Bir erkek bunu neden yapar😪😪😪😪 Kalbim acıyor aklım mantığım almıyor neden?

3 ay once beni durdurup tanismak istedigini soylemisti bende bir gece oncesi ruyamda gormustum neyse hayatima giren ikinci kisiydi 25 yaşındaymış benimle aynı yaş konusuyorduk birbirimizden baya bahsetmiştik sonra biranda konusma kesildi ne o ne ben yazdim yolda karsilasiyorduk sabahleyin bana bakip gulumsuyordu 3 ay sonra instagramdan istek atip rahatsiz etmemisimdir umarim yazmistim oda olur mu yazdi biz yine konusmaya basladik megersem hayatinda biri varmiş. Ben instagramımı kapaticaktim kapattirmadi bir sekilde numarami aldi bir kere bulustuk akşam eve gidisi hep cama cikmami istiyordu gormek icin neyse bana bulusmadan bir gun once dedi evlenmeyi dusunuyormusun evet dedim kiminle dedi benimlemi diyip guldu onu zaman gosterir dedim neyse sogukluk baslamisti oncesinde iki defa bitirmek istedim bitirmedi bulustuk gayet guzel gecmisti yarini bitti. Beni begenmediginden degil aksine cok begendi daha oncede cok canli goruyordu bitmisti sonrs mesaj atip barismak istedim sonra konusalim dedi sonra ben hayatinda biri oldugunu ogrendim ve ona mesaj attim hayatinda biri vardi madem neden bana izin verdin bana gerek yoktu diyip her yerden engelledim sana bir kotuluk etmedim neden boyle bir sey yaptin dedim oda yazmis konusmak istemiyorum lutfen yazmiş. Neden onları yapti neden numarami aldi bitirmek istemedi niye izin verdi bunlara😪😪😪😪
Güncellemeler
+1 yıl
Kendi halimdeydim neden yaptı boyle 😪😪😪😪
Bir erkek bunu neden yapar😪😪😪😪 Kalbim acıyor aklım mantığım almıyor neden?