Ya biri var olmaz ama o kadar güzel ve çekici ki. Benim için yapılmış gibi çekiyor ben gibi ama bizden olmaz tüm görkemi ile olmaz. oldu mu böyle ikileminiz?
Güncellemeler
1 yıl
Yapı karalterler dişli çarkı gibi aynı ve oturuyor..
Kız hoşuna gidiyorsa dene şansini yalan yok güzel bir kızım ama aşırı aşırı yakışıklı olmasından ziyade karşımdaki erkeğin karakterine ve zekasına daha önem veririm. Kizlar fazla görünüş odaklı değil. Ozguvenli olursan kazanirsin kızlar özgüvenli erkek sever. Hatta gereksiz egoist bile olabilirsin içerden bilgi takıntı yapıyorlar öyle tipleri.
Güzel birisin gerçekten güzeldi desteğin ama olay öyle değil yaa. Keşke özgüven olsa bu seni yerle bir edecek kadar yoğun ve dolu geliyor seni var ya da yok edecek türden bişey süreci kontrol etmeye çalıştık batırdık kısacası
O korktu ya da yaralıydı bense korkaktım sorguladım gittikçe de boka sardı. İlk konuşma 4 saat sürdü ama batırdıkn😅 o hatalar yaptı bende madrigal yaşayamam bu benleye bağladım 😅 olsa çok güzel olurdu ama olmadı. Sözüm ona ikimizde zeki insanlarız yaa 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olmazsa dusunmicen veya adım Atcan onuda biz mi soyleyek
İnsan başkasına akıl verirken dahi de kendisine tırt ya
Kız hoşuna gidiyorsa dene şansini yalan yok güzel bir kızım ama aşırı aşırı yakışıklı olmasından ziyade karşımdaki erkeğin karakterine ve zekasına daha önem veririm. Kizlar fazla görünüş odaklı değil. Ozguvenli olursan kazanirsin kızlar özgüvenli erkek sever. Hatta gereksiz egoist bile olabilirsin içerden bilgi takıntı yapıyorlar öyle tipleri.
Güzel birisin gerçekten güzeldi desteğin ama olay öyle değil yaa. Keşke özgüven olsa bu seni yerle bir edecek kadar yoğun ve dolu geliyor seni var ya da yok edecek türden bişey süreci kontrol etmeye çalıştık batırdık kısacası
Bonus tüyo için ayrıca teşekkür ederim
Hicbisey için geç değil en azından dene şansini içinde kalmasın daha çok üzülürsün
Rica ederim
Korkarım mi haklısın ama bakalım hayırlısı
Elde edemeyeceğini bildiğin için çekiliyorsun büyük ihtimalle ayrıca herkesin herkesle şansı vardır
Değil çok benziyoruz aynı gibiyiz bu çekiyor. Cümle tamamlamaları örnekler benzetmeler aynı
Olmuyorsa boş ver
Olacak olan o da bilmiyorum ya kuvvetli bişey çekiyor
Sevgilin değil dimi
Değildi
Aynıyız yazmışsın insan sıkılır bu kadar benzerlikten
O iş öyle değil yaa. robot gibi fotokopi değiliz tabi kafalar aynı. Zaten boku çıktı bugün kapandı konu
Niye ne oldu dün sormuşsun soruyu 😅
Boş ver dedin sende? İki keçi karşılaştı köprüde. Birisi yanlış konuda inatlaştı
İnatcisiniz ikinizde tamam bir şey demicem haklısın😃
Sen bayağı güldün 😅 dram var burada ama. İnat mı yaralı mı karışık mevzular yaa
Yok bir günde ne degimis diye şaşırdım sadece seni olayı hiç anlamadım acil bence red ederse silersin onu
O korktu ya da yaralıydı bense korkaktım sorguladım gittikçe de boka sardı. İlk konuşma 4 saat sürdü ama batırdıkn😅 o hatalar yaptı bende madrigal yaşayamam bu benleye bağladım 😅 olsa çok güzel olurdu ama olmadı. Sözüm ona ikimizde zeki insanlarız yaa 😅
En azından dört saate olsa konusmussun işte olsaydı o sıra olurdu zaten yaralı derken
Maziden yaralar. orada olacsk gibi oldu ki zaten
Belki de hata sende korkuyorsan hiç adım atma bu işe zaten
Günümüz ilişkileri belli sahtelşğe gelemem artık yaa ama adım atmaktajnda korkmadım ki o da korktu
Şimdi sevgilisi var mı varsa korkmamis seni istemiyor diye düşünüyorum
Yok beyaa ne sevgilisi
E niye korkuyorsunuz
Eski ilişkilerden yaralar vardı
Ha ondan