Bu çocuk niye böyle yaptı?

Abi ben 7 yıldır üni okuyom. Tamam bu normal bir olay değil ama öyle böyle işler bu hale geldi. Sonuç bu okai.
Şimdi bugüne kadar üniversitede bir tane grup ödevimde başkasına yük olmadım hepsini de layıkıyla yaptım. Bireysel notlarım bok gibiydi sınavlara girmedim falan ama grup ödevlerinde insanları mağdur etmedim.

Abi yine biriyle gurup olduk. Oğlana dedim ki bak benim çok sınavım yok sen uygun olduğun vakit bana yaz raporu nasıl yazacağımıza bakarız, iş bölümü vs. yaparız. Beklerim beklerim haber yok. Üç boyutlu yazıcıya katı cisim çizip cıktı alacaz. Beklerken hergün çizime uğraştım. Solid ben de yok öteki programları da öğrenemedim bir türlü. Çocuk çizim de iyi. Haber gelmeyince dedim ben yazam yazdım akşamına sana çizimi atarım dedi. Abey akşam oldu dönüş yok, ertesi gün oldu ses seda yok. En son işte bir saat önce yazdım. Ne yapıyoruz diye. Anca cevap yazdı. Çizimi yapmış hatta raporun yüzde 60 lık kısmı halletmiş. canım çocuk niye demiyorsun ben böyle bok yiyorum diye. İlla benim dürtmem mi gerek. Hem ben dedim mi hepsini sen yap diye. Hayret bişey. Hoca da bastıra bastıra dediki görev bölümü yapın emek etmeyenin adını yazmayın. Yani siz olsanız ne anlarsınız? Benim beşyüz kere söylememe rağmen niye böyle yaptı?
Bu çocuk niye böyle yaptı?