sevgilim 1-2 aydır soğuk davranıyor geç cevap veriyor evdeyken ütü çamaşır yemek falan diyodu geç cevap veriyodu yani onuda anlamıyorum 10 saniye cevap yazıcak zor değil şimdide staja başladı molalarda yazıyor ama bazen iltifat ediyor neden soğuksun diyorum değilim diyor sorunlarım var diyor napmalıyım ayrılsak bile aileler yüzünden illa yılda bir karşı karşıya geliriz uzak mesafe ilişkisi bu arada bide kız arkadaşlarına erken yazıp bana geç yazıyodu onu söyledim düzeltti kendini ama soğukluğu geçmedi napmalıyız ben hep iltifat ediyorum ilgiliyim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ayrıl. o ayrılmadan sen ayrılmalısın. mal gibi kalsın ortada
Peki pişman olur mu ya da gerçekten sorunları varmıdır
valla ikisi de olabilir yaşayıp göreceksin
O zaman sorunları var diye beklerim biraz daha baktım hayla aynı o zaman ayrılırım
bekleme işte. direkt ayrılmasan da sen soguk davran. bu aksam gec yaz mesela o sana yazsa da, sonra de ki dısardaydım arklarlaydık simdi yoruldum uyuyucam iyi geceler. onun cevap vermesini bekleme wpye de girme hic. sabah uyan gunaydın de tripli olma hiv ama heo mesgul ol. onun sana davrandıgı gibi davran bedel odet
Öyle yaparsam o ayrılır bu sefer
sen boyle yapmazsan da ayrilicak
Hep sorunları olur zaten. Böyle bir durumda sorunlarıyla başbaşa bırakacaksın.
Napmam lazım yani
İyice düşün senden soğuduğuna emin olduğunda ayrılığa hazırsan ayrıl. Vakit kaybetmeye değmez.
Zaten dedim işte düzel yani arkadaşlarına yazıyorsun canım balık diyosun bana ne iltifat ediyosun nede cevap veriyorsun düzel yoksa biter dedim sen bilirsin dedi dedim bişe demiyorum ne ben bilirim düzel diyorum dedim benim yaptıklarım bana göre doğrudur zamanla bakar kararını verirsin dedi şimdi işte molalarda yazıyo arada iltifat ediyor ama bilmiyorum düzelmezse devam edemem çünkü üzülüyorum
Resmen ayrılsan umrumda olmaz demiş. Bakar kararını verirsin demek o anlama geliyor. Senin yerinde olsam kısa bir mesajla bitiririm uzun uzun cevap vermem.
Hatta böyle biri cevabı bile hak etmiyor. Eğer sonradan pişman olmayacaksan ona geri dönmeyeceksen bir daha o yazana kadar yazma.
Aynısını dedim hatta konuşmalar şöyle
[4/8 00:11] O: Zamanla bakarsın kendin karar ver benim davranışım bana doğru gelir sana gelmez kendin gözlemle
[4/8 00:11] BEN: Ya yemin edeirm
[4/8 00:11] BEN: Bitsin diye elinden geleni yapıyosun
[4/8 00:11] O: Ya ne alaka
[4/8 00:12] O: Bitain bitsin diyen sensinnn
[4/8 00:12] O: Ben değişim
[4/8 00:14] O: Benim davranışlarım bana doğru gelir seninkiler sana gelir senin hatanı ben görürüm benim hatamı sen
[4/8 00:14] O: Hatamı farkeden sensin ya hani
[4/8 00:14] O: Ondna diyprumki
[4/8 00:14] O: Bak gözlemle
[4/8 00:14] BEN: Tamam gözlemlerim
böyle bi konuşma geçti
Cok rahat ve üzgünüm kaybetmekten korkmuyor. Bir daha yazma.
Mesela altta biri soğuk yap demiş sen de bu kez o ayrılır demişsin. O tek soğuklukta ayrılabiliyorsa sen neden yapamıyorsun?
Ya şöyle o soğuk yapıyor ama onun dediğinle dışarı çıkıp haber vermicem geç dönücem eve vs böyle yaparsam aldatıyo gibi gözükebilirim ama onun yaptığı gibi soğuk yaparım ona ama gidipte dışardaydım yazmamışım diyemem yani yapamam onu bilmiyorum ya
Sen bilirsin.
Sen ayrılmazsan o ayrılacak.
Yani banada öyle geliyor heralde kendi ayrılmasın diye benim ayrılmamı bekliyor
Çabalamıyorsa boş vereceksin.
Biraz kendi başına bırak zamanla düzelir
Nasıl bırakıyım napıyım yani
Üstüne gitme yani birde sıkma.
Seni umursamıyor