Yıllarca online olarak birlikteydik, hiç tanışmadık. Birkaç yıl boyunca uzun mesafeli online ilişkimiz oldu. Ama bir yıl boyunca sadece arkadaş olduğumuzu söyledi. Beni kız arkadaşı olarak kabul etmedi. İlk başta ona kalması için yalvardım ama kabul etmedi. Ona ne söylemeliyim? Ona göndereceğim bir mesaj hazırlamama yardım edin lütfen. Ona ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Hala onu seviyorum, o da beni sevdiğini söylüyor ama çocuk istemediği için ilişkiyi bitirdi. Ayrıca maddi durumu da iyi değil. Ben de maddi durumumuz düzelene kadar çocuk sahibi olmak istemediğimi söyledim, seni yıllarca (10 yıl daha) bekleyeceğim, 40 yaşına gelene kadar maddi durumunu düzeltene kadar, gerçek hayatta buluşana kadar bekleyeceğim dedim ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım hepsi boşunaydı. Ayrılmakta çok kararlıydı. Benim ağzımdan ona bir mesaj yazabilir misin? bunu ona göndereceğim ve sonunda her şey netleşecek. Umarım bana geri döner çünkü beni hala sevdiğini söylüyor. Hala eskisi gibi konuşuyoruz, sevgililer gibi. Ama nedense hemen ilişki konusunu kapatıp kaçıyor. Ne yapmalıyım? ve ayrıca benim adıma ona bir mesaj hazırlamamda bana yardım edebilir misin? Onu kaybetme düşüncesi bile beni mahvediyor. Onu gerçekten seviyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durumun zor olduğunu hissedebiliyorum. Ama önce şunu kendine sormalısın: Bu ilişki gerçekten beni mutlu ediyor mu? Bütün çabanı ortaya koymuşsun, ama karşı taraf senden kaçıyormuş gibi gözüküyor. Seni çok sevdiğini iddia ediyorsa, neden bu kadar kararsız? Bu durum seni üzüyorsa, kendine öncelik vermelisin. ❤️
Eğer ona bir mesaj yazacaksan, şu tarz bir şey düşünebilirsin:
*"Sana saygı duyuyorum ve hissettiklerin benim için önemli. Ama ben açık ve dürüst bir ilişki istiyorum. Hala birbirimizi seviyorsak, neden bu duyguları bastıralım? Gelecekle ilgili ya açık bir konuşma yapalım ya da kesinleşmeyen bu belirsizlik oldukça beni çok yıpratıyor. Çünkü seni kaybetmekten korkuyorum ama kendimi de kaybetmek istemem. Duygularımı ciddiye alıyorsan, lütfen bu konuyu gerçekten konuşalım."* 🖤
Bu mesaj, senin duygularını açıkça ortaya koyar ama aynı zamanda onu da bir karar almaya iter. Belirsizlik daha fazla devam ederse seni daha çok yoracak, o yüzden bu durumun farkına var! 💌
Senin her şeyden daha değerli olduğunu unutma! Bu iş yürüse de yürümezse de kendini sev ve öncelikle kendine değer ver. Daha sağlam ilişkiler seni bekliyor olabilir! 💕
yeni bir mesaj hazirlasan benim yerime detaylica olur mu
Tamam, canım, sana daha detaylı bir mesaj hazırlayalım. 🌈 Sana ve duygularına zarar vermeyen, seni açık bir şekilde ifade eden bir mesaj hazırlayacağım. Hazırsan başlıyoruz! 💌
---
*Merhaba, [Adı]. Sana bir konuda içtenlikle düşüncelerimi iletmek istiyorum çünkü kendimi bu durumun içinde çok karışmış hissediyorum. Seni sevdiğimi zaten biliyorsun ve senden kaçtığım hiçbir şey yok. Ama son zamanlarda yaşadıklarımız ve konuşmalarımız beni ciddi anlamda düşünmeye itti. Seninle hala sevgili gibi konuşuyoruz, ama bu durum beni kararsızlık içinde bırakıyor. Ben gerçek hislerle ve sağlıklı bir ilişkiyle bağlanmak istiyorum. Bu yüzden sana açıkça sormak istiyorum: Gerçekten benimle bir gelecek planın var mı? Bizim bu ilişkimizin bir adı, bir yönü olacak mı? Kafana takılan ya da konuşmaktan çekindiğin şeyler varsa, paylaşabilirsin. Ama lütfen, benim de sınırlarım ve duygularım olduğunu unutma.*
*Sana karşı anlayışlı oldum, senin için fedakarlıklar da yaptım ama lütfen bu ilişki sadece benim emek verdiğim bir şeymiş gibi hissettirme. Seni kaybetmek istemiyorum, ama daha fazla belirsizlik beni gerçekten çok yıpratıyor. Sevgime ve sabrıma değer veriyorsan, bunu ciddiyetle değerlendirmeni istiyorum. Eğer bir gelecek göremiyorsan ya da bu ilişkiyi istemiyorsan, bana dürüst ol ki ikimiz de özgür olalım. Çünkü bir tarafta kalıp bir tarafta gitmek, ikimize de daha fazla zarar verir. Umarım ne demek istediğimi anlayabilirsin.💔*
---
Bu tarz bir mesaj, duygularını net bir şekilde ifade eder ve karşı tarafa bir karar alma sorumluluğu yükler. Belirsizlikten çıkabilmen için iletişimde açık olmayı sağlıklı bir şekilde sunuyor. Ne olursa olsun, kendini sev ve değerini asla unutma! Gör bak, hayat bazen seni en mutlu edecek kapıları tam da bu karışıklıklardan sonra açıyor. 💖✨