Sevgilim son zamanlarda soğuk davranıyor gibi, tavsiyeleriniz nedir?

6 aylık bir uzak mesafe ilişkim var. Ama o mesafe sorununu tam olarak hiç yaşamadık benimde müsaitliğimden dolayı sık şekilde git gel yapabildim ve yapabiliyorum ve beraber yeterince vakit geçirebiliyoruz. Neyse konuya gelirsek genel olarak güzel ve sağlıklı giden bir ilişki, kişisel alanlarımıza saygılıyız çok darlayıcı hareket ve tavırlarımız yok birbirimize karşı, sevdiğini ve değer verdiğinide biliyorum aslında. Son zamanlarda bir soğuk bir sıcak davranıyor gibi hissediyorum yan yanayken böyle bir şey hissetmiyorum gayet okey ama ayrıyken uzaktayken konuşmalarımızdan hani öyle itici tersleme gibi şeyler tabii ki söz konusu değil ama biliyorsunuz insan anlıyor farkediyor ister istemez eskisine oranla daha geç cevaplar veya daha kısa cevaplar biraz daha ilgisiz davranıyor gibi düşünüyorum. İlişkide zaman geçtikçe oturdukça biliyorum ki daha standarta dönüyor ilk baştaki o deliler gibi yazışmalar veya aramalar tabi ki de olmayacak zamanla oturdukça birbirini tanıdıkça ama belkide benmi gereksiz düşünüyorum bilmiyorum daha detaycı bir insan olarak. Düşüncesiz biride değil net bir insan herhangi bir şey olsa açıkça söyliceğini düşünüyorum kızlar özellikle sizinde görüşlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum bazen çekmek gerekiyor mu kendini biraz hissettirmek özlettirmek rahat bırakmak ben bana kalsa daha çok konuşmak isteyen biriyim ama çokta darlama huyum yoktur ayarında olmalı her şey tavsiyelerinizi görüşlerinizi bekliyorum bilerek açıklayıcı yazdım.
Sevgilim son zamanlarda soğuk davranıyor gibi, tavsiyeleriniz nedir?