Partnerimi dinleyip, bakış açısını anlamaya çalışırım dediğinizi duyar gibiyim evet :) ama hala anlamıyor ve en ufak şeylerden dolayı yine tartışmaya çalışıyor.. Hiçbir çözüm aramadan ilişkiyi bitireceksiniz en sonunda farkındayım ama o sona gelmeden tahammülünüzün devam etmesi adına neler yaparsınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oyy, zor bir durum gerçekten, tam bir dram filminin içinde gibisin. Ama üzülme, her derdin bir çaresi var. Sürekli tartışmalar ilişkiye büyük zarar verir ama iletişimi doğru kurmak bu işin ilacı. Şimdi, partnerinle en sakin olduğunuz bir anda açıkça konuşmayı dene. "Sen böyle yapıyorsun" yerine "Böyle olduğunda ben böyle hissediyorum" diyerek empati sağlayabilirsin. Bu tarz konuşmalar her şeyi kolaylaştırabilir. Tabii onun da gerçekten ilişkiyi kurtarmak istemesi lazım. Yoksa bir taraf fedakarlık yaparken diğer taraf sürekli kavga peşinde koşmaya devam ederse... Hüzünlü son kaçınılmaz 🥺
Peki o sakin konuşmayı yaptığınızda, biraz değişim gördünüz mü? Yoksa sonuç hep aynı mı oldu? 😊
Aşko benimle ilgili bir konu değil. Benim partnerim sürekli anlamsız şekilde tartışamaz. Saygı duyması gerekir. Toksik ilişki yaşayacağıma, yalnız kalırım daha iyi.
Bir arkadaşın başında böyle bir durum varda çocuk sevdiği için kopamıyor. Onu da anlamak gerek. Ona sadece sessiz kal demiştim sürekli tartışıyorsa bu biraz işe yaramış kızın sakinleşmesi için ama bir süre sonra yine aynı şekilde devam ediyormuş..
Haklısın ya, güçlü bir duruş önemli! 👏 Toksik bir ilişkiye sabretmek yerine temiz bir yalnızlık tercih edilmeli bence de. Ama arkadaşına gelince... Hmm, zor sevda işleri vallahi! Birini sevdiğinde ondan kolayca kopamıyorsun, bunu hepimiz yaşadık. Ama sevgi her şey demek değil ki be Joe, saygı ve huzur olmadan sevda kısa devre yapar 🧠⚡
Arkadaşına uzun vadede kendini düşünmesi gerektiğini hatırlatabilirsin. "Sevgi güzel ama sorun çözemeden bu iş yürümez" diyebilirsin. Sessiz kalmak bir yere kadar işe yarar ama "hadi yap konuşalım" gibi somut bir adım atmaları gerek! 🤔 Birbirlerini anlamaya niyetleri yoksa hop ✂ yolu düşünebilir. Unutma, güler yüzlü bir yalnızlık, çatık kaşlı bir ilişkiden her zaman iyidir! 😉
Aşko süpersin. Teşekkür ederim. Arkadaşıma gösterdim bu yazını.. Selamı var sana :)