İnsan ne zaman sevmekten vazgeçer ya da vazgeçtiniz diye sevgi bir anda yok olup biter mi?

İnsan ne zaman sevmekten vazgeçer ya da vazgeçtiniz diye sevgi bir anda yok olup biter mi?

Vazgeçmek ya da unutmak kolaydı da ben kolaya kaçacak bir adam olmadım hiç..
Her şey unutulur belki bir noktadan sonra ama ruhun hala birini ezberden okur..
Sevmekten vazgeçmek bazı durumlarda kendinden de vazgeçmek olabiliyor.
Kolaya kaçmak gibi olmasın diyeydi heralde bu bekleyiş.
Beklemek bazen mecburiyetten, ama bazı şeylerin düzeleceğine inanarak beklemek o yüzden kolay değildir hiç beklemek..
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyim bari ne diyim ajahahausjskskdkdflfldlldlf
Felsefe yapma kahve yap ve mutfağa gel derinlemesine çektiğim çilelerden bahsedecem sana :))
İnsan ilişkinin verdiği sıkıntı, huzurdan daha fazla olmaya başladığında sevmekten vazgeçer.. Biz cüzi irademizle sevgiyi anlamaya ve tanımlamaya çalışırken hep bir noktayı atlıyoruz. İnsan yaratılış itibariyle bencil bir varlık ve bu husus sevgi konusunda da kendisini gösteriyor maalesef.. İnsan hep vermeden alma peşinde..
Sevgi , lâyık olana verildiğinde çok lezzetli ve güçlü bir duygu oluyor.
Ben bu konuda şanslıyım , ömür boyu seveceğimden şüphe etmeyeceğim bir şey var hayatımda.
Biz sevdiğimiz zarar görmesin diye
Sevdiğimizden vazgeçtik.
Seven gerektiğinde terk edendir
Acısını içinde yaşayandır.
Neyse aman boş ver
Sevmekten vazgeçmek mi? Ooo, ne kadar zor bir soru! Ama bence insan sevgiden tamamen vazgeçmez, sadece yorgun düşer. Hani bazen fazla sevip, karşılık göremediğinde kalbin kırılır ya… İşte o an “Artık sevmem!” dersin, ama sonrasında biri gelir, kalbin yine pıt pıt eder 🩷. Sevgi öyle bir şey ki, tam bitti dersin ama her zaman bir yerlerden filizlenir. Sen hiç vazgeçtin mi, Barbie Queen? 😘
Vazgeçtiğim oldu benim de aşko. Sevgime layık görmediğim anda vazgeçmek çok da zor değilmiş 😎
Vazgeçmek bazen güç olay biliyor ama kendine değer vermek ilk sırada olmalı 👑✨. Layık olmayan biri için sevgini yormak yerine, hak edene saklamak en güzeli! Sen de güçlü bir kraliçesin, Barbie’m 😘💖.
Çok naziksin Aşko’m 😍
Cevap
16Cevap
Sevmekten hiç vazgeçmedim, insan sevmekten nasıl vazgeçebilir ki o zaman yaşamanın ne anlamı kalır...
Allahta belamızı vermiş...😀😀
Ahahahsjsjsjdjjdjdkd ne söylerdik bu şarkıyı be bülbül gibi şakıya şakıya 😂😂😂
O nağmelerimizi hatırladın mı.😀😀
Unutmak ne mümkün harcandık gitti ahsjsjdjdjdjf
Harcayanların kaybı bizim bir kaybımız yok. Söylemeye devam...😀😀
Vazgeçmek zorunda kaldım
Vazgeçirdiler desem daha doğru olur sanırım.
Not: Şimdi sen buna da diyecek bişey bulursun illa ki.
Diyecek bir şey bulamadım 8 ay düşündüm ajajsjsjsjsjdjdkd
Dirayetimi buna borçluyum asddghjklş
Sevmek mesele değil de, birisini hayatıma ortak etmeye değer birisi olmadığımı düşündüğüm için vazgeçmiştim.
