Ben düğün istemiyorum harcama yapmasın diye çünkü: işim özel sektör ve eşin tayininden sonra orada hamilelik vs , onunda iş gereği tayini sürekli çıkacak para lazım olacak vs. Ailem düğün istiyor biz yapacağız diyor, o düğün istiyor ama arkasında kimse yok para harcanacak , borç ile o evde girmek istemiyorum.
Ben eşya bile istemedim çeyizim +senin ev eşyalarının yeter dedim. Her şey bir yana tanışma sürecinde ailemle onlara gidildiğinde bunlar konuşuldu. Daha sonrasndan bana karşı tavırları değişti. Sanki tanımadığım biri var karşımda.
Ona dedim ki " kafan karışık , böyle böyle böyle durum , işler zora girmesin işte ve hepsi bir yana tavrının değişmesinden dahi rahatsızım"Kafanı topla gel dedim. Siz
ne yaprdnz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senin gibi bayan kaldimi evlenmeye helal olsun evlenmeden eşini dusunuyosun masraf olmasın diye ama o senin değerini bilmiyor anlar insallh değerini sen üzme kendini gayet gudel olgun dsvranmisin
Kim düğün istemez isterim ama olmzsa da asla içimde ukte olmaz nedn çünkü : eşimi buldum ben diye mutlu olduğum için.
Harcama yapma diyorum, nolur para biriktirelim , hayallerimiz var, ben zaten düğün istemiyorum ama ailen istiyor gel sadece burada yapalım diyorum
Beni anlamıyor. Üstelik huyu değişti bana.
Ben yanlış mı yaptım
Hayır sen çok güzel konusmusun gerçekten nadir insanlardan birisin elinden geleni yapıyorsun sen borca girmesin diye
İstiyorsa yapsın bakalım
Sonra o borçlarla, sürekli tayin halinde o eşyalarla , yetersiz para ile ne kadar geçinileck?
Aile lafını dinleyen , kendi kararları ile hareket edemeyen biri ( bunları yeni öğreniyorum)
Sen de kendince haklısın ama ikiniz çok başka taraflardan kararlisiniz ortak noktada buluşsaniz iyi olur ne diyebiliriz ki
Yanlış yapıyorsun #TeknolojininEvHali
Neden
Gayet makul ve mantıklı davranmışsın
Oda biliyor ki"ben onu herkesten başka olduğu için: ilgili sevgili, alakalı, çözüm odaklı olduğu için sevdim. "
Paraya pula önem vermedim ,
Ki ailemde öyle...
Fakat ilgisizliği başlayınca ve ben bu konudaki rahatsızlığımı söyleyince ; cvp vermek istemiyorum demesi beni şok etti.
İleride üzülmemek için bunu yaptım.
Sence sebep ne sen neye yoruyorsun bu durumu
Kararlarını kendi almıyor.
Kim alıyor
Pardon damarlarını kendi almıyor derken şunu demek istedim düğün konusunda bana hak vermiyor başkalarının baskısına geliyor
Pardon kararlarini kendi almıyor derken ;şunu demek istedim düğün konusunda bana hak vermiyor başkalarının baskısına geliyor
O zaman acıma al istediğini bende o düşünsün
Heyecan azalmış sıkılma başlamış
Senin işin gereği sürekli tayinin çıksa,
Durumunda pek iyi değil,
Sadece maaşın var,
Kız seni çok seviyor
Düğün istemiyor
Fakat kızın ailesi bn para almadan düğün yaparım Dior
Ama sen arknda ailen yok harcama yapacaksın.
Kız bunu istemiyor diye ki yapma harcama yapmayalım.
Ne yapardin?
Hanfendi ben aile danışmanıyim inanın şu an eşya maddiyat ya da herhangi bir buna benzer sorunlar sizin için aslında sorun değil bahanedir.. detaylar önemli şu an açık yazamadim ama bence bir aile danışmanına gidin çünkü evlilik yapacaksınız doğru yönlendirilmeniz lazım
Aile danışmasina gttik. orada çok güzel konuştuk. Mutlu olsunlar masrafa gerek yok vs açık açık konuştuk.
Daha sonradan benimle konuşmak istedi ben yapacağım düğün dedi. Harcama oluyor istemiyorum dedim.
Bana tavrı değişti. Soğuk davranıyor.
Ben kötü bir şey yapmadım ailmde onları düşündü. Ben de yuvamı düşündüm.
Neden topluca konuşulunca orada sessiz kaldı daha sonradan sonradan bana soğuk davraniyor?
Hak ettim mi
İpleri elinde tut
Nasıl bir durumdan bahsediyorsunuz?
Ben yanlış mı yaptım?
Akıl sağlığım için bunu yapmak zorunda idim. Artık eski ilgisi olmadığını söylediğimde cvp vermek istemedi. Bende böyle yaptım.
Bence en iyisini yaptın bazı konularda da mesafesi ol