Allah aşkına okuyup akıl verecek olanlar yoruma bir yazsın kafayı yiyeceğim ben yoksa 😔😔😫
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Napti
Çok uzun olacak ama allah aşkına bana bir akıl verin takıntı mı ettim naptım ya 🥺 Aynı fakültedeyiz ilk adımları hep ben attım beni canlı hiç görmedi sadece resmim vardı ben onu canlı gördüm. Birkaç gün iyi konuşuyorduk ama o zaman da diyordu aşk işlerinden uzak duruyorum falan diye. Neyse hep psikolojim bozuk diyor ne yaşadın diyorum beş yaşımdan bu yana birikmişler dedi şaşırdım bi insan o yaşta ne yaşar ki bilmiyorum. Sorun sende değil ki ne desem benle ilgili diyorsun benim psikolojim şu an bir ilişki yaşamaya müsait değil belki iki gün sonra psikolojim düzelecek sana gel konuşalım diyeceğim falan dedi çok değişik biri. Ben üstüne çok çok gidince bir ayın sonunda anca diyebildi konuşmak istemiyorum diye başında neden demedi bunu anlamadım. Ve cidden ses kayıtlarını atsam gerçekten de psikolojisi bozuk gibi değişik çıkıyor sesi kayıtlarda var ya... Bir de çok depresif biri benim tam tersim yani. Ona dedim işte hayat kısa falan hayat kısa ise o kısa zaman içinde aşk acısı çekebileceğim ihtimaliyle kendimi birilerini sevmeye zorlamam yönlendirmem bile falan dedi. İlk yazdığım gece mesela 3-4 e kadar konuşmuştuk şey demişti ben seni ne yaptım da bu kadar etkim altına aldım falan dedi normalde daha erken uyuduğumu söyleyince. Bana öyle geldi ki benden önce çok ilgi değer veren olmadı buna o da şaşırdı kendini layık görmedi uzaklaştı gibime geldi ama anlamadım ki... Başlarda desene daha yeni üç gün önce anca diyebildi konuşmak istemiyorum diye böyle diyene ben şimdi daha ne yazabilirim ki istemeyeni bende istemem ama tek merak ettiğim bi gün geri gelecek mi pişman olup cidden o kadar 😔 mesela bir de bi insan daha yeni konuştuğu birine der mi bir akşam şey dedi duşa giricem duşun altında düşünmem gereken şeyler var ben dedim içimden tamam cidden bi problemi var heralde şaşırmıştım bunu demesine yani ne bileyim :/
Uzak dur sikintilari var senin de psikolojini bozar
Yani kimisi yalan söyler istemediği için falan ama sanki onunki yalan değil de gerçek gibi sence gerçekten var mıdır problemi sorunu falan ya kararsızım bende of
Var gibi
Peki daha yazmaz demi bana dört gün oldu işte düzelmez mi hiç acaba düzelse yazar mı ya of bende şaşırdım kaldım ilk kez gördüm böylesini :/ mesela sonsuza kadar böyle mi olacaksın demiştim hep böyle olacak değilim demişti bu sorunu hakkında ama allah bilir tabi oy
Ne yapmış
Çok uzun olacak ama allah aşkına bana bir akıl verin takıntı mı ettim naptım ya 🥺 Aynı fakültedeyiz ilk adımları hep ben attım beni canlı hiç görmedi sadece resmim vardı ben onu canlı gördüm. Birkaç gün iyi konuşuyorduk ama o zaman da diyordu aşk işlerinden uzak duruyorum falan diye. Neyse hep psikolojim bozuk diyor ne yaşadın diyorum beş yaşımdan bu yana birikmişler dedi şaşırdım bi insan o yaşta ne yaşar ki bilmiyorum. Sorun sende değil ki ne desem benle ilgili diyorsun benim psikolojim şu an bir ilişki yaşamaya müsait değil belki iki gün sonra psikolojim düzelecek sana gel konuşalım diyeceğim falan dedi çok değişik biri. Ben üstüne çok çok gidince bir ayın sonunda anca diyebildi konuşmak istemiyorum diye başında neden demedi bunu anlamadım. Ve cidden ses kayıtlarını atsam gerçekten de psikolojisi bozuk gibi değişik çıkıyor sesi kayıtlarda var ya... Bir de çok depresif biri benim tam tersim yani. Ona dedim işte hayat kısa falan hayat kısa ise o kısa zaman içinde aşk acısı çekebileceğim ihtimaliyle kendimi birilerini sevmeye zorlamam yönlendirmem bile falan dedi. İlk yazdığım gece mesela 3-4 e kadar konuşmuştuk şey demişti ben seni ne yaptım da bu kadar etkim altına aldım falan dedi normalde daha erken uyuduğumu söyleyince. Bana öyle geldi ki benden önce çok ilgi değer veren olmadı buna o da şaşırdı kendini layık görmedi uzaklaştı gibime geldi ama anlamadım ki... Başlarda desene daha yeni üç gün önce anca diyebildi konuşmak istemiyorum diye böyle diyene ben şimdi daha ne yazabilirim ki istemeyeni bende istemem ama tek merak ettiğim bi gün geri gelecek mi pişman olup cidden o kadar 😔 mesela bir de bi insan daha yeni konuştuğu birine der mi bir akşam şey dedi duşa giricem duşun altında düşünmem gereken şeyler var ben dedim içimden tamam cidden bi problemi var heralde şaşırmıştım bunu demesine yani ne bileyim :/