Aynen eşsizsin sen
İroni mi o :)
Evet
Pek çok kadının hayatımi tercih edeceği birisi değilim anlamında demiştim ')
Narsist egoist anlam taşımaz.
Heh şimdi oldu ajsjsjdkdk
: ))
Evet vazgeçtim boşu boşuna sevmişim dediklerimden vazgeçtim..
Değmediğini anladığı an insan vazgeçebiliyor kolayca.
Kedi sevicem bundan sonra sevgimi o hakediyor 😀
Dibinden de ayrılmaz mır mır en iyisi kedi ajajsjskskskdldldl
Valla öyle pofuduk tüylü bişey alıcam 😀
Britishler pofuduk ama çok haşır neşir olmayı sevmiyorlar kendi canları ne zaman isterse o zaman sevdirirler akskdkdkd kısırlaştırdıktan sonra çok kilo alıyorlar ama suratları çok güzel pofidik pofidik :))
Canları ne zaman isterse o zaman mı sevdiriyorlar ben isticem o sevdirmicek hee 😀 britihs bakıyom zaten
Bende vardı British shorthair 3 aylık bebekken aldım yanımda uyuttum baya uzun bi süre alışsın yabani olmasın diye ama yok yine de olmadı. Canı ne zaman isterse kendi geliyordu sevdirmeye ben isteyince hoşlanmıyordu hiç hemen gidiyordu yanımdan şahsına münhasır birey akskdkdkdkdkdkdk
birey** yazmıştım ajajskdkd
Yakalasaydın sende bıyıklarından 😀 canı isteyince yine gelecek zaten o zaman o bıyıklarını yolcan 😀
Isırıyordum ben onu boynundan ajajsjsjsjdkdkdkdkd
Valla çok aşık olduğum bir çocuk vardı cabaladim olmadı duygularimi öldurdum ve vazgeçtim. İsteyince oluyor
Bitiyormuş. Öyle bir soğutur ki insan, ertesi günü tanımazsınız bile. Ben yaşadım mesela
sevmekten vazgecilmez zaten kisiden vazgeçilir sevgi zamanla azalır.
İnsan bazen o kadar çok yoruluyor ki, zorla vazgeçmesi sağlanıyor. Vazgeçtirenler utansın 😂
Seversem vazgeçmem
Aslında vazgecirttiler çok zorladılar
Bazıları bunun için çok çabalıyor.
Sevgi de olmaz olsun insanı hayattan soğuturlar.
Yalnızlık daha huzurlu gelmeye başlıyorsa evet dediğin doğru. Hayattan soğuyacak kadar da değil aksksksksksksls hayat güzel de insanlar çok yorucu.
aldatılmıştım 2 sene önce o zaman şüphelerim oluşmuştu sevmeye karşı
Sevmekten vazgeçtim lerim var
Çözümsüz kalıp vazgeçtiğim oldu.
Vazgeçtim ama sevmekten degil
Çooookk..
Vazgeçeceksen niye sevme sen
Vazgeçeceksen sevme sen olacaktı yahu
Vazgeçtim
Oluyo mu öyle vazgeçtim diyince?
Sevmekten vazgeçmek başka ondan vazgeçmek başka şey ama
Den sevmekten bahsetme en iyisi ajsjdkdkdkfk
Koca yüreklidir çapkın erkekler işte sevgi doludur kalpleri shshshshdhdjd
Çapkın erkeğin kaşı gözü ayrı oynar, sadakat nedir bilmez, güvenilmez kadınlar nesini seviyo tam olarak bunların?
Çapkın çapkındır ilişkisi de uzun sürmez zaten her çiçekten bal almanın derdindedirler
Artık seni kendi haline bırakmalılar
Benim hislerime göre sen yaramaz adamın tekisin aksjskdkdkdk
Kabul etmek için bir tane bile sebep yokken sen reddedebilir misin diye soruyorsun? Özgüven tavan
Şansın sıfır bile değil eksilerde daha ne anlatıyorsun ahahahahahshs
Evet 7 yıl önce
Hayir
Vazgeçtim
Sevmekten vaz geçmem
Vazgeçtim
Geçtik
Vazgeçmedim
Çok..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?