Sevgilim son zamanlarda tuhaf davranıyor durduk yere soğuk davranmaya başladı tavsiyeye ihtiyacım var?

evet başlıkta dediğim gibi çocuk durduk yere soğuk ve tuhaf davranmaya başladı nasıl desem beni yakın arkadaşı ile tanıştırdıktan sonra oldu çocuk bana oyun ile ilgili iltifat etmişti bu sessizliğe gömüldü bildiğiniz durduk yere kendi kendine mesaj atmama çıkma oldu oyun hesaplarından da ben öyle kala kaldım neyse bu sefer kız ve erkek arkadaşlarıyla tanıştırdı beni iyi güzel gidiyordu bu sefer gene bana soğuksun dedi çıkışta kendi kendine sorun ne diyip öfkelendi halbuki bana soğuk davranan kendisi ve üzüldüğümü saklamaya çalışıyorum şimdi gene sessiz duruyor bir sürü mesaj yazdım ne olduğunu anlatacaktı sözde ama anlatmıyor bu kıskandığı için mi böyle davranıyor acaba? ama benim günahım ne ilgiliyim kendisine karşı hep yanındayım zaten fazla korumacı ve kıskanç birisi ama davranışlarına anlam veremiyorum

Sevgilim son zamanlarda tuhaf davranıyor durduk yere soğuk davranmaya başladı tavsiyeye ihtiyacım var?