka.
00 Yorumla
+1 yılTabiki evliliğin sorumluluğu başkadır. Bekarken gibi olmaz ama bu kadar kişi evli olduğuna göre...
çokta kötü değil demektir.10 Yorumla
+1 yılZorluğu esler birbirlerine yardim etmeyip bencil olurlarsa birbirlerine yardim ettikten sonra hali bile yıkanır yauv :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBak çok ciddi söylüyorum dünyada evlilikten daha zor hiç bisey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Sırada nedenlerini saymaya kalksam işten atarlar beni mesai saatleri yetmeZ elinde bekar olmak gibi bir şans var sonuna kadar degerlendir yarın bir gün evlenip boşansan bile bakanlığın gibi olmayacak hiç bisey
+1 yılHayir bence çok güzel bir şey :) zor değil mükemmel. evli değilim ama fikrim bu
10 YorumlaKendi sorumluğun + evlenicegın kişinin sorumluluguda sana yüklenmiş oluyor.. hesabett
00 Yorumla
+1 yılGuven ve sadakat olduktan sonra viz gelir tiris gider
10 Yorumlaçocuk bile yapıyosun sonra onu adam ediyorsun sen düşün işte :D
00 YorumlaEvlilik aslında basittir , zor gelirse bas-ittir, baktın olmuyor hassktr
00 Yorumla
+1 yılDini bütün birisiyle evlenmeyi tercih (: zorluk çekmezsin.
00 Yorumla
+1 yılhayat cesur olmayı gerektirir , daha sağlıklı bir hayat için bu şart
10 Yorumla
+1 yılyat kalk yemek yap evde kal hapis gibi :D sen en iyisi evlenme :D
00 Yorumlaguvensız ınsanlar herkesın dedıgını takar!
boşwer mılletı kafana gore takıl.10 Yorumla
+1 yılsaygı sevgi güven aşk olduktan sonra mantık da uyarsa çok kolay evlilik ve çok mutlu olur insan
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem