Bir erkek neden böyle yapar bacılarım allah aşkına bir akıl verin bana ne yapmalıyım ben kafayı yiyeceğim 😫?

Aynı fakültedeyiz ilk adımları hep ben attım beni canlı hiç görmedi sadece resmim vardı ben onu canlı gördüm. Birkaç gün iyi konuşuyorduk ama o zaman da diyordu aşk işlerinden uzak duruyorum falan diye. Neyse hep psikolojim bozuk diyor ne yaşadın diyorum beş yaşımdan bu yana birikmişler dedi şaşırdım bi insan o yaşta ne yaşar ki bilmiyorum. Sorun sende değil ki ne desem benle ilgili diyorsun benim psikolojim şu an bir ilişki yaşamaya müsait değil belki iki gün sonra psikolojim düzelecek sana gel konuşalım diyeceğim falan dedi çok değişik biri. Ben üstüne çok çok gidince bir ayın sonunda anca diyebildi konuşmak istemiyorum diye başında neden demedi bunu anlamadım. Ve cidden ses kayıtlarını atsam gerçekten de psikolojisi bozuk gibi değişik çıkıyor sesi kayıtlarda var ya... Bir de çok depresif biri benim tam tersim yani. Ona dedim işte hayat kısa falan hayat kısa ise o kısa zaman içinde aşk acısı çekebileceğim ihtimaliyle kendimi birilerini sevmeye zorlamam yönlendirmem bile falan dedi :/

Bir erkek neden böyle yapar bacılarım allah aşkına bir akıl verin bana ne yapmalıyım ben kafayı yiyeceğim 😫?