Eşimle ilgili sıkıntılarım var 😔 boşanmak istemiyorm?

4 yıl önce severek evlendik eşim askeri personel ilk zamanlar her şey çok güzeldi eşim bana çok değer verir kıskanırdı ve eşim kendine bakar spor yapar parfüm dür giyinme falan neyse gurbete geldik 3 buçuk yıl oldu her şey çocuğum olduktan sonra başladı eşim cinsel açıdan benden uzaklaşmaya sürekli tartışmaya bana değer vermeyeye söylediklerimn isteklerimi yok saymaya başladı Allah var bize bakar para getrr br istersen al ye iç derdi ama tabi bunlar beni mutlu etmiyordu gurbettesin yalnızsın kimsem yok gezmek isteyince eşim sen çık çocukla gez derdi ve bu arada spor salonuna gider spor salonu karışıktr neyse işten geldiği zaman spor salonuna gider ya arkadaşı ile takılır (arkadaşı bekar) ya da işten çağırırlar sonra eve gelir çocukla ilgilenir 5 dk sonra uyuyor. Arkdaşı ile de zaten ışte spor salonunda hep yan yanalar Birde birlikte takılmaları zoruma gidiyor. Asıl olaya gelirsek ise 3 ay önce öğrendim ki gizli instagram hesabi açmış ama nasıl hep açık kızlar ve bulunduğumz il içerisindeki kızlar hiç kapalı kız yok hepsi açık saçık yakaldım yani konuşmalar vardı ama normaldi ama hep fotoğraflarını beğenmiş kızların kaslı fotoğrafları üniformalı fotografları mi desem kendine bekar süsü vermiş ya adam çocuk olduktan sonra elinde sürekli telefon yanından ayırmaz sürekli biriyle medajlaşıor neymiş arkadaşları iş yerinden ya tuvalete banyoya telefonu götürüyor neyse kkonuşmaya çalıştım ama kendisi kaçtı dediö seninle boşancam kapat o instayı dedi ne yaparsan yap umurumda değil aynısını ben yapsam dedim dedi yap banane benim içim rahat değil ben babası ve ablalarına söyledim olayı onlar benim arkamdalar yaptığını şeyin yanlış olduğunu söyledik hepimiz ama adam bildiğini okuor babası sürekli konuşuor kızıor ama adam anlamıyor bile neyse kapattık instagramı eninde sonunda ama benim ona olan güvenim kalmadı onu hala seviyorum ama bi yandan da içim soğuk. Ben ona karşı çok sadik bi kadınm kadınlık görevimi yaparken isteyen taraf hep aşırı değer verip sevdim ne yapacam ben?
Eşimle ilgili sıkıntılarım var 😔 boşanmak istemiyorm?