Bir erkek neden evli arkadaşında kalır?

2 aydır ilişkim var ailelerimiz sayesinde tanıştık cok güzel gidiyordu 15-20 kez görüştük cok güzel zamanlar geçirdik ama bir grup arkadaşı var onlara beni söylemiyor söylemicem zamanı gelince oturunca ilişki söylemek istiyorum dedi. Ve onlardan birinin doğumgünüydü eğlenceye gittiler herkes evliydi çift çift beni götürmedi çok zoruma gitti değersiz hissettim bende senin yanında olmalıydım dedim ısrarla söylemicem ben öyle istiyorum dedi kavga ettik. Cumartesi günü tam düzeldi gibi oldu bide üstüne ben 2 hafta sonra bir tane daha evli arkadaşı var neymiş orada 3 gün kalcakmış aşırı saçma geldi ne alaka dedim vay efendim bunda ne varmış ben ona güvenmiyormuşum pazar günü oldu buluşmada buz gibiydi elimi tutmadı öpmedi ben mutsuz olcağım bir ilişkide olmak istemiyorum dedi ayrılmak istiyorsan söyle dedim ben öyle bişeymi dedim dedi oturuyorduk bu seferde haftaya milli maç varmış dilay diye bi arkadaşı varmış onun evine gidicemmiş maç izlemeye başka bir arkadaşıyla istemedim gitmesini yok biz anlaşamıyoruz dedi yine bir ton kavga sonrada ayrılalım dedi ayrıldık. Aşırı zoruma gidiyor daha geçen hafta annelerimiz falan oturduk bu haraketleri yapabilceği bir kız değildim. Sizce amaç ne?

Bir erkek neden evli arkadaşında kalır?