Partnerinizin geçmişte yaşadıkları ilişkinizi etkiler mi? Geçmiş hakkında konuşmak mı daha sağlıklı, yoksa hiç sorgulamamak mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Partnerinizin geçmişte yaşadıkları ilişkinizi etkiler mi? Geçmiş hakkında konuşmak mı daha sağlıklı, yoksa hiç sorgulamamak mı?
İlişkide geçmişin sürekli sorgulanması doğru değil. Herkesin geçmişi, kişiliğini ve deneyimlerini şekillendiren bir parça olsa da, önemli olan şu anki ilişki ve iki kişinin birbirine gösterdiği saygıdır. Geçmişi sorgulamak, güveni zedeleyebilir ve odaklanılması gereken "şu an"ı gölgeler Ancak, bazen geçmişteki deneyimlerin ilişkideki dinamiklere etkisi olur, bu yüzden dürüstlük ve açık iletişim önemlidir.
Geçmişinde partneriyle şiddet / istismar hikayesi varsa Allahına kadar sorgular, sonra da arkama bile bakmadan uzaklaşırım. Onun dışında olan biten beni ilgilendirmez.
Cevap
24Cevap
Geçmişi sorgulamak hayatımıza aldığımız insana düşmedi.
Geçmiş sorgulanırsa o ilişki yürümez
Bir aşk fenomeni sorumda ağlamaktan şeref duyarım hoş geldin @Cendere1910 ayrılacağım moderatör olmuşsun tebrik ederim
@_-r-n_ rica ederim dönmüşsün yeniden hoş geldin sende
Rica ederim
Çok sorgulamaya gerek yok
ben gecmisi sorgularim cinsel bir gecmisinin olup olmadigini bilmek zorundayim ona göre hareket etmeliyim bu benim için cok cok onemli ben biseyler yasamadiysam oda yasayamaz ben herseyini merak ederim herifimin. sorgularim sorgulamadan yapamam
Yok mutlaka etkiler. Geçmişi kötü olanla ilişki düşünmem. Benle yaşadığı geçmişi sorgulamam ama benden önce geçmişi çok olanı da istemem
Sorgulanır herkes kendi dengiyle evlenmeli çok ilişkisi olmuş birşeyler yaşamış biri kendi gibi biriyle olmalı bence
geçmiş yaşanmış bitmiş geçmiş sadece tarihte neler olmuş onu konuşmak içindir :) geleceğe birbirine ne katabilir ona bakılmalı
Geçmişi olmayan biri olduğum için kendi dengimde biriyle sevgili olup evlenmek isterdim
Bence hiç girme, mutsız olacağm ya da duymak istemeyeceğin soruları sormamalı
Sorgulanmadan öğrenmeden başlamamali zaten. İlişki olduktan sonra mı denir
Eğer prno ifşası yoksa geçmişi gram ilgilendirmez ben geleceğe bakarım
eskilere bakarsan yol alamazsın bence, bak dene ve gör
Bu geçmiş konusu benim için önemli. Sorgulanmalı diye düşünüyorum. Eski konuştuğunu hamile bırakan bir p.. şta denk geldim. Banane sanane diyerek normalleştirilmemeli bu konular.
Benim geçmişimde çok kişi olmadığı için ve sevgilerimle çok bişey yaşayamadığım için benim için önemli
Geçmişi açmak kime ne fayda sağlayacak ki?
Geçmiş geçmişte kalmalı bence.
Konuşmak daha mantıklı
Ben geçmişi sorgulamam
Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez
sorgulanmamalı
Ben sorgularim
Geçmişi sorgularım.
Sorgulanmalı
Etkiler
sorgulanmalı
Çok karıştırma
Hayır ya