Merhabalar.2 yıllık evliyim ve eşimin telefonunda malum videolar izlediğini gördüm. Özellikle evli erkeklere soruyorum evli biri neden bu tür seyler izler? Bu sevmediği anlamına mı gelir? Gerçekten seven insan böyle seyler izler mi? Artık sırf bunun için evlendiğini düşünmeye başladım. Düşüncelerinizi alabilir miyim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evliyim
Ama bunun cok sebebi var.
Bazilari karakteri sebebiyle.
Bazilari evlilikteki sorunlar nedeniyle
Bazilari syrekli farkli arayislar nedeniyle izlsr. Cok sebebi var.
Bazilarida karaktersizdir derdi budur o sebeple izler
Ne suredir boyle ve evliliginiz nasil gidiyor. Sana ilgisi sevgisinde degisim var mi?
Hayır yok
Cinsel problemleriniz var mi?
Hyr
O zaman karaktersiz birisi. Sebepsiz yere bu durumda olan birisi pekte saglikli sayilmaz
İlgisinde sevgisinde değişiklik varsa peki?
Bu da bir karaktersizlik olayi.
Eger kadin ustune duseni yapiyosa ve her anlamda mutlu etme cabasi varsa, buna ragmen erkek bu sekilde egilimi oluyorsa ustune birde ilgisi eksilip sevgi eksikligide yasaniyorsa, bu da tam bir karaktersizlik ve ayni zamanda kaybetme korkusu yasamama halidir. Yani sen ustune duseni yapmakla birlikte adama kaybetme korkusu yasamasini da ortadan kaldirmissin.
Anladım
Evlenince kaybetme korkusu diye birsey kalmıyo ama hiçbirsey eskisi gibi olmuyo
Cocuk var mı sizde
Evlenincede kaybetme korkusu olur. Bunu ortadan kaldiran kadinlardir. Yani sen ona oyle bir guven vermissin ve oyle bir his yasatmissinki adamin kafada su var. Nasil olsa gidemez nasil olsa birakamaz egosu olusmus. Sorumlusu sensin..
Ev hanimimisin
Ewet
Ne mezunusnuz?
Kendini ifade yetenegin var mi
Ya da bundan sonrasi icin planin ne.
Bence kariyere odaklanmalisin
😂kadınların bu hallerine çok gülüyorum ya zavallılar hiç alakası yok hiç
Zavallı mı? Pardon? Nesi komik
Çünkü bütün kadınlar aynı şekilde düşünüyor fakat uzaktan yakından alakası yok sevmeyen istemeyen erkek sabah uyanınca ilk işi avukata gider boşanma işlemlerini başlatır evine boşanma dilekçesi gelir hah işte taaki o boşanma dilekçesini görene kadar kocam beni sevmiyor mu beğenmiyor mu gibi boş şeylerle kendinizi paralamayin
Bu şekilde düşünmemiz normal değil mi sizce de? Neyle alakası var o zaman neden izler
Soyle dusun Canin elma isteyince mutfakta da varsa kalkar gider alır yersin erkeklerde başka kadın görmeyi istedigi zaman elindeki telefonla nefsini bir nebze de olsa koreltmeye çalışır sadece bu canı istediği için izler yani sen elma yedin diye dolaptaki karpuzun sana küstügünü düşün 😂
Anlıyorum
Farklı bir bakış açısı
Şöyle bise de var bu teknolojik aletler var diye izleniyor yoksa bu kadar yaygın olmaz ve izlenmez di
Diğer yorumları okuyunca sizin yorumunuz değişik geldi gerçekten. Neler neler yazan var
İnanır mısın çoğu kadın bunu idrak edemiyor bile veya anlamak istemiyorlar bilmiyorum. Sen anlatmak istediğimi anladın ben ona sevindim şahsen, anlayışlı olman hayatında olumlu geri dönüş sağlayacaktır
Seninle ne kadar seks yapsa da gözü tam doymuyor ve film izliyor. Alışkanlık ta yapmış olabilir
Pozisyonları öğrenip sende uygulamak için videoya bakar.
evliyim ve ben de izliyorum. yatakta bir şeyler eksik çünkü. sen de bi düşünsene yatağınızda ne eksik olabilir diye. sıklık mesela?
Yok be secmiyor diye izleyecek hali yok sacmalama gencken cok izliyormus demek adam aklina gelmis izlemistik bunu da Cok abartmayin video sonucta He dogru bir sey mi orasini bilemem herkezin kendi dusuncesi var
Evli değilim ama evlensem de izlerim yani onun tadı da ayrı olur.
Sırf onun için evlenseydi izlemezdi. Normal bence bende izlerim
Ben bıraktım çok oluyo ama bi defasında benimkini ykalamıştım youtbede bide
Bende çok rahatsız olurdum. Sorsana eşine
alışkanlık
oda ayrı bi zevkkk
Ne var izliyorsa? Sende izle
tabiki izler