her şey senin iyiliğin için yapmış emin olabilirsin
Siz de bir erkek siniz lütfen daha açık anlatır mısınız bundan sonra ben ne yapmalıyım 4 gündür ne o ne ben yazıyorum. Kimisi istemediği için bahane olarak psikolojim bozuk der ama bana sanki onun cidden sorunu var gibi geldi sizce de öyle midir? Ve mesela fakemden ona mesaj atmıştım ne yapacak falan diye sonra birkaç dakika geçti gerçek hesabıma mesaj attı bana yazan sen misin falan diye. Yani benden başka ona yazan kız falan yok mu şimdi :/ bana biraz asosyal özgüvensiz gibi geldi ama yalan mıydi acaba her dediği ya ne zaman desem sana yalan söylemedim kimseye yalan borcum yok demişti
Şimdi emin olki iyi kalpli biriymiş içine dahi doğmuş senin fake hesabın olduğu zamana bırak şu an ciddi şekilde erkeklerin piskolojısı bozuk duruma gelmiş bende aynı şekilde ama şu an tek derdim darlanmamak üstüne çok gitme derim
Demi ya bir ay anca konuştuk ama bir de aslan burcuymuş övülmeyi sever falan diye çok övdüm çok ilgi gösterdim belki de korkup uzaklaştı kim bilir... Evet hep üstüne gittim ne dersin var hep sordum ettim dedim kötü bir kız değilim yanlış anlama sakin falan dedim masum olduğun belli inan masum ve iyi birisin falan demişti ama neden bana değer vermedi ki o zaman çok üzüldüm ya :( en son yazışımda ne var falan demişti tersler gibi kötüydü ya ne zor işlermiş bunlar peki hiç yazmaz demi bana daha düzelir mi acaba napar? Eskiden demiştim sonsuza kadar böyle mi olacaksın falan bana bağlı değilsin hayatını yaşa ne zaman çıkacağımı bilemem ama hep böyle olacak değilim demişti :/
Bir de nasıl yani içine nasıl doğar ki bana arkadaşım öyle dedi senden başka ona yazan yok demek ki falan dedi ama allah bilir tabi, mesela kimisi de yedektesin başka kıza gitti şimdi falan dedi sizce öyle de olabilir mi? Bana pek öyle gelmedi gibi ama allah bilir Allah'a havale ediyorum eğer öyle ise
Vlh ciğerim çocuk seni düşünerek uzaklaşmış biraz sankı ama çevren daha bi seni ona karşı dolduruyor kafanı rahat koy yastığa ağa bizide seven biri çıkarmı artık ciddi ilişki yüzük zamanı 😁😀
Evet ya hep çevrenin gazına geldim onları dinledim ani sinirle çocuk uzaklaştı ama neden böyle yapar bir erkek onu anlamıyorum ya :/ yazsa mesela kaç hafta ya da ay içinde yazar ki belki hiç yazmaz of napıcam ben ya
Üstüne gitmekle hatta yapmışın
Başta
Evet işte sorma ya peki napıcam ki ne kadar zaman sonra tekrar yazayım daha doğrusu yazmalı mıyım 2-3 hafta sonra falan yine acaba napayım ki yüzsüz gibi olacağım resmen bana konuşmak istemiyorum dediği halde ya :(
Uzaklaşan iyi edersin kendine yazık edeceksın
Bekleme onu boşuna cidden şu an onun o kafasında dönen döngüyü çok iyi anladım ben
Bekleme derken yani komple mi unutup vazgeçeyim off 😫 daha ölene kadar hiç yazmayayım mı yani nasıl tutacam kendimi ya
Geçmiş olsun ❤️🩹
Allah aşkına siz tekrar aklıma geldiniz. Size de tekrar anlatayım yaşadıklarımı... ev kirasını aylarca ödeyememiş birikmiş 40bin borcu olmuş evden emlakçı çıkarmış onu başka bi eve gelmişsin arkadşıyla bir de. Kantinde oturduk çay içtik hiç mesajlarda ki gibi değildi sesi falan melankolik de değildi baya normal psikolojisi iyi bir insan gibiydi uzun uzun konuştuk arkadaşlar da vardı falan yine dedi ben hiç kimseye şu an bişi yaşamak istemiyorum diye sanırım eksini tam unutamamış çok iyi bir insandı bir yakınını kaybetti psikolojisi bozuldu benimde psikolojimi bozmuştu falan dedi kültürlüydü dedi ondan için. Ama gözlerime bakarken en bileyim of umut veriyor gibiydi de ne sorsam saçma canım sorularıma hep cevap veriyordu birbirimize tebessüm ediyorduk slk gibi off of... Mesaj attığımda da şunları dedi, Ben tam olarak kendimi toplamadan böyle bir şeye adım atmak istemiyorum, bu ne zaman düzelir onuda bilmiyorum dedi bana aynen. Unutmaya çalış dedi, canın yansın da istemiyorum tek kelimem sana ne kadar etki ediyordur bilmiyorum, farkında olarak söylüyorum ki ben kimseyi isteyerek ya da istemeyerek incitmek istemiyorum dedi ilk kez böyle bir erkek gördüm ya son bi sene kaldı üni bitmesine bir de ya ama yüz yüzerken de güler yüzlü konuşup ediyor ona göre normal böyle şeyler galiba anlamadım hiç... Akışına mı bırakayım peşinden mı gideyim of